Gentlemen's Hardware

Victoria and albert museum

Ridley's

Orla Kiely

 

Gift in a tin

Utöver produkterna nedan kan du beställa hela Unemployed Philosophers Guilds sortiment från oss. Katalogen hittar du här! (Observera att du måste vara inloggad)

Visa: Lista / Tabell
Visa:
Sortera efter:
Tvål Frida Kahlo
En fin Frida Kahlo-tvål som passar perfekt som present! Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. Härlig doft av passionsblomma och olivolja 56 g
Ljus Jane Austen
Tänd ett ljus för Jane Austen! Ljuset är 57x215 mm stort. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor.
Magn Klippdocka Shakespeare
Set med magneter som du trycker ut och mixar ihop på kylskåpet eller någon annan magnetisk yta! Temat är Shakespeare och en massa roliga kläder och accessoarer medföljer, bara din fantasi sätter gräns för hur Shakespeare ska klä sig. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor.
Mugg Jane Austen
Mugg med Jane Austen på och en massa citat och utdrag från hennes verk! Tål maskindisk och mikrovågsugn Kommer i en fin presentask Rymmer 350 ml Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor.
Pillerask Frida Kahlo
Pillerask med Frida Kahlo på! "Frida's Pharmacy"  Förvara dina vitaminer eller mints i denna fina pillerask med två fack och knapp för öppning. 50 mm i diameter. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor.
Ljus Frida Kahlo
Tänd ett ljus för Frida Kahlo! Ljuset är 57x215 mm stort. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor.
Magnetisk Klippdocka Kahlo
Set med magneter som du trycker ut och mixar ihop på kylskåpet eller någon annan magnetisk yta! Temat är Frida Kahlo och en massa roliga kläder och accessoarer, bara din fantasi sätter gräns för hur Frida Kahlo ska klä sig. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor.
Sticky Notes Frida Kahlo
Självhäftande Frida Kahlo-lappar som passar perfekt att sätta upp som kom-ihåg-lappar! Lapparna kommer i en praktisk liten bok som är enkel att ha med i väskan och som innehåller över 300 lappar i olika roliga former och storlekar. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. Förpackningsstorlek: 110x85x107 mm.
Pillerask Shakespeare
Pillerask med Shakespeare på och texten "By med'cine life may be prolonged. Yet death will seize the doctor, too."  Förvara dina vitaminer eller mints i denna fina pillerask med två fack och knapp för öppning. 50 mm i diameter. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor.
Kort Frida Kahlo
Dubbelt, utskuret kort föreställandes Frida Kahlo! Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. Kuvert medföljer Ca 225 mm högt 15-20 självhäftande stickers med citat och bilder ingår.
Kort Jane Austen
Dubbelt, utskuret kort med kuvert, föreställandes Jane Austen! Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. Kuvert medföljer Ca 225 mm högt 15-20 självhäftande stickers med citat och bilder ingår.
Fingerdocka Jane Austen
En rolig fingerdocka föreställandes Jane Austen! Fingerdockan har en magnet på baksidan så att du enkelt kan sätta upp Jane Austen på kylskåpsdörren när du lekt färdigt. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. Cirka 12 cm hög.
Tofflor Freud Small
Roliga Sigmund Freud-tofflor som är riktigt mysiga och sköna att ha på sig! Stick in foten i Freuds huvud och dina tår hamnar i hans tunga vilket får det att se roligt ut när du vickar på tårna. Tofflorna kommer i en fin presentförpackning. Storlek Small (vilket motsvarar 36-41) Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor.
Tofflor Freud Medium
Roliga Sigmund Freud-tofflor som är riktigt mysiga och sköna att ha på sig! Stick in foten i Freuds huvud och dina tår hamnar i hans tunga vilket får det att se roligt ut när du vickar på tårna. Tofflorna kommer i en fin presentförpackning. Storlek Medium (vilket motsvarar 42-45) Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor.
