Månadens design

Frakt ohlsson & lohaven

 

Gentlemen's Hardware

Gift Republic

William Morris

Paddywax

 

Designworks ink

Petit collage

Ridley's Games skapar fantasifulla, originella och trendkänsliga spel och pussel för alla åldrar. I snygga förpackningar är dessa perfekta presenter och aktiviteter för alla i familjen. Här hittar du klassiska brädspel, roliga partyspel, klurig frågesport och pussel som kan hålla spänningen uppe i timmar.

Visa: Lista / Tabell
Visa:
Sortera efter:
Spelkort Map of the Stars
Map of the Stars-spelkort från Ridley's Games! Spela dina favoritkortspel med denna kortlek med vackra illustrationer av stjärnor och konstellationer. Hitta stjärnbilder som finns på södra och norra halvklotet, som Cassiopeia och björnbäret/plogen, på varje kort, och bli inspirerad att göra din egen stjärnskådning! Perfekt för astronomiälskare! Kommer förpackat i en praktisk förvaringsburk för lek hemma eller på språng. 54 kort. Säljs i display med 6 kortlekar.
Star Wars Spelkort Han Solo
Spelkorten för alla Star Wars fans! Kan du rädda Han Solo från carbonite? Ta reda på det med Star Wars Han Solo Solitaire från Ridley's Games! I en galax långt, långt borta... reser besättningen på Millennium Falcon till Jabba the Hutt's Palace på planeten Tatooine. Ditt uppdrag är att rädda Han Solo från hans frysblock. För att slutföra ditt uppdrag måste du flytta alla kort från flygbanan till landningsplattorna i stigande ordning! Perfekt för både Han Solo- och Star Wars-fans, och passar för åldrarna 8+, 1-2 spelare och har ett genomsnittligt spel på 20 minuter. Förpackad i en Han Solo kolfryst plåtburk, och kan den tas med på dina uppdrag i hela galaxen. Tryckt på FSC-papper med vegetabiliskt bläck. Kommer i en display med 6 kortspel.
Pussel Millennium Falcon
Sätt ihop en av de snabbaste farkosterna i galaxen med detta Star Wars Millennium Falcon pussel, med 1000 bitar, från Ridley's Games! Det dubbelsidiga pusslet har en fantastisk illustration av Millennium Falcons exteriör på ena sidan, medan den andra sidan visar en schematisk ritning. Förpackad i en snygg tub och passar perfekt för alla Star Wars-fans.
Star Wars Spel Manalorian
Roligt spel, förpackat i en häftig Mandalorian-hjälm, från Ridley's Games! Ett roligt kortkastningsspel där det är The Mandalorian mot Galactic Empire. Perfekt för The Mandalorian-fans! Lämpligt för åldrarna 8+, 2-6 spelare.  
Spel Star Wars Force DIS 6
Star Wars Force Battle – i butiksdisplay Star Wars Force Battle är ett spännande kortspel fiffigt förpackat i en miniatyr av Darth Vaders hjälm. En tuff och rolig inredningsdetalj när man inte strider för den ljusa eller mörka sidan i galaxen. Spelets innehåller välkända karaktärer som: Qui-Gon Jinn, Obi-Wan Kenobi, Rey, Mace Windu, Yoda, Darth Sidious, Darth Vader, Darth maul, Count Dooku, Kylo Ren 90 kort Förvaringsbox formad som Darth Vaders hjälm Instruktioner Säljs i display om 6 st.
Spel Pussel-Duell Växter
Roligt pusselspel med husdjurstema! Välj en av de två växterna, och låt tävlingen börja, den som lägger sitt pussel snabbast vinner. Två 70-bitars pussel.
Pussel Bucketlist Böcker
När du lägger detta 1000-bitars pussel med en bok-bucketlist från Ridley's Games kommer du att upptäcka klassiska och moderna titlar att lägga till din egen bucketlist! Vackra illustrationer av 50 romaner i en mysig biblioteksmiljö. När du lagt pusslet ska du bara bestäma vilken bok du ska dyka in i härnäst: från The Handmaid's Tale till Loved, The Hobbit eller Catch 22. När du är klar med att använda affischguiden som en referens, varför inte hänga upp den på väggen och använda den för att markera vilka böcker du har läst och skulle vilja läsa härnäst? Förpackad i en papphink.160x190 mm. Tryckt på FSC-papper med vegetabiliskt bläck, Pusslet blir 55x70 cm Den perfekta presenten till bibliofilen och bokälskaren!
Spel Marvel Spiderman DIS 6
