• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

MOTIF MINTS Blue Wave

Motif Mints begränsade upplaga med mintaskar är unika, fina att ge bort och små samlarobjekt.

Artikelnr: MM_B01089_DIS
EAN-kod:: 5060114958791
Finns i lager
 • Beskrivning

  Motif Mints begränsade upplaga med mintaskar är unika, fina att ge bort och små samlarobjekt.    Varje ask innehåller 32 gram veganvänliga pepparmintpastiller av högsta kvalitet som är helt fria från både socker och aspartam. 

  Med nya kollektioner som byts ut varje år finns det något för alla.  Motif består av en grupp konstnärer och illustratörer som alla delar en passion for fräsch och kreativ design som gör avtryck.   En elektrisk blandning av livliga vattennyanser och abstrakta former ger ett speciellt djup till denna fridfulla havsinspirerade kollektion.  Spännande färgkombinationer som rinner och flyter vidare mellan askarna. Rada upp askarna och du kommer att se att det är egentligen ett motiv som utvecklas i övergångar men där varje ask har fokus på olika färger som "rinner" av asken. Skarp koboltblå i kontrast till blekare nyanser ger trendiga och oväntade kombinationer.  Ohlsson & Lohaven presenterar nu Motif Mints från 8 vackra kollektioner bestående av 4 koordinerade designs i varje kollektion. Kollektionerna uppdateras varje år med helt nya mönster och designs som får se världens ljus. Kollektioner som understryker Motifs åtagande att leverera fräschör både i smak och innovativt uttryck.   36 askar ryms i en snygg displayenhet som kan placeras i hyllan eller på butiksdisken för att locka till spontanköp.  De unika och vackra askarna från Motif Mints kan återanvändas som förvaring av visitkort, mynt och annat smått som annars ligger löst i botten av väskan exempelvis.
  • Varje ask innehåller 32 gram förstklassiga sockerfria mintpastiller.

  • Veganvänliga och helt fria från både socker och Aspartam.

  • Producerade i Nederländerna  Hos Motif omfamnas ständig förändring. Teamet letar alltid efter trendsättande nyheter, det som är nytt eller hett, och ger er därför varje år en ny kollektion som fångar tiden och är i framkant vad gäller design. Vi hämtar inspiration från mode, inredning, konst och popkultur som säkrar att kollektionerna är lika varierade som våra kunder.  Motif passar allra bäst i premium detaljhandel exempelvis förstklassiga varuhus, högkvalitativa mathallar, boutiques, presentshoppar, museum, bokhandlare och liknande.  Motif sockerfria Mintpastiller - designad fräschör i begränsad upplaga


 • Om tillverkaren

  Motif består av en grupp konstnärer och illustratörer som alla delar en passion for fräsch och kreativ design som gör avtryck.
  Hos Motif omfamnas ständig förändring. Teamet letar alltid efter trendsättande nyheter, det som är nytt eller hett, och ger er därför varje år en ny kollektion som fångar tiden och är i framkant vad gäller design. Vi hämtar inspiration från mode, inredning, konst och popkultur som säkrar att kollektionerna är lika varierade som våra kunder.
  Motif sockerfria Mintpastiller - designad fräschör i begränsad upplaga