Månadens design

 

Gentlemen's Hardware

Pretty Useful Tools

Ridley's

Orla Kiely

 

Gift in a tin

 

SOKO READY

Månadens Design

November 2018

Månadens Design - Ölstrumpor

 

Vem är du?

Xavier Unwin, Creative Director på Luckies of London.

Presentera Beer Socks!

Beer socks är bomullsstrumpor i tre törstsläckande varianter, Ale, Lager och Stout. De ölinspirerade strumporna kommer förpackade i metallburkar med klassiska tryck. Varje ölsort har sitt eget färgschema som representerar ölstilen.

Hur kom du på idén?

Efter succén med glasstrumpor ville vi göra strumpor som riktar sig mer till den maskulina marknaden. Vid en brainstorm på en pub nära jobbet kom jag på att den perfekta idén var precis framför mig.

På vilket sätt är Ölstrumporna en bra present?

Strumpor är praktiska. Om du inte bor på stranden är det inte stor sannolikhet att en vecka passerar utan att du använder strumpor. Av den anledningen är ett par bra och stiliga strumpor mycket viktigt… Och vad blir aldrig omodernt? Öl, så klart.

Vilken är din favoritölsort, Ale, Lager eller Stout?

Jag är egentligen mer av en ciderdrickare men det finns inget mer uppfriskande en varm sommardag än en kall lager.

 

Läs mer om Ölstrumporna

 


Oktober 2018

Månadens Design - Ryggsäck Jetpack

 

Vem är du?

Andy Mason, produktdesigner från London som just nu jobbar på Suck UK och skapar unika och spännande produkter.

Ge en snabb presentation av Jetpack-ryggsäcken!

Den är för barn med vild fantasi, en liten ryggsäck designad för att se ut som ett Jetpack, med bränsletankar, realistiska eldslågor och med gott om plats för alla saker barn behöver ha med sig.

Hur kom du på idén?

Barn med roliga små ryggsäckar har alltid fått mig att skratta. Jag har sett många ryggsäckar med djurmotiv som riktar sig till små barn, jag tänkte, vad hade jag älskat när jag var i den åldern? Svaret var enkelt, RYMDEN!

På vilket sätt är ryggsäcken en bra present?

Den är användbar och barn vill aldrig ta av sig den.

Tror du att det finns liv på andra planeter?

Jag hoppas det! Allt hade blivit mycket mer intressant då.

 

Läs mer om Ryggsäck Jetpack

 


September 2018

Månadens Design – Tumstock History

 

Vem är du?

Jag är Florian Koch, en av uppfinnarna till Historietumstocken. På bilden ovan ser du hela MeterMorphosen-teamet, vi är ett gäng gamla vänner.

Ge en kort presentation av Historietumstocken!

Vi uppfann den här charmiga produkten för 20 år sedan. På tumstocken finns otroligt många händelser från världshistorien presenterade. Tumstocken innehåller 2000 år av historia och är utfälld 2000 mm lång, en historiebok i fickformat!

Hur kom ni på idén?

På 90-talet, årtiondet med ett stigande användande av internet fanns ett behov av en rejäl produkt, något massivt som stod emot allt det virtuella. Vi kom på att de 2000 millimetrarna på en tumstock utgjorde en perfekt skala för att visa händelserna från de senaste 2000 åren. Att trycka historiska händelser på en tumstock var något helt nytt, vissa tillverkare trodde inte att det skulle gå att producera en sådan tumstock i större skala. Nu, med tumstocken översatt till fem språk har vi sålt mer än 1,7 miljoner stycken!

På vilket sätt är historietumstocken en bra present?

Alla gillar bra verktyg, ett verktyg med innehåll är något nytt och attraktivt. Den ser bra ut och håller mycket hög kvalitet. Den innehåller nya aspekter av världshistorien eftersom vi även har valt ut lite ovanligare och speciella händelser. Det är en perfekt present till den som har allt. Tumstocken fungerar bra att mäta med och innehåller samtidigt en rad intressanta ämnen att diskutera.

