Gentlemen's Hardware

Victoria and albert museum

Ridley's

Orla Kiely

 

Gift in a tin

Visa: Lista / Tabell
Visa:
Sortera efter:
Tvål Frida Kahlo
En fin Frida Kahlo-tvål som passar perfekt som present! Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. Härlig doft av passionsblomma och olivolja 56 g
Ljus Jane Austen
Tänd ett ljus för Jane Austen! Ljuset är 57x215 mm stort. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor.
Magn Klippdocka Shakespeare
Set med magneter som du trycker ut och mixar ihop på kylskåpet eller någon annan magnetisk yta! Temat är Shakespeare och en massa roliga kläder och accessoarer medföljer, bara din fantasi sätter gräns för hur Shakespeare ska klä sig. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor.
Mugg Jane Austen
Mugg med Jane Austen på och en massa citat och utdrag från hennes verk! Tål maskindisk och mikrovågsugn Kommer i en fin presentask Rymmer 350 ml Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor.
Pillerask Frida Kahlo
Pillerask med Frida Kahlo på! "Frida's Pharmacy"  Förvara dina vitaminer eller mints i denna fina pillerask med två fack och knapp för öppning. 50 mm i diameter. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor.
Ljus Frida Kahlo
Tänd ett ljus för Frida Kahlo! Ljuset är 57x215 mm stort. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor.
Magnetisk Klippdocka Kahlo
Set med magneter som du trycker ut och mixar ihop på kylskåpet eller någon annan magnetisk yta! Temat är Frida Kahlo och en massa roliga kläder och accessoarer, bara din fantasi sätter gräns för hur Frida Kahlo ska klä sig. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor.
Sticky Notes Frida Kahlo
Självhäftande Frida Kahlo-lappar som passar perfekt att sätta upp som kom-ihåg-lappar! Lapparna kommer i en praktisk liten bok som är enkel att ha med i väskan och som innehåller över 300 lappar i olika roliga former och storlekar. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. Förpackningsstorlek: 110x85x107 mm.
Pillerask Shakespeare
Pillerask med Shakespeare på och texten "By med'cine life may be prolonged. Yet death will seize the doctor, too."  Förvara dina vitaminer eller mints i denna fina pillerask med två fack och knapp för öppning. 50 mm i diameter. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor.
Kort Frida Kahlo
Dubbelt, utskuret kort föreställandes Frida Kahlo! Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. Kuvert medföljer Ca 225 mm högt 15-20 självhäftande stickers med citat och bilder ingår.
Kort Jane Austen
Dubbelt, utskuret kort med kuvert, föreställandes Jane Austen! Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. Kuvert medföljer Ca 225 mm högt 15-20 självhäftande stickers med citat och bilder ingår.
Fingerdocka Jane Austen
En rolig fingerdocka föreställandes Jane Austen! Fingerdockan har en magnet på baksidan så att du enkelt kan sätta upp Jane Austen på kylskåpsdörren när du lekt färdigt. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. Cirka 12 cm hög.
Tofflor Freud Small
Roliga Sigmund Freud-tofflor som är riktigt mysiga och sköna att ha på sig! Stick in foten i Freuds huvud och dina tår hamnar i hans tunga vilket får det att se roligt ut när du vickar på tårna. Tofflorna kommer i en fin presentförpackning. Storlek Small (vilket motsvarar 36-41) Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor.
Tofflor Freud Medium
Roliga Sigmund Freud-tofflor som är riktigt mysiga och sköna att ha på sig! Stick in foten i Freuds huvud och dina tår hamnar i hans tunga vilket får det att se roligt ut när du vickar på tårna. Tofflorna kommer i en fin presentförpackning. Storlek Medium (vilket motsvarar 42-45) Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor.
Tofflor Freud Large
Roliga Sigmund Freud-tofflor som är riktigt mysiga och sköna att ha på sig! Stick in foten i Freuds huvud och dina tår hamnar i hans tunga vilket får det att se roligt ut när du vickar på tårna. Tofflorna kommer i en fin presentförpackning. Storlek Large (vilket motsvarar 46-49) Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor.