Spel Marvel Spiderman Showdown – I butiksdisplay Spidermanhuvud med ett roligt Marvel-kortspel i! Spiderman måste kämpa för att besegra så många av sina berömda motståndare som möjligt. 90 kort Förvaringsbox formad som Spidermans huvud. Instruktioner Tillverkat i samarbete med Marvel. Säljs i display om 6 st.
Spel Marvel Hulk Smash DIS 6
Marvel Hulk Smash– i butiksdisplay Stor Hulken-hand med ett roligt Marvel-kortspel i! Hulken är mitt i en strid mellan Avengers och Villains. 90 kort Förvaringsbox formad som Hulkens hand Instruktioner Tillverkat i samarbete med Marvel. Säljs i display om 6 st.
Spel Don't Hold It
Roligt kortspel med toalettema! Tydliga instruktioner medföljer. Perfekt för toaletthumorentusiaster, kortspelet är lämpligt för åldrarna 6+, 3 till 5 spelare och har ett genomsnittligt spel på 15 minuter. Tryckt på FSC-papper och med vegetabiliskt bläck.
Spel Brustna Hjärtan
Kortlek med brustna hjärtan-motiv! Kortleken kan användas till att spela ditt favoritkortspel, eller ett av spelen som finns beskrivna i instruktionerna.  
Dominos Vinylskivor i Display
Roligt dominospel med brickor och förvaringsask som ser ut som vinylskivor! 28 brickor Kommer i en fin ask 2-4 spelare Säljs i display med 6 spel.
Frågespel Marvel
Utmana dina vänner och lär dig massor med det här roliga frågespelet med frågor om Marvel! 140 kort med frågor som alla handlar om Marvel. Spelet är tillverkat i samarbete med Marvel Förpackningsstorlek: 125x50x90 mm.
Frågespel Disney
Utmana dina vänner och lär dig massor med det här roliga frågespelet med frågor om Disney! 140 kort med frågor som alla handlar om Disney. Spelet är tillverkat i samarbete med Disney Förpackningsstorlek: 125x50x90 mm.
Jojo
Lär dig joja med denna klassiska jojo från Ridley’s! Grunderna är ganska enkla men det finns egentligen ingen gräns för hur avancerade tricks man kan göra med en jojo. Kanske är det just därför jojon varit en så populär leksak så länge. För många av oss vuxna väcker den nostalgiska minnen, kanske från skolgården? En leksak som man inte tröttnar på i första taget! Tydliga instruktioner visar med text (på engelska) och bilder hur du kan utföra allt från lite enklare tricks till mer avancerade. Jojon har ljus- och ljudeffekter och batterier medföljer så att du kan börja träna så fort du öppnat lådan. Varje jojo kommer i en fin retroinspirerad presentask. (41x60x60 mm) Säljs i display med 8.
Spelkort Dog Lover
Rolig kortlek för alla hundälskare! Varje kort har en illustrerad hund, samt namn och information om varje hundras. Kommer i en fin plåtask 105x85x25 mm. Säljs i display med 12 st.
Spelkort Cat Lover
Rolig kortlek för alla kattälskare! Varje kort har en illustrerad katt, samt namn och information om varje kattras. Kommer i en fin plåtask 105x85x25 mm. Säljs i display med 12 st.
Spelkort Inspirational Women
Spela alla dina favoritkortspel samtidigt som du lär dig massor om världens mest framgångsrika och inspirerande kvinnor! Korten går att använda som en vanlig kortlek och på varje kort finner du intressant information om en inspirerande kvinna. Kommer i en fin metallask: 105x82x25 mm. Säljs i display med 6 st.
Spelkort Beer Lover
Från IPA till fruktöl, den här kortleken har intressant information om öl från hela världen! Kortleken går att använda precis som en vanlig kortlek så att du kan spela ditt favoritspel, samtidigt som du lär dig massor om öl. Förpackningsstorlek: 135x75x30 mm.
Spelkort Whisky Lover
Från ingredienser till smaknoter, den här kortleken innehåller allt du behöver veta om whisky! Spelkorten har intressant information om whisky men går att använda som helt vanliga spelkort så att du kan spela dina favoritspel. Kommer i en fin metallask: 133x75x30 mm. Kommer i en fin display med 6 stycken.
Spel Avocado Smash
Avocado Smash är ett snabbt och roligt spel som samtidigt är lätt att förstå så att alla kan vara med! Spelet är en version av kortspelet snapp, som går både snabbt att lära sig och snabbt att spela. Tydliga instruktioner medföljer. Säljs i display med 9 st.
Pussel Endangered World