Vilken är din favoritperiod i historien?

Det vi tyckte var roligast när vi skapade 2000 år i 200 händelser (på baksidan av tumstocken finner du en generell översikt över olika epoker) var variationen av historiska händelser, sida vid sida. Alla fantastiska och överraskande händelser de senaste 2000 åren gör den här tumstocken väldigt attraktiv.

 

Läs mer om tumstocken!

 


Augusti 2018

Månadens design augusti stjärnkarta

Månadens Design - Stjärnkarta

Vem är du?

Xavier – Creative Director på Luckies of London

Presentera stjärnkartan!

Stjärnkartan är en karta med stjärnor och konstellationer som lyser i mörkret. Stjärnbilderna är tryckta med fotoluminescerande bläck och lyser upp så fort ljuset släcks. Kartan har också olika stjärntecken samt visar vilka personlighetsdrag som är förknippade med varje stjärntecken.

Hur kom du på idén?

Idén kommer ursprungligen från sommarnätter när jag tältade i trädgården som barn. Jag älskade att försöka identifiera alla stjärnbilder och historierna bakom varje form och namn. När jag sedan blev äldre upptäckte jag att jag fortfarande dras till stjärnhimlen och stjärnskådning, jag ville skapa något som återge känslan av stjärnskådning, till både barn och vuxna.

På vilket sätt är stjärnkartan en bra present?

Kartan är ett perfekt sätt att lära sig mer om stjärnhimlen och hur stjärntecken kom till.

Vilken är din favoritaktivitet på natten?

Stjärnskådning så klart!

 

Läs mer och se videon!

 


Juli 2018

Månadens Design - Mugg Matematik

Vem är du?

Jag är David Shaw, delägare och produktutvecklare på Unemployed Philosophers Guild.

Presentera Matematikmuggen!

Matematikmuggen från Unemployed Philosophers Guild är en kaffemugg täckt med kända, viktiga och populära matematiska och fysiska formler.

Hur kom ni på idén?

Jag har alltid tyckt om matematiska formler med nummer, symboler och grekiska bokstäver och tyckte att det blev riktigt attraktivt på en mugg, som passar de med samma känsla för formler. Vår grafiska designer Robert Muth var blivande matematiker och gillade verkligen konceptet. Han slutade hos oss för att få sin doktorsexamen och arbetar numera som mattelärare på University of Texas.

På vilket sätt är Matematikmuggen en bra present?

Matematikmuggen passar perfekt som present till alla som gillar nummer, matematik, rolig design och kaffe!

Vilket var ditt favoritämne i skolan?

Mitt favoritämne i skolan var matematik och historia, muggen kombinerar faktiskt dessa två ämnen.

 

Läs mer om Matematikmuggen!

 


Juni 2018

Månadens design juni

Månadens Design - Paraply som ändrar färg

Presentera paraplyet som ändrar färg!

Squid Colour Changing Umbrella tillverkas och säljs av Suck UK. När paraplyet kommer i kontakt med vatten kommer det till liv och blir färgglatt och vackert. Paraplyet har vita regndroppsformade områden som fylls med olika färger så fort det kommer vatten på dem.

Vilka är ni?

Squid startades 2008 av oss, Viviane Jaeger från Schweiz, bosatt i Stockholm och Emma-Jayne Parkes från Nya Zeeland, bosatt i London. Vi träffades på London College of Fashion och ville båda lysa upp världen och göra livet lite mer färgglatt! Vi spenderade något år med att utveckla ett färgskiftande bläck och lanserade de första produkterna i januari 2009 på Spitalfields Market.

Hur kom ni på idén?

Jackson Pollock var inspirationskällan – en tom canvas som fylls med färg. Hur häftigt skulle det inte vara att gå längs gatan och när det börjar regna förvandlas du till ett vandrande konstverk!?