Fingerdocka Frida Kahlo
En rolig fingerdocka föreställandes Frida Kahlo! Fingerdockan har en magnet på baksidan så att du enkelt kan sätta upp Frida Kahlo på kylskåpsdörren när du lekt färdigt. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. Cirka 12 cm hög.
Mjuk Docka Frida Kahlo
En rolig Frida Kahlo-docka som passar perfekt som present! Ett infokort med massor av intressant information medföljer. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. Dockan är cirka 35 cm hög.
Ljus Shakespeare
Tänd ett ljus för Shakespeare, en av världshistoriens främste dramatiker! Ljuset är 57x215 mm stort. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor.
Kort Shakespeare
Dubbelt, utskuret kort föreställandes William Shakespeare Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. Kuvert medföljer Ca 225 mm högt 15-20 självhäftande stickers med citat och bilder ingår.
Mjuk Docka Shakespeare
En rolig Shakespeare-docka som passar perfekt som present! Ett infokort med massor av intressant information medföljer. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. Dockan är cirka 35 cm hög.
Tvål Lady Macbeth
En fin Lady Macbeth-tvål som passar perfekt som present till Shakespearefans! Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. Doft av kakaosmör och mjölk 56 g
Sticky Notes Shakespeare
Självhäftande Shakespeare-lappar som passar perfekt att sätta upp som kom-ihåg-lappar! Lapparna kommer i en praktisk liten bok som är enkel att ha med i väskan och som innehåller över 300 lappar i olika roliga former och storlekar. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. Förpackningsstorlek: 110x85x107 mm.
Tvål Freud
En fin Freud-tvål som passar perfekt som present! Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. Doft av gurka och olivolja 56 g
Tvål Jesus
En fin Jesus-tvål som passar perfekt som present! Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. Doft av mandel och kakaosmör 56 g
Pillerask Pink Freud
Pillerask med Pink Freud på! Förvara dina vitaminer eller mints i denna fina pillerask med två fack och knapp för öppning. 50 mm i diameter. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor.
Mugg Pink Freud
Pink Freud mugg i fin presentförpackning! Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. Rymmer 280 ml Tål maskindisk
Ljus Freud
Tänd ett ljus för Sigmund Freud, psykoanalysens fader! Ljuset är 57x215 mm stort. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor.
Kort Jesus
Dubbelt, utskuret kort med kuvert, föreställandes Jesus! Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. Kuvert medföljer Ca 225 mm högt 15-20 självhäftande stickers med citat och bilder ingår.
Fingerdocka Jesus
En rolig fingerdocka föreställandes Jesus! Fingerdockan har en magnet på baksidan så att du enkelt kan sätta upp Jesus på kylskåpsdörren när du lekt färdigt. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. Cirka 12 cm hög.
Pillerask Jesus
Pillerask med Jesus på! "Give Us This Day Our Daily Meds"  Förvara dina vitaminer eller mints i denna fina pillerask med två fack och knapp för öppning. 50 mm i diameter. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor.
Sticky Notes Jesus
Självhäftande Jesus-lappar som passar perfekt att sätta upp som kom-ihåg-lappar! Lapparna kommer i en praktisk liten bok som är enkel att ha med i väskan och som innehåller över 300 lappar i olika roliga former och storlekar. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. Förpackningsstorlek: 110x85x107 mm.
Magnetisk Klippdocka Jesus
Set med magneter som du trycker ut och mixar ihop på kylskåpet eller någon annan magnetisk yta! Temat är Jesus och en massa roliga kläder och accessoarer medföljer, bara din fantasi sätter gräns för hur Jesus ska klä sig. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor.
Magnetisk Klippdocka Freud
