Månadens design

 

Gentlemen's Hardware

Victoria and albert museum

Ridley's

Orla Kiely

 

Gift in a tin

Visa: Lista / Tabell
Visa:
Sortera efter:
Paraply reflex hopfällbart
Manuellt, ihopfällbart paraply i reflekterande material med logotryck i 1 färg. Metallskaft, svarta ribbor av glasfiber, svart handtag. Ø97 cm, längd ihopfällt 24 cm.
Dubbelspegel 65x65 mm
Nyhet! Dubbelspegel, kvadratisk, i presentask med skräddarsytt infokort. Ena halvan är 2,5x förstorande. 65x65 mm OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Nyckelring med spegel
Nyhet! Välgjord nyckelring i vitmetall i form av öppningsbar medaljong med spegel på vänstra insidan och plats för fotomontering på den högra insidan. Utsidan med 4-färgs epoxyöver-draget tryck på ovansidan. Levereras i svart presentask fodrad med svart sammet och med skräddarsytt infokort. Storlek nyckelring 40x50 mm Storlek infokort 50x120 mm Storlek ask 130x70 mm OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Smyckesask liten
Nyhet! Välgjord smyckesask i metall med microfiberöverdrag i 4-färgstrtyck. Fodrad insida i svart sammet. Levereras i genomskinlig polythenepåse. Möjlighet att få ett skräddarsytt infokort för 2 kr/per st. Storlek ask 80x58x22 mm. OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Smyckesask stor
Nyhet! Välgjord smyckesask i metall med microfiberöverdrag i 4-färgstrtyck. Fodrad insida i svart sammet. Levereras i genomskinlig polythenepåse. Möjlighet att få ett skräddarsytt infokort för 2 kr/per st extra. Storlek ask 94x80x33 mm. OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Hänge 50x70 mm, 80 cm kedja
Hänge i anodiserat aluminium med 80 cm stålkedja. 50x70 mm OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Hänge 50x70 mm, 45 cm kedja
Hänge i anodiserat aluminium med 45 cm stålkedja. 50x70 mm OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.  
Halssmycke 30x50 mm
Halssmycke i anodiserat aluminium med 45 cm stålkedja. 30x50 mm OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.  
Örhängen 15x35 mm
Örhängen i anodiserat aluminium med silverkrokar. 15x35 mm OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.  
Örhängen 12x30 mm
Örhängen i anodiserat aluminium med silverkrokar. 12x30 mm OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.  
Halssmycke Ø30 mm
Halssmycke, svagt välvd form, i anodiserat aluminium med 45 cm stålkedja. Ø30 mm OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.  
Halssmycke 20x40 mm
Halssmycke i anodiserat aluminium med 45 cm stålkedja 20x40 mm OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.  
Halssmycke Ø16 mm
Halssmycke med svagt välvd form i anodiserat aluminium med 45 cm stålkedja. Ø16 mm OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.  
Halssmycke 15x35 mm
Halssmycke i anodiserat aluminium med 45 cm stålkedja. 15x35 mm OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.  
Halssmycke 12x30 mm
Halssmycke i anodiserat aluminium med 45 cm stålkedja. 12x30 mm OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Örhängen Ø16 mm
Örhängen, lätt välvda, i anodiserat aluminium med silverkrokar. Ø16 mm OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Paraply manu hopfällb. 1-lager
Manuellt hopfällbart paraply, 1 lager OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Paraply manu hopfällb. 2-lager
Manuellt hopfällbart paraply, 2 lager OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Pillerask Ø46 mm i påse+tag
Rund Ø46 mm. Med organza- eller sammetspåse och tag. OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Pillerask 55x40 mm i påse+tag
Rektangulär 55x40 mm. Med organza- eller sammetspåse och tag. OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Nyckelring metall, egen förp
Nyckel ring i metall, tryck på en sida med epoxy coating, baksida i metall. Kommer med egendesignat infokort. Finns i tre vaianter: rektangulär, kavdratisk och rund.
Penntopp tenn skräddarsydd
Penntopp i tenn med egen design. OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Mikrofiber glasögonfodral
Glasögonfodral i mikrofiber.  80x165 mm OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Putsduk, skräddarsytt kort