Lär dig mer om jordens utrotningshotade djur med det här runda pusslet! På pusslet hittar du allt från isbjörn till koala samt vad som hotar dem. 1000 bitar 680 mm diameter Poster som används som guide medföljer Kommer i en fin tub: 307x115 mm.
Pussel Street Food
Upptäck världens street food med det här roliga 1000-bitars pusslet! 1000 bitar Diameter: 680 mm. Poster som används som guide medföljer Kommer i en fin tub: 305x120 mm.
Pussel Cheese & Wine
Pusslet för alla som är intresserade av ost och vin! Vackert motiv med olika sorters vin och ost. 500 bitar (350x500 mm.) Poster som används som guide medföljer Kommer i en fin tub: 200x100 mm.
Pussel Map of the Stars
Få koll på stjärnhimlen med det här fantastiska runda pusslet! 68 cm. i diameter när det är färdigt. 1000 bitar Poster som används som guide medföljer Kommer i en fin tub: 307x115 mm.  
Pussel House Plants
Pusslet för alla som älskar krukväxter! På pusslet hittar du många olika sorters krukväxter samt kort information om varje. 1000 bitar (550x700 mm.) Poster som används som guide medföljer Kommer i en fin tub: 200x100 mm.
Pussel Gin Lover's
Den perfekta presenten till gin-älskaren, pussel med olika drinkar på gin, kryddor som används och intressant information om gin! 500 bitar  (350x500 mm.) Poster som används som guide medföljer Kommer i en fin tub: 200x100 mm.
Pussel Star Wars
Runt 1000-bitars pussel med Dödsstjärnan från Star Wars! Två sidor med Dödsstjärnan i två färger. 68 cm. i diameter när det är färdigt. Tillverkat i samarbete med Disney Poster som används som guide medföljer Kommer i en fin tub: 307x115 mm.
Pussel Dog Lovers
Pusslet för alla som älskar hundar! Timmar av pusslande med våra favorithundar som är unikt illustrerade i den klassiska Ridley's-stilen. När du är färdig kan du rama in pusslet som en fin tavla med hela 54 olika sorters hundar. 1000 bitar (550x700 mm) Guide Levereras i en fin tub (116x116x306 mm)
Pussel Cat Lovers
Pusslet för alla som älskar katter! Timmar av pusslande med våra favoritkatter som är unikt illustrerade i den klassiska Ridley's-stilen. När du är färdig kan du rama in pusslet och du har en fin tavla med hela 54 olika sorters katter. 1000 bitar (550x700 mm) Guide Levereras i en fin tub (116x116x306 mm)
Pussel Donut Lover´s
Pusslet för alla som älskar donuts! Upptäck 55 olika sorters donuts, samtidigt som du lägger det här roliga 1000-bitars pusslet. 1000 bitar (550x700 mm) Guide Levereras i en fin tub (116x116x306 mm)
Frågespel Inspirational Women
Testa dina kunskaper om några av världens mest inspirerande kvinnor och deras otroliga prestationer med detta frågesportspel från Ridley's Games! 80 frågekort med inspirerande kvinnor från hela världen Illustrerade bilder Kommer i en fin ask 88x91x38 mm.
Spel Sumo Slam
Gör dig redo för en kamp inspirerad av japanska Sumobrottare! Sumo Slam utmanar dina förmågor att få din Sumobrottare att landa på rätt sätt i i Dohyo-ringen. 2 sumobrottare 1 Dohyo-ring 2 poängblock 1 poängtabell Pennor Förvaringsbox Förpackningsstorlek: 120x130x130 mm.
Memoryspel Dress Up Dogs
Roligt memoryspel för alla som älskar hundar! Para ihop rätt hund med dess utklädda motsvarighet. 50 kort och tydliga instruktioner Förpackningsstorlek: 180x145x50 mm.
Memoryspel Costume Cats
Roligt memoryspel för alla som älskar katter! Para ihop rätt katt med dess utklädda motsvarighet. 50 kort och tydliga instruktioner Förpackningsstorlek: 180x145x50 mm.
Pussel Inspirational Women
Runt pussel med illustrerade bilder och information om 54 inspirerande kvinnor från hela världen! 1000 bitar Diameter: 680 mm. Poster som används som guide medföljer Kommer i en fin tub: 307x115 mm.
Pussel Beer Lover
Pusslet för alla som är intresserade av öl! Lär dig mer om ölregioner, olika ölstilar, tillverkningsprocesser och mycket mer. 500 bitar (350x500 mm.) Poster som används som guide medföljer Kommer i en fin tub: 200x100 mm.
Trebladig Boomerang
Trebladig boomerang från Ridley's! Den trebladiga boomerangen kan användas både som frisbee och boomerang och passar perfekt för soliga dagar på stranden eller i parken. Ett ark med klistermärken medföljer så att du kan göra din boomerang personlig. 270x270 mm Förpackning: 277x277 mm Tydliga instruktioner medföljer Se allt från Ridley's
