Månadens design

Frakt ohlsson & lohaven

 

Gentlemen's Hardware

Gift Republic

William Morris

Paddywax

 

Designworks ink

Petit collage

Visa: Lista / Tabell
Visa:
Sortera efter:
Fia Play
FIa, ett av världens mest populära brädspel, med en ny estetisk twist! Med en sober palett och distinkt grafik garanterar detta Fia-spel en lekfull färginjektion i ditt hem var du än placerar det.  Ludo-setet innehåller ett 25x25 vikbart spelbräde gjord av kartong. Rekommenderas för två spelare och ålder 5+. Inte tillgängligt i Finland och Baltikum.
Spel Stapla Våfflor
Stapla läckra våfflor och toppingbitar på gaffeln utan att välta högen i detta staplingsspel för alla åldrar! Varje spelare turas om att kasta tärningen och försöker sedan lägga till våfflorna eller toppingbitarna till högen. Stadiga händer är viktiga, eftersom ju fler pjäser du slår omkull, desto fler pjäser lägger dina motståndare till sina högar och desto fler poäng samlar de på sig. När alla våfflor och toppingbitar antingen har staplats på gaffeln eller ligger i spelarnas högar, börjar den sista omgången där varje spelare bygger en fristående hög av sina pjäser, med specifika kombinationer av pålägg som ger fler poäng än andra - men glöm inte att din hög inte får välta, så svamla inte över den för länge! Spelaren med flest poäng vinner! Ålder 8+, 2-4 spelare och i genomsnitt 10 minuters spelande. Tillverkad av FSC-trä och papper, vattenbaserade färger och återvunnet material.
Spel Resa i en Van
Äventyret på vägen kallar så ta dina nycklar och kör! Spelarna reser runt på spelplanen, besöker destinationerna i sina händer och tjänar livspoäng för varje genomförd resa. Lär dig nya färdigheter som att surfa eller skapa episka spellistor som ger dig livspoäng på specifika destinationer på dina resor. Försök att vara den spelare med flest livspoäng när året är slut! Åldrar 12+, 2-5 spelare och ett genomsnittligt spel på 30 minuter. Tillverkad med FSC-kort och papper, FSC-trä och tryckt med vegetabiliskt bläck.
Spel Coin Crash
Ett spänningsfyllt spel där kryptovalutainvesterare siktar på att tjäna mest pengar! Spelare försöker köpa och sälja kryptovalutor på en ständigt föränderlig kryptomarknad. Men håll ett öga på händelser som påverkar värdet på kryptovalutorna allt eftersom spelet fortskrider. Specialkort tillåter spelare att skicka virus eller ransomware till andra spelare för att hacka sig in i deras kryptoplånböcker och stjäla deras tillgångar! Vinnaren är den spelare som samlar på sig mest värde från kryptovalutor och kontanter! Åldrar 12+, 2-4 spelare och ett genomsnittligt spel på 25 minuter. Åldrar 12+, 2-4 spelare och ett genomsnittligt spel på 25 minuter. Tillverkad med FSC-kort och papper, FSC-trä och tryckt med vegetabiliskt bläck.
Spel Tying the Knot
Ett glatt sällskapsspel för vänner och familj som ska gifta sig. Snabbt att förstå och som får dig att skratta åt några mycket tveksamma och lustiga svar! Det här sällskapsspelet består av två omgångar och handlar om att försöka svara på samma sätt som den nästan gifta personen, men du vet bara den första bokstaven i svaret! Andra spelare tjänar poäng för varje svar de delar med dem i meningen som visas på kortet. I den andra omgången kommer de nästan gifta svara på frågor utifrån sig själva, och de andra spelarna kommer att testas på hur väl de känner dem! Spelaren med flest poäng i slutet av spelet vinner! För 2+ spelare och ett genomsnittligt spel på 25 minuter. Tillverkad med FSC-kort och papper och tryckt med vegetabiliskt bläck.
Memo Spel Ikoner
Ett lärorikt spel där du möter några av de mest influentiella människorna som format vår värld av idag. Ett roligt spel att spela med vänner eller dina barn, och som kan inspirera dem att vara nästa generations storheter. Mått: 10 x 14,5 x 4,8 cm Inte tillgängligt i Finland och Baltikum.
Träspel Tre i Rad
Tre i rad – en cool klassiker med oändlig dragningskraft. Visuellt ikonisk och en fantastisk present till hipstern som redan har Sudoku och Solitaire. Deluxe Tic-Tac-Toe-bräda i trä Innehåller 10 spelpjäser i trä. Allt i en design, förvaringslådan är spelbrädet.
Träspel Solitaire