Tofflor Freud Large
Roliga Sigmund Freud-tofflor som är riktigt mysiga och sköna att ha på sig! Stick in foten i Freuds huvud och dina tår hamnar i hans tunga vilket får det att se roligt ut när du vickar på tårna. Tofflorna kommer i en fin presentförpackning. Storlek Large (vilket motsvarar 46-49) Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor.
Fingerdocka Frida Kahlo
En rolig fingerdocka föreställandes Frida Kahlo! Fingerdockan har en magnet på baksidan så att du enkelt kan sätta upp Frida Kahlo på kylskåpsdörren när du lekt färdigt. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. Cirka 12 cm hög.
Mjuk Docka Frida Kahlo
En rolig Frida Kahlo-docka som passar perfekt som present! Ett infokort med massor av intressant information medföljer. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. Dockan är cirka 35 cm hög.
Ljus Shakespeare
Tänd ett ljus för Shakespeare, en av världshistoriens främste dramatiker! Ljuset är 57x215 mm stort. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor.
Kort Shakespeare
Dubbelt, utskuret kort föreställandes William Shakespeare Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. Kuvert medföljer Ca 225 mm högt 15-20 självhäftande stickers med citat och bilder ingår.
Mjuk Docka Shakespeare
En rolig Shakespeare-docka som passar perfekt som present! Ett infokort med massor av intressant information medföljer. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. Dockan är cirka 35 cm hög.
Tvål Lady Macbeth
En fin Lady Macbeth-tvål som passar perfekt som present till Shakespearefans! Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. Doft av kakaosmör och mjölk 56 g
Sticky Notes Shakespeare
Självhäftande Shakespeare-lappar som passar perfekt att sätta upp som kom-ihåg-lappar! Lapparna kommer i en praktisk liten bok som är enkel att ha med i väskan och som innehåller över 300 lappar i olika roliga former och storlekar. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. Förpackningsstorlek: 110x85x107 mm.
Tvål Freud
En fin Freud-tvål som passar perfekt som present! Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. Doft av gurka och olivolja 56 g
Tvål Jesus
En fin Jesus-tvål som passar perfekt som present! Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. Doft av mandel och kakaosmör 56 g
Pillerask Pink Freud
Pillerask med Pink Freud på! Förvara dina vitaminer eller mints i denna fina pillerask med två fack och knapp för öppning. 50 mm i diameter. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor.
Mugg Pink Freud
Pink Freud mugg i fin presentförpackning! Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. Rymmer 280 ml Tål maskindisk
Ljus Freud
Tänd ett ljus för Sigmund Freud, psykoanalysens fader! Ljuset är 57x215 mm stort. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor.
Kort Jesus
Dubbelt, utskuret kort med kuvert, föreställandes Jesus! Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. Kuvert medföljer Ca 225 mm högt 15-20 självhäftande stickers med citat och bilder ingår.
Fingerdocka Jesus
En rolig fingerdocka föreställandes Jesus! Fingerdockan har en magnet på baksidan så att du enkelt kan sätta upp Jesus på kylskåpsdörren när du lekt färdigt. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. Cirka 12 cm hög.
Pillerask Jesus
Pillerask med Jesus på! "Give Us This Day Our Daily Meds"  Förvara dina vitaminer eller mints i denna fina pillerask med två fack och knapp för öppning. 50 mm i diameter. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor.
Sticky Notes Jesus
Självhäftande Jesus-lappar som passar perfekt att sätta upp som kom-ihåg-lappar! Lapparna kommer i en praktisk liten bok som är enkel att ha med i väskan och som innehåller över 300 lappar i olika roliga former och storlekar. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. Förpackningsstorlek: 110x85x107 mm.
Magnetisk Klippdocka Jesus