Spel Pussel-Duell Husdjur
Roligt pusselspel med husdjurstema! Välj mellan katt eller hund, och låt tävlingen börja, den som lägger sitt pussel snabbast vinner. Två 70-bitars pussel.
Spel Resa i en Van
Äventyret på vägen kallar så ta dina nycklar och kör! Spelarna reser runt på spelplanen, besöker destinationerna i sina händer och tjänar livspoäng för varje genomförd resa. Lär dig nya färdigheter som att surfa eller skapa episka spellistor som ger dig livspoäng på specifika destinationer på dina resor. Försök att vara den spelare med flest livspoäng när året är slut! Åldrar 12+, 2-5 spelare och ett genomsnittligt spel på 30 minuter. Tillverkad med FSC-kort och papper, FSC-trä och tryckt med vegetabiliskt bläck.
Spel Stapla Våfflor
Stapla läckra våfflor och toppingbitar på gaffeln utan att välta högen i detta staplingsspel för alla åldrar! Varje spelare turas om att kasta tärningen och försöker sedan lägga till våfflorna eller toppingbitarna till högen. Stadiga händer är viktiga, eftersom ju fler pjäser du slår omkull, desto fler pjäser lägger dina motståndare till sina högar och desto fler poäng samlar de på sig. När alla våfflor och toppingbitar antingen har staplats på gaffeln eller ligger i spelarnas högar, börjar den sista omgången där varje spelare bygger en fristående hög av sina pjäser, med specifika kombinationer av pålägg som ger fler poäng än andra - men glöm inte att din hög inte får välta, så svamla inte över den för länge! Spelaren med flest poäng vinner! Ålder 8+, 2-4 spelare och i genomsnitt 10 minuters spelande. Tillverkad av FSC-trä och papper, vattenbaserade färger och återvunnet material.
Spel Tying the Knot
Ett glatt sällskapsspel för vänner och familj som ska gifta sig. Snabbt att förstå och som får dig att skratta åt några mycket tveksamma och lustiga svar! Det här sällskapsspelet består av två omgångar och handlar om att försöka svara på samma sätt som den nästan gifta personen, men du vet bara den första bokstaven i svaret! Andra spelare tjänar poäng för varje svar de delar med dem i meningen som visas på kortet. I den andra omgången kommer de nästan gifta svara på frågor utifrån sig själva, och de andra spelarna kommer att testas på hur väl de känner dem! Spelaren med flest poäng i slutet av spelet vinner! För 2+ spelare och ett genomsnittligt spel på 25 minuter. Tillverkad med FSC-kort och papper och tryckt med vegetabiliskt bläck.
Spel Coin Crash
Ett spänningsfyllt spel där kryptovalutainvesterare siktar på att tjäna mest pengar! Spelare försöker köpa och sälja kryptovalutor på en ständigt föränderlig kryptomarknad. Men håll ett öga på händelser som påverkar värdet på kryptovalutorna allt eftersom spelet fortskrider. Specialkort tillåter spelare att skicka virus eller ransomware till andra spelare för att hacka sig in i deras kryptoplånböcker och stjäla deras tillgångar! Vinnaren är den spelare som samlar på sig mest värde från kryptovalutor och kontanter! Åldrar 12+, 2-4 spelare och ett genomsnittligt spel på 25 minuter. Åldrar 12+, 2-4 spelare och ett genomsnittligt spel på 25 minuter. Tillverkad med FSC-kort och papper, FSC-trä och tryckt med vegetabiliskt bläck.
Spel Pussel-Duell Sockerchock
Se vem som kommer att bli den snabbaste skräpmatsjunkien för en söt seger i denna Sugar Showdown Jigsaw Duel från Ridley's Games! I det här innovativa, tävlingsinriktade pusselspelet har du och din pusselkompis var och en en 70 bitars pussel med söta godsaker att fylla i – men det viktigaste är att det bara finns en sista bit som passar båda pusslen! Välj först din favorit efterrätt (cupcakes eller munkar). Den första personen som sätter ihop sina pusselbitar och sedan tar tag i den sista, dubbelsidiga biten för att avsluta är vinnaren! Kommer också med två bildguider och träställ! Tryckt med vegetabiliskt bläck på FSC-papper.
Spel Pussel-Duell Cocktail