Set med magneter som du trycker ut och mixar ihop på kylskåpet eller någon annan magnetisk yta! Temat är Freud och en massa roliga kläder och accessoarer medföljer, bara din fantasi sätter gräns för hur Freud ska klä sig. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor.
Mjuk Docka Jesus
En rolig Jesus-docka som passar perfekt som present! Infokort med massor av intressant information medföljer. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. Dockan är cirka 35 cm hög.
Kort Freud
Dubbelt, utskuret kort föreställandes Sigmund Freud! Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. Kuvert medföljer Ca 225 mm högt 15-20 självhäftande stickers med citat och bilder ingår.
Pillerask Freud
Pillerask med Freud på! "Don't forget to take your meds."  Förvara dina vitaminer eller mints i denna fina pillerask med två fack och knapp för öppning. 50 mm i diameter. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor.
Mjuk Docka Freud
En rolig Freud-docka som passar perfekt som present! Infokort med massor av intressant information medföljer. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. Dockan är cirka 35 cm hög.
Klocka Freud
Klocka som visar vad Freud tänker på. Skaffa en snygg och annorlunda klocka som garanterat kommer att väcka uppmärksamhet! Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. 33 mm i diameter Armband i konstläder Batterier medföljer Kommer i en fin plåtask Japanskt quartzurverk
Dockset Freud & Soffa
Sigmund Freud som fingerdocka och medföljer gör hans röda terapisoffa! När terapin är över kan du tack vare magneter förvara både Freud och soffan på kylskåpsdörren. Freuddockan är cirka 12 cm hög. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor.
Fingerdocka Freud
En rolig fingerdocka föreställandes psykoanalysens fader, Sigmund Freud. Fingerdockan har en magnet på baksidan så att du enkelt kan sätta upp Freud på kylskåpsdörren när du lekt färdigt. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. Cirka 12 cm hög.
Tvål Rosie the Riveter
We can wash it! Tvål med Rosie the Riveter på och med en härlig doft av rosor och jasmine. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. 56 g.
Tvål Einstein
En fin Einstein-tvål som passar perfekt som present! Vi vill passa på att varna för att använda tvålen som schampo då det kan resultera i en galen genifrisyr. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. Doft av mandel och kakaosmör 56 g
Pillerask Rosie the Riveter
Pillerask med Rosie the Riveter och texten "You can do it!". Förvara dina vitaminer eller mints i denna fina pillerask med två fack och knapp för öppning. 50 mm i diameter. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor.  
Ljus Einstein
Tänd ett ljus för Albert Einstein, mannen bakom relativitetsteorin, svarta hål och tidsresor! Ljuset är 57x215 mm stort. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor.
Kort Rosie the Riveter
Dubbelt, utskuret kort föreställandes Rosie the Riveter! Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. Kuvert medföljer Ca 225 mm högt 15-20 självhäftande stickers med citat och bilder ingår.
Sticky Notes Einstein
Självhäftande Einstein-lappar som passar perfekt att sätta upp som kom-ihåg-lappar! Lapparna kommer i en praktisk liten bok som är enkel att ha med i väskan och som innehåller över 300 lappar i olika roliga former och storlekar. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. Förpackningsstorlek: 110x85x107 mm.
Magnetisk Klippdocka Einstein
Set med magneter som du trycker ut och mixar ihop på kylskåpet eller någon annan magnetisk yta! Temat är Einstein och en massa roliga kläder och accessoarer, bara din fantasi sätter gräns för hur Einstein ska klä sig. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor.
Klocka Relativity
Einstein-klocka med siffror som rör sig! Skaffa en snygg och annorlunda klocka som garanterat kommer att väcka uppmärksamhet med sina roterande siffror, trots detta är det lätt att utläsa tiden. Med sitt japanska quartzurverk är den lika punktlig som Einstein själv var. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. 33 mm i diameter Armband i konstläder Batterier medföljer
