Månadens design

 

Frakt ohlsson & lohaven

Gentlemen's Hardware

William Morris

Astrid Lindgren

Orla Kiely

 

Gift in a tin

 

Petit collage

 

Visa: Lista / Tabell
Visa:
Sortera efter:
KASSE EKO FAIRTRADE off-white
Bärkasse i naturfärgad bomull med en ultimat sammansättning av tyger - både Fairtrade-märkt bomull och ekologiskt odlad, med tryck i en färg. Kassen är tillverkad i slitstark 220 grams kvalité, den har en bred bälg och korta 35 cm handtag. All bomull är Fairtrade-certifierad, därmed handlad, kontrollerad och kommer från Fairtrade-producenter. Fairtrade innebär handel på bättre villkor och möjligheter för bomullproducenter i länder med utbredd fattigdom att investera i verksamhet och lokalsamhälle för en mer hållbar framtid. Genom att sälja sin bomull som Fairtrade, får odlare förbättrade handelsvillkor och möjlighet att investera i social utveckling och miljöhänsyn. Läs mer på www.info.fairtrade.net Att bomullen är ekologiskt odlad innebär att den är befriad från kemiska bekämpningsmedel och stressande gödningsmedel i minst 3 år. En rättvis odlad kasse på schysta villkor för både miljön och människan. Mått 41 x 45 x 17,5 cm. OBS! Maximal tryckyta är 26 x 19 cm.
Knappbrosch metallbaksida
Tryck ert eget budskap, er bild eller hyllning på en knappbrosch med metallbaksida, Ø55 mm.
Kasse återvunnen svart
Denna bomullskasse är tillverkad av 250 grams återvunnen bomull. Tyger från restpartier, stuvbitar och dylikt tas tillvara och vävs till nya kassar istället för att kasseras. Den återvunna bomullen bidrar till att världens sopberg hålls nere och att jordens resurser omhändertas på ett klokt sätt. Kassen är märkt med en fastsydd etikett på ena sidan. Hangtagen, som är fastsatt med hampasnöre, berättar om kassens bakgrund.  Storlek 34 x 40 x 8 cm. Handtagslängd 60 cm. Tryck i 1 färg. OBS! Maximal tryckyta 26x19 cm.
Kasse återvunnen off white
Denna bomullskasse är tillverkad av 250 grams återvunnen bomull. Tyger från restpartier, stuvbitar och dylikt tas tillvara och vävs till nya kassar istället för att kasseras. Den återvunna bomullen bidrar till att världens sopberg hålls nere och att jordens resurser omhändertas på ett klokt sätt. Kassen är märkt med en fastsydd etikett på ena sidan. Hangtagen, som är fastsatt med hampasnöre, berättar om kassens bakgrund. Storlek 34 x 40 x 8 cm. Handtagslängd 60 cm. Tryck i 1 färg. OBS! Maximal tryckyta 26x19 cm.
Kasse eko fairtrade svart
Bärkasse i svart bomull med en ultimat sammansättning av tyger - både Fairtrade-märkt bomull och ekologiskt odlad, med tryck i en färg. Kassen är tillverkad i slitstark 220 grams kvalité, den har en bred bälg och korta 35 cm handtag. All bomull är Fairtrade-certifierad, därmed handlad, kontrollerad och kommer från Fairtrade-producenter. Fairtrade innebär handel på bättre villkor och möjligheter för bomullproducenter i länder med utbredd fattigdom att investera i verksamhet och lokalsamhälle för en mer hållbar framtid. Genom att sälja sin bomull som Fairtrade, får odlare förbättrade handelsvillkor och möjlighet att investera i social utveckling och miljöhänsyn. Läs mer på www.info.fairtrade.net Att bomullen är ekologiskt odlad innebär att den är befriad från kemiska bekämpningsmedel och stressande gödningsmedel i minst 3 år. En rättvis odlad kasse på schysta villkor för både miljön och människan. Mått 41 x 45 x 17,5 cm. OBS! Maximal tryckyta är 26 x 19 cm.
Visitkortshållare
Visitkortshållare i metall med kromfinish och skräddarsydd bild på locket under högblank resin coating. Levereras i presentask. Storlek 94x58x8 mm.
Necessär i sammet 21x15 cm
Necessär i sammet med skräddarsytt tryck. Fodrad och med dragkedja i metall. Storlek 21x15 cm. OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Necessär i sammet 30x21 cm