Putsduk i mikrofiber. 185x185 mm, med skräddarsytt kort och polybag. OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Putsduk m standardkort
Putsduk i mikrofiber. 185x185 mm, med neutralt kort och polybag. OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Paraply med träkrycka, 1-lager
Klassiskt paraply med träkrycka. Ett lager med eget bildtryck. Fodral med reglerbara axelband. Möjlighet att trycka logo på knäppband, en panel samt på fodral. OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Paraply autohopfällb, 1-lager
Automatiskt hopfällbart paraply, ett lager med eget bildtryck. Möjlighet att trycka logo på knäppband, en panel samt på fodral. OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Pillerask, 55x40 mm
Pillerask, rektangulär 55x40 mm OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Pillerask, rund 46 mm
Pillerask, rund Diameter 46 mm OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Paraply med träkrycka, 2-lager
Klassiskt paraply med träkrycka och dubbla lager med bildtryck på över- eller undersidan. Fodral med reglerbara axelband. Möjlighet att trycka logo på knäppband, en panel samt på fodral. Diameter 103 cm OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Paraply autohopfällb, 2-lager
Automatiskt hopfällbart paraply med dubbla lager. Eget bildtryck på över- eller undersidan. Möjlighet att trycka logo på knäppband, en panel samt på fodral. Diameter 103 cm OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Paraply rakt, 3-färg
Paraply, träkrycka Diameter 98 cm, 3-färgstryck OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Paraply rakt, 2-färg
Paraply, träkrycka Diameter 98 cm, 2-färgstryck OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Paraply rakt, 1-färg
Paraply, träkrycka Diameter 98 cm, 1 tryckt färg OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Paraply ihopfällbart, 3-färg
Paraply, hopfällbart, 3-färgstryck Diameter 98 cm OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Paraply ihopfällbart, 2-färg
Paraply, hopfällbart, 2-färgstryck Diameter 98 cm OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Paraply ihopfällbart, 1-färg
Paraply, hopfällbart, 1-färgstryck Diameter 98 cm OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Fickspegel, 77mm
Fickspegel, Ø77 mm, utan kort och cellofanförp. OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Fickspegel m infokort, 77mm
Fickspegel, Ø77 mm, med kort och cellofanförp.  OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Dubbelspegel
Dubbelspegel i presentask. Ena halvan är 2,5x förstorande. Ø53 mm. OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Akryl nyckelring 50x35 mm
Nyckelring i akryl. 50x35 mm. OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Akryl nyckelring 32x32 mm
Nyckelring i akryl. 32x32 mm. OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Akryl nyckelring 50x20 mm
Nyckelring i akryl. 50x20 mm.  OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Akryl nyckelring 35x25 mm
Nyckelring i akryl. 35x25 mm.  OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Akryl nyckelring rund 40 mm
Nyckelring i akryl. Ø40 mm. OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Glasögonfodral
Hårt glasögonfodral med matchande putsduk. OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Badge, 77mm
Tryck ert eget budskap, er bild eller hyllning på en knappbrosch! Ø77 mm. OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Badge, 55mm
Tryck ert eget budskap, er bild eller hyllning på en knappbrosch, Ø55 mm. OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Badge, 38mm
Tryck ert eget budskap, er bild eller hyllning på en knappbrosch, Ø38 mm. OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Badge, 25mm
Tryck ert eget budskap, er bild eller hyllning på en knappbrosch, Ø25 mm. OBS! Bilden är ett exempel på vad andra kunder gjort. Kontakta oss för beställning av ditt eget motiv.
Ohlsson & Lohaven   Lindhagagatan 3   SE-272 36 Simrishamn   Sweden   +46 (0)414 311 03   [email protected]
Produkten är slut i lager. Fyll i din e-postadress nedan så kontaktar vi dig så fort den finns i lager.

E-post