Kort Einstein
Dubbelt, utskuret kort med kuvert, ca 225 mm högt. 15-20 självhäftande stickers ingår. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor.
Fingerdocka Einstein
En rolig fingerdocka som ser ut som en av tidernas största teoretiska fysiker, Albert Einstein! Fingerdockan har en magnet på baksidan så att du enkelt kan sätta upp Einstein på kylskåpsdörren när du lekt färdigt. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. Cirka 12 cm hög.
Mjuk Docka Einstein
En rolig Einstein-docka som passar perfekt som present! Ett infokort med massor av intressant information medföljer. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. Dockan är cirka 35 cm hög.
Vattenkrig Vattenpistoler
Ta vattenkriget till nästa nivå med detta vattenkrigsset som innehåller två vattenpistoler och två västar med måltavlor på! När vattnet träffar din fiendes vita måltavla på västen blir det rött och när hela cirkeln är röd har du vunnit! Låt sedan västen torka en liten stund så att den blir vit igen och du är redo för nästa omgång. Innehåller två västar och två vattenpistoler Förpackningsstorlek: 21x80x117  
Tårtdekoration blinkande
En riktigt häftig tårtdekoration som ser ut som en blinkande retroskylt med texten "Happy Birthday"! Den neonskyltsliknande tårtdekorationen lyses upp med LED-dioder som blinkar i följd, vilket ger ett realistiskt intryck. Tryck på knappen på baksidan och skylten börjar att blinka för att sedan stänga av sig själv efter en liten stund. Batterierna går att byta ut vilket gör att du kan använda skylten om och om igen!   Batterier medföljer Produktstorlek: 135x87x15 mm Förpackningsstorlek: 116x201x16 mm
Shotspel tre i rad
Klassikern tre i rad i ny tappning med shotglas! Reglerna för tre i rad känner du säkert till, välj X eller 0 och försök sedan placera dessa så att du får tre i rad, även diagonala linjer räknas. Den som får tre i rad vinner och får hälla upp valfri dryck i de tre glasen, förloraren får sedan, kanske inte helt oväntat, dricka upp innehållet i glasen. Ett mycket uppskattat spel på festen! Spelmatta och nio shotglas märkta med X och O kommer i en fin plåtask, instruktioner medföljer. Förpackningsstorlek: 162x68x162 mm
Kortlek poker face
Håll ditt poker face i schack och använd ögonen för att psyka din motspelare med dessa roliga spelkort som på ena sidan är ett vanligt spelkort men på andra sidan har olika munnar och näsor. Förpackningsstorlek:124x103x25 mm 9 olika motiv på totalt 54 spelkort
Uppblåsbar hatt födelsedag
Alla ska känna sig speciella på sin födelsedag och det kommer du garanterat att göra med den här uppblåsbara födelsedagshatten! Hatten som ser ut som en tårta har texten "IT'S MY BIRTHDAY" och ett ljus på toppen. Enkel att blåsa upp (kan även tömmas på luft och återanvändas om och om igen) En storlek som passar de flesta barn Kommer i en fin färgglad förpackning (150x225x35 mm)
DRINKMARKÖRER BOSOM BUDDIES
Behöver du en snygg kompis som håller koll på din drink? Urskilj ditt glas från mängden med en cool Bosom Buddies. En helt perfekt detalj på möhippor, svensexor och andra festligheter. Förpackning: 213x160x23 mm
DRINKMARKÖRER DRINKING BUDDIES
Vem vill inte ha en snygg kompis hängandes på sitt glas? Urskilj ditt glas från mängden med en cool Drinking Buddies. En helt perfekt detalj på möhippor, svensexor och andra festligheter. Förpackning: 213x160x23 mm
4 KLASSISKA SKÄMT RIDLEY'S
Fyra klassiska skämt i en förpackning! Innehåller "Squirting Ring", "Snapping Chewing Gum", "Nail Through Finger" och "Insect in Ice". 120 x 155 x 50 mm
PRUTTKUDDE RIDLEY'S
Placera pruttkudden på en stol när ingen ser och få dig ett gott skratt när din vän eller kollega sätter sig. Barnsligt roligt och kan liva upp vilket möte eller middag som helst. 135 x 135 x 45 mm
Ohlsson & Lohaven   Lindhagagatan 3   SE-272 36 Simrishamn   Sweden   +46 (0)414 311 03   info@ohlssonlohaven.se
Produkten är slut i lager. Fyll i din e-postadress nedan så kontaktar vi dig så fort den finns i lager.

E-post