Set med magneter som du trycker ut och mixar ihop på kylskåpet eller någon annan magnetisk yta! Temat är Jesus och en massa roliga kläder och accessoarer medföljer, bara din fantasi sätter gräns för hur Jesus ska klä sig. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor.
Magnetisk Klippdocka Freud
Set med magneter som du trycker ut och mixar ihop på kylskåpet eller någon annan magnetisk yta! Temat är Freud och en massa roliga kläder och accessoarer medföljer, bara din fantasi sätter gräns för hur Freud ska klä sig. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor.
Mjuk Docka Jesus
En rolig Jesus-docka som passar perfekt som present! Infokort med massor av intressant information medföljer. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. Dockan är cirka 35 cm hög.
Kort Freud
Dubbelt, utskuret kort föreställandes Sigmund Freud! Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. Kuvert medföljer Ca 225 mm högt 15-20 självhäftande stickers med citat och bilder ingår.
Pillerask Freud
Pillerask med Freud på! "Don't forget to take your meds."  Förvara dina vitaminer eller mints i denna fina pillerask med två fack och knapp för öppning. 50 mm i diameter. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor.
Mjuk Docka Freud
En rolig Freud-docka som passar perfekt som present! Infokort med massor av intressant information medföljer. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. Dockan är cirka 35 cm hög.
Klocka Freud
Klocka som visar vad Freud tänker på. Skaffa en snygg och annorlunda klocka som garanterat kommer att väcka uppmärksamhet! Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. 33 mm i diameter Armband i konstläder Batterier medföljer Kommer i en fin plåtask Japanskt quartzurverk
Dockset Freud & Soffa
Sigmund Freud som fingerdocka och medföljer gör hans röda terapisoffa! När terapin är över kan du tack vare magneter förvara både Freud och soffan på kylskåpsdörren. Freuddockan är cirka 12 cm hög. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor.
Fingerdocka Freud
En rolig fingerdocka föreställandes psykoanalysens fader, Sigmund Freud. Fingerdockan har en magnet på baksidan så att du enkelt kan sätta upp Freud på kylskåpsdörren när du lekt färdigt. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. Cirka 12 cm hög.
Tvål Rosie the Riveter
We can wash it! Tvål med Rosie the Riveter på och med en härlig doft av rosor och jasmine. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. 56 g.
Tvål Einstein
En fin Einstein-tvål som passar perfekt som present! Vi vill passa på att varna för att använda tvålen som schampo då det kan resultera i en galen genifrisyr. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. Doft av mandel och kakaosmör 56 g
Pillerask Rosie the Riveter
Pillerask med Rosie the Riveter och texten "You can do it!". Förvara dina vitaminer eller mints i denna fina pillerask med två fack och knapp för öppning. 50 mm i diameter. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor.  
Ljus Einstein
Tänd ett ljus för Albert Einstein, mannen bakom relativitetsteorin, svarta hål och tidsresor! Ljuset är 57x215 mm stort. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor.
Kort Rosie the Riveter
Dubbelt, utskuret kort föreställandes Rosie the Riveter! Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. Kuvert medföljer Ca 225 mm högt 15-20 självhäftande stickers med citat och bilder ingår.
Sticky Notes Einstein
Självhäftande Einstein-lappar som passar perfekt att sätta upp som kom-ihåg-lappar! Lapparna kommer i en praktisk liten bok som är enkel att ha med i väskan och som innehåller över 300 lappar i olika roliga former och storlekar. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. Förpackningsstorlek: 110x85x107 mm.
Magnetisk Klippdocka Einstein