På vilket sätt är paraplyet en bra present?

Paraplyet är en rolig och praktisk present. Det passar perfekt till den som tycker om lite färg och energi men inte vill ha något som känns ”för mycket”. Det svarta paraplyet har vita regndroppar som lyser upp i olika färger när det bli blött, och när det torkar blir det vitt igen.

Vilken är er favoritprodukt från Suck UK?

Korkgloben är en favorit – vi är bosatta på olika platser, har familj, vänner, och affärspartners över hela jordklotet, vi reser mycket och som tur är så älskar vi det. Globen är estiskt cool men det är också visuellt spännande att se var man har varit och hur många mer platser det finns att upptäcka.

Vad är det bästa med regnigt väder?

The bästa när det regnar, förutom att ha en coolt färgskiftande paraply förstås, är den vackra regnbågen som kommer efteråt!

 

Läs mer och se videon!


Maj 2018

Buddha Board månadens design

Månadens Design – Buddha Board

Vem är du?

Mitt namn är Eric Thrall, och jag bor i Vancouver, Kanada. Jag designar saker som jag har passion för och gör sedan mitt bästa för att sprida dem, världen över.

Ge en snabb presentation av Buddha Board!

Buddha Board är inspirerad av Zen-filosofin att leva i nuet. Måla på ytan med vanligt vatten och se hur det blir svart precis som bläck. När vattnet sedan dunstar försvinner ditt konstverk sakta bort och lämnar dig med en tom Buddha Board och ett rensat sinne, redo att skapa ett helt nytt konstverk.

Buddha Board är miljövänlig eftersom att du bara använder vatten, inget bläck, ingen färg och inga kemikalier – dessutom varar den i många år om du tar hand om den på rätt sätt.

Master the art of letting go... live for the moment and enjoy!

Hur kom du på idén?

Min mamma är konstnär och hon introducerade mig till ”teknologin” som jag sedan använde när jag skapade Buddha Board. Det är ett meditationsverktyg, ett verktyg för kreativitet men också för nöje, vad som än passar dig bäst i stunden.

Varför är Buddha Board en bra present?

Självklart är jag helt partisk men jag tycker faktiskt att Buddha Board är en fantastisk present eftersom att den är så annorlunda, den är unik, rolig att använda och jag brukar säga att den har själ. Jag försöker alltid designa produkter som inte bara har formen och funktionen, men också just själen.

Vilken är din favoritaktivitet när du vill slappna av?

För mig är meditation det ultimata sättet att slappna av. Jag tycker också väldigt mycket om att ta en lång varm dusch, eller ett bad. Att jogga genom skogen är också en favoritaktivitet eftersom det hjälper mig att rensa mina tankar och stillar mitt sinne.

 

Se videon om Buddha Board

 


April 2018

Månadens design april 2018

Månadens Design - Blinkande Tårtdekoration

Vem är du?

Vi är Designteamet på Suck UK.

Ge en snabb presentation av de blinkande skyltarna!

Våra blinkande skyltar med texter som ”Happy Birthday” passar perfekt när du vill göra födelsedagstårtan riktigt festlig! Alla våra blinkande skyltar lyser upp mat och dryck och skapar en Las Vegas-känsla vid varje festligt tillfälle.

Hur kom ni på idén?

Vanligtvis har vi i designteamet brainstorm-sessioner för att komma på nya produkter, och det var vid en sådan session som idén uppstod. Vi tänkte på olika tårtdekorationer och hur kul det skulle vara att ha en egen mini Las Vegas-neonskylt på sin födelsedagstårta.

På vilket sätt är den en bra present?

Den skapar en spektakulär Las Vegas-känsla när någon fyller år. Det ser fantastiskt ut när ljuset runt omkring släcks ner och ”neonskylten” blinkar i serie ovanpå tårtan. Det bästa är att den blinkande skylten kan användas om och om igen eftersom att batterierna är utbytbara.

