• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Fotoalbum Unforgettable

Nästa generations fotoalbum påminner mer om en konstbok än ett traditionellt fotoalbum – med skillnaden att innehållet gömt inuti alltid kommer att ligga dig närmare hjärtat.

Artikelnr: PW00614
EAN-kod:: 7350108173438
Minsta beställning: 4 st
Finns i lager
 • Beskrivning

  Nästa generations fotoalbum påminner mer om en konstbok än ett traditionellt fotoalbum – med skillnaden att innehållet gömt inuti alltid kommer att ligga dig närmare hjärtat. Detta är ett av våra extra stora fotoalbum, täckt av textilier både på insidan och utsidan, och passar två 10x15 fotografier på varje sida, vilket lämnar lite utrymme kvar för dig att göra en anteckning. Albumet innehåller 30 sidor svart högkvalitativt fotopapper och du bifogar enkelt dina bilder med hjälp av våra fotoklistermärken eller fotohörn. Behöver du fler sidor lägger du bara till extra fotopapper så rymmer fotoalbumet totalt 40 sidor.  Fotopappersstorlek: 28x21 cm  Unforgettable är klädd i terrakottafärgad textil med blå och gräddvit tryckt text.  Material: Överdrag: 100% bomullstyg + återvunnen gråtavla. Sidor FSC, syrafritt svart kort. Svart metallpärm.  Höjd: 33 cm

  Bredd: 27 cm

  Djup: 5 cm

  Vikt: 1,3 kg

  Färg: Terrakotta

  Sidor: 30
  Inte tillgängligt i Finland, Danmark och Baltikum.   
   


 • Om tillverkaren

  PRINTWORKS grundades med den enkla ambitionen att skapa funktionella produkter med en ny estetisk twist för att de ska passa bättre till våra moderna liv. 
  Vi vill ha unika och autentiska hem. PRINTWORKS genomtänkta val av färger, material och typografi gör produkterna relevanta för vårt nya sätt att leva. Samtidigt blir de klassiker för den nya generationen.
  PRINTWORKS produkter är designade för att man ska vilja ha de framme. Brädspel, fotoalbum, pussel och så vidare – saker som vi har gömt undan när de inte används – ska vara så väldesignade att man vill visa upp dem i sitt hem.