Necessär i sammet med skräddarsytt tryck. Fodrad och med dragkedja i metall. Storlek 30x21 cm. OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Paraply ihopfällb. reflextryck
Paraply med tryckt logo eller text på en panel, ihopfällbart, tryck med reflekterande färg. Ø980 mm, längd ihopfällt 240 mm.
Solfjäder
Solfjäder i trä och textil, levereras förpackad i färgmatchad organzapåse med skräddarsydd tag. Storlek 42x23 cm. Tillverkade i EU. OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Textilkasse
Textilkasse i off white eller svart bomull med tryck på en eller två sidor. Går att få med valfri längd på handtag. ISO 9001-2008 certfierad.
Paraply reflex hopfällbart
Manuellt, ihopfällbart paraply i reflekterande material med logotryck eller text på en panel i 1 färg. Metallskaft, svarta ribbor av glasfiber, svart handtag. Ø97 cm, längd ihopfällt 24 cm. OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Dubbelspegel 65x65 mm
Dubbelspegel, kvadratisk, i presentask med skräddarsytt infokort. Ena halvan är 2,5x förstorande. 65x65 mm OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Nyckelring med spegel
Välgjord nyckelring i vitmetall i form av öppningsbar medaljong med spegel på vänstra insidan och plats för fotomontering på den högra insidan. Utsidan med 4-färgs epoxyöver-draget tryck på ovansidan. Levereras i svart presentask fodrad med svart sammet och med skräddarsytt infokort. Storlek nyckelring 40x50 mm Storlek infokort 50x120 mm Storlek ask 130x70 mm OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Smyckesask liten
Nyhet! Välgjord smyckesask i metall med microfiberöverdrag i 4-färgstrtyck. Fodrad insida i svart sammet. Levereras i genomskinlig polythenepåse.  Storlek ask 80x58x22 mm. OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Smyckesask stor
Nyhet! Välgjord smyckesask i metall med microfiberöverdrag i 4-färgstrtyck. Fodrad insida i svart sammet. Levereras i genomskinlig polythenepåse.  Storlek ask 94x80x33 mm. OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Konstparaply manuellt hopfällbart 1-lager
Konstparaply. Manuellt hopfällbart paraply med enkla lager. Eget bildtryck på över- eller undersidan. Möjlighet att trycka logo på knäppband, en panel samt på fodral. Tryckta med naturliga, växtbaserade färger. Ø980 mm.  Längd ihopfällt 240 mm. OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Konstparaply manuellt hopfällb. 2-lager
Konstparaply. Manuellt hopfällbart paraply med dubbla lager. Eget bildtryck på över- eller undersidan. Möjlighet att trycka logo på knäppband, en panel samt på fodral. Tryckta med naturliga växtbaserade färger. Ø980 mm.  Längd ihopfällt 240 mm. OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Nyckelring metall, egen förp
Nyckelring i metall, tryck på en sida med epoxy coating, baksida i metall. Kommer med egendesignat infokort. Finns i tre varianter: Rektangulär 43x30 mm Kvadratisk 43x43 mm Rund ø 35 mm
Mikrofiber glasögonfodral
Glasögonfodral i mikrofiber.  80x165 mm OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Putsduk, skräddarsytt kort
Putsduk i mikrofiber. 185x185 mm, med skräddarsytt kort och polybag. OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Putsduk m standardkort
Putsduk i mikrofiber. 185x185 mm, med neutralt kort och polybag. OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Konstparaply med träkrycka, 1-lager
Konstparaply. Klassiskt paraply med träkrycka. Ett lager, med eget bildtryck. Fodral med reglerbara axelband.  Möjlighet att trycka logo på knäppband, en panel samt på fodral. Tryckt med naturliga, växtbaserade färger. Ø1000 mm. Längd ihopfällt 890 mm. OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Konstparaply automatiskt hopfällb, 1-lager