Vilken är er favoritprodukt från Suck UK?

Vi älskar Bottle Light, det är vår storsäljare. Det är ett så enkelt designkoncept som förvandlar flaskor till lampor. Den tar bara en timme att ladda och kan sedan lysa i tre timmar. Ibland är det bara det mest simpla som människor tycker om.

Vilket är det bästa födelsedagsminnet hos Suck UK?

Här på Suck UKs huvudkontor har vi alltid roligt när någon fyller år! Eftersom att alla är olika försöker vi göra varje tårta så personlig som möjligt. Ett av de bästa minnena var när vi skapade en tax av många små tårtor – det var definitivt en minnesvärd tårta. Naturligtvis sätter vi alltid en blinkande tårtdekoration på varje födelsedagstårta!

 


Mars 2018

Månadens design 2018 mars

Månadens Design - Bottle Light

Vem är du?

Jag heter Steve Gates och är en Londonbaserad produktdesigner som specialiserar mig på presenter, heminredning, köksprodukter och belysning. Sedan jag tog examen på Nottingham Trent University har jag jobbat med designföretag som Suck UK, DOIY, Lee Broom och Joseph Joseph.

Ge oss en snabb presentation av Bottle Light. 

Bottle Light är en LED lampa i form av en kork. Den ska placeras i tomma flaskor för att förvandla dessa flaskor till vackra lysande lampor. Lampan laddas via USB och kan användas om och om igen.

Hur uppstod idén för Bottle Light? 

Idén uppstod när jag satt inne på en mörk pub med vänner och drack öl. Överallt fanns det tomma ölflaskor och jag tänkte att det skulle vara en kul idé ifall flaskorna kunde lysa upp på något sätt och få ett nytt liv som lampa.

På vilket sätt är Bottle Light en bra present? 

Bottle Light kan användas för att förvandla flaskor av alla storlekar och former till vackra lysande lampor. Valmöjligheterna är stora så varje lampa blir unik för din egen smak. Den sladdlösa designen tillåter dig att placera din nya lampa var som helst, inomhus eller utomhus och att den är laddningsbar innebär att du kan använda den om och om igen. Denna mångsidighet och långvarighet gör att produkten lockar en stor mängd människor, någon som samlar på vintageflaskor, flaskor från ett speciellt tillfälle eller någon som vill experimentera med olika flaskor för att skapa en samling lampor med olika känsla.

Vilken av Suck UK’s produkter är din favorit och varför?

SunJar har alltid varit en av mina favoriter. Den tänds automatiskt på kvällen när det är mörkt och laddas automatiskt under dagen med solpaneler. En riktigt smart idé!

Beskriv den perfekta kvällen med Bottle Light!

Bottle light är verkligen bra för middagar med vänner. Jag brukar ha flera upplysta flaskor i olika färger utspritt över hemmet, på middagsbordet, på spiselkransen, i trädgården och som en nattlampa i sovrummet.


Februari 2018

Månadens Design – Jordglob Kork

Vem är du?

Jag heter Chaiki Kawakami och är produkt- och möbeldesigner som har studerat i London, jag kommer från Japan.

Ge en snabb presentation av Korkgloben!

Jag får en speciell känsla när jag ser alla stämplar som samlar sig i mitt pass. Det kan vara spänning, nostalgi, tillfredställelse eller kanske en känsla av erövring. Genom att märka ut var man har varit och var man vill åka blir känslorna starkare och man får en visuell överblick som tillåter en att drömma sig bort.

Hur kom du på idén för Korkgloben?

Jag är en ivrig resenär som alltid letat efter sätt att visualisera mina resor på ett roligt sätt. Ett bra sätt är att använda pins som vi ofta ser på anslagstavlor, så jag bestämde mig för att använda kork, och göra en glob som är ett mycket attraktivt objekt till skillnad från en vanlig platt karta.