Gör dig redo att vinna med denna Cocktail Clash Jigsaw Duel från Ridley's Games! I det här innovativa tävlingspusselspelet har du och din andra pusselspelare varsin 70-bitars pussel att slutföra – men det finns bara en sista bit som passar båda pusslen! Välj först din föredragna cocktail (Pina Colada eller Manhattan). Den första personen som sätter ihop sina pusselbitar och sedan tar tag i den sista dubbelsidiga biten för att avsluta är vinnaren! Kommer också med två bildguider och träställ! Tryckt med vegetabiliskt bläck på FSC-papper.
Spel Selfish Star Wars
Det här strategispelet är ett lopp genom galaxen för att vara den första att fånga Millennium Falcon. Försök att komma närmare segern samtidigt som du desperat bevarar din bränsletillförsel och samtidigt saboterar dina medspelare. Uppgradera ditt skepp med en rad kraftfulla vapen som behövs för att överleva mot Exogorths, asteroidfält, gravitationsbrunnar och det farligaste av allt, varandra! Har du vad som krävs för att överleva, och ännu bättre, se till att du är den enda som gör det? Inkluderar: Instruktioner, 5 spelarkort, 5 spelarmattor, 39 utrymmeskort, 48 bränslekort, 31 uppgraderingskort, Millennium Falcon Card och Galaxy Guide. • Star Wars strategikortspel där bara de hänsynslösa överlever! • Sök i galaxen efter rebellskummet ombord på Millennium Falcon • Uppgradera ditt skepp och nå rebellerna först! • 2-5 spelare, rekommenderas för åldrar över 8 år • Perfekt för hemmet, och en fantastisk present   Mått: 20,9 x 20,9 x 4,5 cm
Star Wars Spel, Stay On Target
Må kraften vara med dig när du försöker besegra Death Star i Star Wars Stay On Target från Ridley's Games! Death Stars avgasport är bara två meter bred och rebellflottan måste göra en direktträff för att förstöra Death Star! Som ledare för din flotta, ska du organisera din besättning och kör dina attacker. Målet med spelet är att framgångsrikt slutföra Attack Runs för att tjäna målpoäng. Varje spelare har ett försvarsvärde som de använder för att avleda imperialistiska attacker på sin väg till avgasporten. De kan till och med ringa Obi-Wan Kenobi för att få hjälp. Spelare som har tjänat fyra eller fler målpoäng från tidigare Attack Runs kan äntligen sikta och försöka förstöra Death Star. Den första spelaren att göra detta är vinnaren! Perfekt för strategispelsentusiaster och Star Wars-fans, den är förpackad i en cool Death Star-burk och är lämplig för åldrarna 8+, 2-5 spelare och har ett genomsnittligt spel på 25 minuter. Tryckt på FSC-papper med vegetabiliskt bläck. Säljs i display med 6 spel.
Pussel Bucketlist Resmål
När du lägger detta pussel med 1000 bitar från Ridley's Games kommer du att upptäcka otroliga destinationer att lägga till din egen bucketlist! 50 imponerande, vackert illustrerade platser för att inspirera till ditt nästa stora äventyr. När du har lagt pusslet bestämmer du dig för vart du ska åka nästa gång: från Stora barriärrevet till Tokyo eller Patagonien till Kambodja. När du är klar med att använda affischguiden som referens, varför inte hänga upp den på väggen och använda den för att markera vilka ställen du har varit och skulle vilja åka till? Förpackad i en snygg papphink! 160x190 mm. Tryckt på FSC-papper med vegetabiliskt bläck. Pusslet blir 55x70 cm Den perfekta presenten till reseälskaren eller äventyraren!
Frågespel Star Wars
Frågespelet för alla Star Wars-fans! 140 kort med frågor som alla handlar om Star Wars. Spelet är tillverkat i samarbete med Disney Förpackningsstorlek: 125x50x90 mm.
Pussel Whisky
Pusslet för alla som älskar whisky! När pusslet är färdigt kan du läsa om allt från olika regioner till smaknoter och drinkar. 500 bitar (350x500 mm.) Poster som används som guide medföljer Kommer i en fin tub: 200x100 mm.  
Pussel Coffee Lover
Pusslet för alla som älskar kaffe! På pusslet hittar du 36 olika sorters kaffe samt kort information om varje sort. 500 bitar (350x500 mm.) Poster som används som guide medföljer Kommer i en fin tub: 200x100 mm.
Produkten är slut i lager. Fyll i din e-postadress nedan så kontaktar vi dig så fort den finns i lager.

E-post