• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Babyalbum Dream Big Rosa

Dokumentera och spara ditt barns första år i detta gulliga fotoalbum – eller ge bort det som en personlig present till de nyblivna föräldrarna.

Artikelnr: PW00608
EAN-kod:: 7350108173384
Minsta beställning: 4 st
Finns i lager
 • Beskrivning

  Dokumentera och spara ditt barns första år i detta gulliga fotoalbum – eller ge bort det som en personlig present till de nyblivna föräldrarna. Våra unika Coffee Table Fotoalbum är designade med syftet att vara den perfekta inredningsdetaljen på alla bord eller bokhyllor. Detta är en större version av våra fotoalbum som får plats med två 10x15 fotografier samt en liten text på varje sida.  Fotoalbumet innehåller 30 crèmevita fotopapper av högsta kvalitet och du kan enkelt sätta in dina bilder med hjälp av våra klistermärken eller fotohörn. Om du behöver fler sidor kan du addera extra fotopapper. Albumet rymmer totalt 40 sidor.  Fotopappersstorlek: 21x28 cm.  Dream big little one är klädd i rött/cerise tyg, med guldfolierad text och silkscreentryckta ballonger.  Inte tillgängligt i Finland, Danmark och Baltikum.


 • Om tillverkaren

  PRINTWORKS grundades med den enkla ambitionen att skapa funktionella produkter med en ny estetisk twist för att de ska passa bättre till våra moderna liv. 
  Vi vill ha unika och autentiska hem. PRINTWORKS genomtänkta val av färger, material och typografi gör produkterna relevanta för vårt nya sätt att leva. Samtidigt blir de klassiker för den nya generationen.
  PRINTWORKS produkter är designade för att man ska vilja ha de framme. Brädspel, fotoalbum, pussel och så vidare – saker som vi har gömt undan när de inte används – ska vara så väldesignade att man vill visa upp dem i sitt hem.