På vilket sätt är Korkgloben en bra present?

Jordgloben i kork passar perfekt att ge bort på allt från julafton till födelsedagar, bröllop, eller till någon som ska ut och resa för första gången. Självklart passar den även perfekt i butiker eller företag som har filialer på olika platser världen.

Vilka produkter från Suck UK är dina favoriter och varför?

Jag har flera favoritprodukter från Suck UK.

  • Mr. And Mrs Salt & Pepper – Jättesöt och den får mig att le, jag har själv köpt den!
  • Greedy Pig – Smart idé med riktig Suck UK-humor
  • BottleLight – En väldigt smart och simpel idé som passar perfekt för massproduktion

Vilket är ditt drömresmål?

Jag har aldrig varit i Sydamerika (på andra sidan jorden, sett från Japan), så jag skulle verkligen vilja åka dit snart, och Antarktis för att titta på isberg!

 

Läs mer om Korkgloben och beställ här!

 


Januari 2018

Månadens design reflekterande paraply

Månadens Design – Paraply Reflekterande

Vem är du?

Yee-Ling Wan, produktdesigner i själ och hjärta som uppskattar bra design och jobbar som chefsdesigner på Suck UK.

Ge en kort presentation av det reflekterande paraplyet!

Ett teleskopiskt paraply tillverkat av ett högreflekterande vattentätt material. På dagen ser det ut som ett klassiskt grått paraply, men på natten hjälper det superreflekterande paraplyet dig att bli sedd, säker, och naturligtvis torr oavsett väder.

Hur kom du på idén?

Det finns reflexer på vägarna och lampor till cyklar men för bara några år sedan fanns det väldigt få reflekterande produkter för fotgängare – detta var ett problem speciellt när man går på landsvägar.

Så uppstod idén och idag finns det en rad produkter med reflekterande material.

På vilket sätt är produkten en bra present?

Om du letar efter en funktionell produkt som samtidigt är cool, då är detta en mycket bra present!

Vilken är din favoritprodukt från Suck UK?

“The Key Bottle Opener” är en väldigt smart och användbar produkt som blivit en ikon för Suck UK.

Vilken är din favoritaktivitet en regnig dag?

Sitta på ett mysigt café och titta på människor.

 

Se videon med paraplyet och beställ det här!

 


December 2017

Månadens design Scratch Map

 

Månadens Design – Scratch Map

Vem är du?

Xavier Unwin, Creative Director på Luckies of London.

Presentera Scratch Map!

Den första Scratch Map lanserades 2009 och idag finns det över 15 unika versioner i kollektionen. Det finns en Scratch Map för alla, allt från kartor med specifika länder till specialutgåvor med lyxiga material. Varje karta har en yta som är redo att skrapas av för att avslöja den vackra designen och alla detaljer. Med tiden blir din Scratch Map en helt unik och personlig karta över din värld, en perfekt visuell resedagbok över alla dina resor.

Hur uppstod idén till Scratch Map?

2008 spenderade jag ett halvår i Sydostasien och Oceanien. Efter att ha mött och pratat med människor från hela världen funderade jag över hur ofta en konversation handlar om var man varit och vad man har sett, med den återkommande frågan ”hur många länder har du besökt?”. Människor har olika sätt att hålla reda på och berätta om alla sina resor, vissa skriver ner det i en skrivbok, andra använder dokument i datorn och en gång mötte jag en person som tatuerade in det på ryggen! Det var tydligt att resenärer efterfrågar ett sätt att hålla reda på vilka delar av världen man besökt. När jag kom tillbaks till Storbritannien i augusti 2009 började jag jobba som designassistent på Luckies. Ett av mina första projekt var en karta med klistermärken i form av flaggor som man kan använda för att märka ut var man har varit. Erfarenheten från resan sa mig att med tanke på hur viktig det är att hålla koll på sina resor behövs något annat än klistermärken. Efter veckor av tänkande kom jag via ett annat projekt i kontakt med materialet som går att skrapa bort, då slog det mig! Vad händer om jag lägger ett lager av denna färg på en karta? Det borde vara det perfekta sättet att hålla reda på var man varit och få en komplett bild av alla sina resor, allas kartor blir unika för just dem. Månader av utveckling och tester gick och till slut var Scratch Map född, en karta med ett guldlager som går att skrapa bort och visar exakt det resor handlar om, ju mer du skrapar (reser) desto mer ser du (upptäcker du). Till slut kunde jag testa den på riktigt och började skrapa alla platser jag besökt, en sak slog mig direkt, jag måste boka en ny resa och skrapa vidare!