Konstparaply. Automatiskt hopfällbart paraply, ett lager med eget bildtryck. Möjlighet att trycka logo på knäppband, en panel samt på fodral. Tryckta med naturliga, växtbaserade färger. Ø980 mm. Längd ihopfällt 240 mm. OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Pillerask, 55x40 mm
Pillerask, rektangulär 55x45 mm OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Pillerask, rund 46 mm
Pillerask, rund Diameter 50 mm OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Konstparaply med träkrycka, 2-lager
Konstparaply. Klassiskt paraply med träkrycka och dubbla lager med bildtryck på över- eller undersidan. Fodral med reglerbara axelband. Möjlighet att trycka logo på knäppband, en panel samt på fodral. Tryckta med naturliga, växtbaserade färger. Ø1000 mm. Längd ihopfällt 890 mm. OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Konstparaply automatiskt hopfällb, 2-lager
Konstparaply. Automatiskt hopfällbart paraply med dubbla lager. Eget bildtryck på över- eller undersidan. Möjlighet att trycka logo på knäppband, en panel samt på fodral. Tryckta med naturliga, växtbaserade färger. Ø980 mm. Längd ihopfällt 240 mm. OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Paraply träkrycka, 3-färg
Paraply, träkrycka Diameter 98 cm, 3-färgstryck OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Paraply träkrycka, 2-färg
Paraply, träkrycka Diameter 98 cm, 2-färgstryck OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Paraply träkrycka, 1-färg
Paraply, träkrycka Diameter 98 cm, 1 tryckt färg OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Paraply ihopfällbart, 3-färg
Paraply, hopfällbart, 3-färgstryck Diameter 98 cm OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Paraply ihopfällbart, 2-färg
Paraply, hopfällbart, 2-färgstryck Diameter 98 cm OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Paraply ihopfällbart, 1-färg
Paraply, hopfällbart, 1-färgstryck Diameter 98 cm OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Fickspegel, 77mm
Fickspegel, Ø77 mm. OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Fickspegel m infokort, 77mm
Fickspegel, Ø77 mm, med kort och cellofanförp.  OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Dubbelspegel
Dubbelspegel i presentask. Ena halvan är 2,5x förstorande. Ø56 mm. OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Akryl nyckelring 50x35 mm
Nyckelring i akryl. 50x35 mm. OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Akryl nyckelring 32x32 mm
Nyckelring i akryl. 32x32 mm. OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Akryl nyckelring 50x20 mm
Nyckelring i akryl. 50x20 mm.  OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Akryl nyckelring 35x25 mm
Nyckelring i akryl. 35x25 mm.  OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Akryl nyckelring rund 40 mm
Nyckelring i akryl. Ø40 mm. OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Glasögonfodral
Hårt glasögonfodral med matchande putsduk. OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Knappbrosch, 77mm
Tryck ert eget budskap, er bild eller hyllning på en knappbrosch! Ø77 mm. OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Knappbrosch, 55mm
Tryck ert eget budskap, er bild eller hyllning på en knappbrosch, Ø55 mm. OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Knappbrosch, 38mm
Tryck ert eget budskap, er bild eller hyllning på en knappbrosch, Ø38 mm. OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Ohlsson & Lohaven   Lindhagagatan 3   SE-272 36 Simrishamn   Sweden   +46 (0)414 311 03   [email protected]
Produkten är slut i lager. Fyll i din e-postadress nedan så kontaktar vi dig så fort den finns i lager.

E-post