Set med magneter som du trycker ut och mixar ihop på kylskåpet eller någon annan magnetisk yta! Temat är Einstein och en massa roliga kläder och accessoarer, bara din fantasi sätter gräns för hur Einstein ska klä sig. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor.
Klocka Relativity
Einstein-klocka med siffror som rör sig! Skaffa en snygg och annorlunda klocka som garanterat kommer att väcka uppmärksamhet med sina roterande siffror, trots detta är det lätt att utläsa tiden. Med sitt japanska quartzurverk är den lika punktlig som Einstein själv var. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. 33 mm i diameter Armband i konstläder Batterier medföljer
Kort Einstein
Dubbelt, utskuret kort med kuvert, ca 225 mm högt. 15-20 självhäftande stickers ingår. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor.
Fingerdocka Einstein
En rolig fingerdocka som ser ut som en av tidernas största teoretiska fysiker, Albert Einstein! Fingerdockan har en magnet på baksidan så att du enkelt kan sätta upp Einstein på kylskåpsdörren när du lekt färdigt. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. Cirka 12 cm hög.
Mjuk Docka Einstein
En rolig Einstein-docka som passar perfekt som present! Ett infokort med massor av intressant information medföljer. Beställningsvara med leveranstid 3-4 veckor. Dockan är cirka 35 cm hög.
INTERAKTIV MUGG CLIMATE CHANGE
Interaktiv mugg. Delar av motivet förändras när muggarna fylls med het vätska. 90x82 mm. Se hur landmassor och hav ändrar form. Tål inte maskindisk
MINTS MIND CONTROL
Sockerfria mintpastiller i plåtask, 43x43 mm. Säljs i display, 190x45x47 mm. OBS! Moms på godis är bara 12% i Sverige.
LJUDPLÅNBOK KAMERA
Varje gång du öppnar plånboken hör du olika repliker, sång eller ljud. Tillverkad av superstark Tyvek som är superlätt och supertunn. Det är tråkigt men möjligt att stänga av ljudet med ett kort som medföljer. Imponera på modeller och betala i stil med denna retro Graflex plånbok. Den säger "klick" när man öppnar den. Se en film om plånboken HÄR. 105/210x85 mm
LJUDPLÅNBOK SHAKESPEARE
Varje gång du öppnar plånboken hör du olika repliker, sång eller ljud. Tillverkad av superstark Tyvek som är superlätt och supertunn. Det är tråkigt men möjligt att stänga av ljudet med ett kort som medföljer. Plånboken kastar ur sig 7 Shakespeareanska förolämpningar varje gång du öppnar den! Se en film om plånboken HÄR. 105/210x85 mm  
LJUDPLÅNBOK JESUS
Varje gång du öppnar plånboken hör du olika repliker, sång eller ljud. Tillverkad av superstark Tyvek som är superlätt och supertunn. Det är tråkigt men möjligt att stänga av ljudet med ett kort som medföljer. Lyssna till harpor och änglar varje gång du skiljer dig från din jordiska rikedom. Se en film om plånboken HÄR. 105/210x85 mm
MINTS MONTY PYTHON
Sockerfria mintpastiller i plåtask, 43x43 mm. Säljs i display, 190x45x47 mm. OBS! Moms på godis är bara 12% i Sverige. Se en film om några av alla mintpastiller från The Unemployed Guild HÄR.
Mugg Great Architecture
Mugg med tio av världens största byggnadsverk på! På muggen hittar du kända byggnader som bland annat Notre-Dame, Pantheon, Casa Mila och Seagram Building. Du får även information om mellan vilka år varje byggnad byggdes. Under muggen står det var varje byggnad finns samt vem som designat den. Levereras i fin förpackning Rymmer 295 ml. Tål maskindisk och mikrovågsugn
Kortset mästerverk
Åtta utskurna dubbelkort med citat-klistermärke som gör kortet unikt. Ett par av fyra olika mästerverk: Ballerina, Scream, Mona Lisa och The Kiss. Förpackningsstorlek: 235x105x20 mm
Kortset Författare
Åtta utskurna dubbelkort med citat-klistermärke som gör kortet unikt. Ett par av fyra olika författare: Joyce, Shakespeare, Woolf och Austen. Förpackningsstorlek: 235x105x20 mm
Ohlsson & Lohaven   Lindhagagatan 3   SE-272 36 Simrishamn   Sweden   +46 (0)414 311 03   info@ohlssonlohaven.se
Produkten är slut i lager. Fyll i din e-postadress nedan så kontaktar vi dig så fort den finns i lager.

E-post