På vilket sätt är Scratch Map en bra present?

Det är en personlig present som uppmuntrar till att dokumentera dina tidigare resor och samtidigt söka nya äventyr. Ju mer du reser och ju längre du har Scratch Map, desto mer får du ut av den. Den passar perfekt till den som reser ensam och vill planera sina kommande reser eller par som reser tillsammans och vill memorera resorna de gjort tillsammans. Dessutom är den perfekt att ha på väggen och berätta historier om dina äventyr och inspirera andra att ge sig ut på äventyr.

Vilken är din favorit och varför?

Det är verkligen en svår fråga eftersom att varje Scratch Map är unik och har sin egen stil, men om jag är tvungen att välja tar jag Scratch Map Ocean. Havet täcker 70% av men vi har endast utforskat 5% av det, det gjorde arbetet med kartan väldigt intressant, det kändes som om vi upptäckte en helt ny värld. Dessutom ger skuggorna på den genomskinliga plastytan ett fantastiskt vackert djup när den hänger på väggen.

Vilket är ditt favoritresmål?

Franz Josef / Waiau I Nya Zeeland är en av mina favoritplatser, jag fick chansen att klättra upp på glaciären där och det kändes precis som om man var tillbaks på istiden, verkligen inspirerande!

 


November 2017

Månadens design november More Than One Story

Månadens Design – More Than One Story

Vem är du?

Jag heter Seth Selleck, är 55 år, född i USA och har bott över 30 år i Europa, de senaste 25 åren i Sverige. Jag har arbetat som ungdomssamordnare på Kultur- och fritidsförvaltningen i Simrishamns kommun de senaste 17 åren och har haft mycket fokus på integration, jämställdhet och delaktighet. Min passion har alltid varit att bidra till ökad förståelse mellan människor och jag har arbetat med detta inom mitt jobb, inom olika projekt och andra ideella verksamheter.

Presentera More Than One Story!

More Than One Story är ett kortspel som vi har utvecklat för att bygga broar mellan människor I alla åldrar, från alla bakgrunder och kulturer. Under de senaste fem åren har kortspelet spridit sig över hela världen och det finns nu på 20 olika språk tack vara våra olika samarbetspartners. Varje kort ger förslag på vad den ena spelaren kan berätta om sig själv för den andra eller de andra spelarna. Spelarna turas om att dra ett kort och övar sedan på att berätta om sig själva och att lyssna på när andra berättar sina historier. Kortspelet användas i alla möjliga sammanhang, bland annat inom föreningar, på skolor, bland familj och vänner.

Hur uppstod idén till More Than One Story?

Under hösten 2011 råkade jag höra på TV den nigerianska författarens Chimamanda Ngozi Adichies föreläsning om den fara som finns när människor bara hör endast en berättelse om ett folk, om ett land, om en grupp eller om en individ (The Danger of a Single Story). Hon pratade om hur vi behöver flera berättelser om varandra för att undvika att fastna i segregation, fördomar och främlingsfientlighet. Dessa tankar inspirerade mig att utveckla en praktisk metod på hur vi kan arbeta aktivt för integration, förståelse, nyfikenhet och respekt mellan människor i olika åldrar och från olika bakgrund och kulturer. Jag arbetade tillsammans med mina kollegor och många ungdomar i Simrishamn för att utveckla kortspelet More Than One Story.

På vilket sätt är More Than One Story en bra present?

More Than One Story sprider mycket glädje. Det finns många som tar med det till en fest, högtid eller middag och använder det under kvällen för att lära känna alla närvarande på ett djupare sätt. Det är en gåva som får användning och som sprids, något som gör världen lite finare vart den än hamnar.

Berätta om ett minne från när du spelat More Than One Story!

Jag har använt More Than One Story på många olika konferenser och en gång när vi var på en festival i Potsdam, Tyskland (Spielmarkt) , tog jag fram kortleken för att spela med 15 olika projektledare från olika länder. En kvinna från Nederländerna drog första kortet som blev: ”Berätta om ett misstag som du har gjort.” Hon började med att skratta under två minuter och hade svårt för att berätta på grund av skratten. Med blandade ord och skrattpauser berättade hon för oss som hade blivit väldigt nyfikna om något pinsamt som hon hade gjort på festivalen tidigare under dagen. Hela rummet fylldes med skrattattacker och glädje och vi fortsatt spela i flera timmar under kvällen.

 

Läs mer och beställ spelet här!

 


Oktober 2017

Månadens design oktober 2017 Ohlsson & Lohaven

 

Vem är du?

Mark Wash, Creative Director, Apples to Pears Ltd.

Ge oss en presentation av Gift in a Tin!

Gift in a Tin är vår prisvinnande kollektion av unika presenter förpackade i fina metallådor. Lådorna tillför värde och estetik till presenten och är även bra ur miljösynpunkt då de drar ner packmaterial och är återanvändningsbara. Jag spenderar mycket av min tid med att skapa Gift in a Tin från mitt kontor i Cornwall, medan våra andra kontor finns i Cotswolds, båda är mycket fina områden i Storbritannien.

Hur uppstod idén till Gift in a Tin?

Jag experimenterade genom att ta några av våra sedan länge etablerade produkter från vårt trädgårdssortiment och packade dem i metallådor och de blev otroligt populära. Storleken på metallådan var väldigt viktigt eftersom allt skickas med post så jag ville inte ha något som var för stort. Jag testade några fler koncept och sakta men säkert har sortimentet vuxit till den breda kollektion vi erbjuder idag med teman som pyssel, bygga, leka, resa, djurliv och trädgård.

På vilket sätt är Gift in a Tin en bra present?

Personligen tycker jag inte om presenter som är packade i förpackningar som ser fina ut i butiken men när man öppnar dem upptäcker man att förpackningen mest innehåller luft. Jag tycker även att instruktionerna för många pyssel- och byggpresenter ofta inte är utförliga nog. Våra lådor är packade till bristningsgränsen så att man aldrig ska bli besviken över innehållet och vi lägger mycket tid på att skapa bra instruktioner. Våra Gift in a Tin innehåller ofta några extra detaljer inuti för att göra upplevelsen ännu bättre.

Vilken tycker du är den bästa Gift in a Tin och varför?

Vilken svår fråga! En av de första Gift in a Tin var Insektshuset och det är fortfarande en av mina favoriter. Jag gillar också Fiskehamnen då den skapades med inspiration från området där jag bor. En ny favorit kan bli vår nya Campervan byggsats, den ser lovande ut.

Vad var din favoritaktivitet när du var liten?

Jag är en sann naturälskare så växter, trädgårdsarbete och naturen var alla viktiga för mig och det är fortfarande så! 

 

Gift in a Tin

Ohlsson & Lohaven   Lindhagagatan 3   SE-272 36 Simrishamn   Sweden   +46 (0)414 311 03   [email protected]
Produkten är slut i lager. Fyll i din e-postadress nedan så kontaktar vi dig så fort den finns i lager.

E-post