Solo Noble eller Solitaire är ett gammalt och klassiskt brädspel för en spelare. Detta lyxiga träset innehåller 33 svarta glaskulor, locket till förvaringslådan fungerar även som spelbräda. Solitaire är ett svårt pussel, med ett mål och många möjliga lösningar. Vi har även inkluderat instruktioner för mindre kända varianter. Att lösa dessa enklare varianter kommer att ta dig på vägen mot den ultimata lösningen. Lycka till! Deluxe solitärset i trä Innehåller 33 spelpjäser i svart glasmarmor. Pusselguide medföljer fullständiga instruktioner. Allt i en design, förvaringslådan är spelbrädet.
Astrologi för katter
Är din hund en Oxe eller Vattuman? Lås upp hemligheterna bakom ditt husdjurs personlighet med detta kortpaket som innehåller alla 12 zodiaker. Mått: 23,5x21x16cm 100 kort
Kort Älska Dig Själv
Känner du någon som behöver lite självkärlek? Denna uppsättning med 100 kort innehåller övningar, bekräftelser och vägledning om hur man bygger upp självförtroende och lever en lyckligare, självaccepterande livsstil. 100 kort Mått: 9x16x3,5cm
Spel Stapla Dinosaurier
Ha massor av kul med det här dinostaplingsspelet! Kasta tärningarna, välj din dinosaurie och stapla dinorsaurerna så högt du kan. Vad du än gör, låt inte dina dinos utrotas – få förlorar du! Info: innehåller 16 dinos och 2 lava-spelalternativ. Förpackning: kartong Mått: 21 x 6,5 x 6,5 cm
Stapla som en Retro Gamer
Är du besatt av allt som har med spel att göra? Släpp blicken från skärmen och roa dig med detta staplingsspel. Hur många ska du stapla? Förpackning: Kartong Produktinfo: 1x Game BASE & 15x retro spelpjäser
Spelkort Love is Love
Öva ditt pokeransikte med stil! Oavsett om du vinner eller förlorar, får Designworks Inks Love is Love-spelkort med färgglada regnbågsfärger även en dålig hand att se bra ut. Detta är en kortlek med 52 guldfoliestämplade kort som är specialdesignade och unika för DesignWorks Ink.   - Standard pokerstorlek | 2,5" x 3,5" - 52 kort - Box och kort med guldfolieaccenter
Spel Ring Swing
Ett enkelt, fartfyllt spel som kräver skicklighet och tålamod. Träkonstruktion. 2 spelare. Återvinningsbar förpackning. Boxstorlek: 122x312x60mm
Spel Kazoo'a sången
Har du talangen som krävs för att vinna detta Kazoo That Tune-spel från Ridley's Games? Nynna på 200 välkända låtar på de fyra jazziga kazooerna och låt dina motspelare gissa. Från kort med Beyonce till The Backstreet Boys, det finns något för alla! Inkluderar 100 låtkort, 4 kazoos, timglas och instruktioner. Lämplig för 8+ år.
Spel Pussel-Duell Sockerchock
Se vem som kommer att bli den snabbaste skräpmatsjunkien för en söt seger i denna Sugar Showdown Jigsaw Duel från Ridley's Games! I det här innovativa, tävlingsinriktade pusselspelet har du och din pusselkompis var och en en 70 bitars pussel med söta godsaker att fylla i – men det viktigaste är att det bara finns en sista bit som passar båda pusslen! Välj först din favorit efterrätt (cupcakes eller munkar). Den första personen som sätter ihop sina pusselbitar och sedan tar tag i den sista, dubbelsidiga biten för att avsluta är vinnaren! Kommer också med två bildguider och träställ! Tryckt med vegetabiliskt bläck på FSC-papper.
Spel Pussel-Duell Cocktail
Gör dig redo att vinna med denna Cocktail Clash Jigsaw Duel från Ridley's Games! I det här innovativa tävlingspusselspelet har du och din andra pusselspelare varsin 70-bitars pussel att slutföra – men det finns bara en sista bit som passar båda pusslen! Välj först din föredragna cocktail (Pina Colada eller Manhattan). Den första personen som sätter ihop sina pusselbitar och sedan tar tag i den sista dubbelsidiga biten för att avsluta är vinnaren! Kommer också med två bildguider och träställ! Tryckt med vegetabiliskt bläck på FSC-papper.
Spelset Familjekväll
Sätt dina vänner och familj på prov med detta Family Games Night-set från Ridley's Games! Du kommer att ha många timmars kul med denna underhållande samling av festfavoriter. Setet innehåller två populära spel: Kazoo That Tune och Who Am I. Kazoo That Tune är det roliga musikaliska gissningsspelet! Nynna välkända låtar på jazziga kazoos och låt dina resten gissa. Who Am I är ett spel med fåniga gissningar och ännu fånigare glasögon! Gissa namnet på dina glasögon. Det är det klassiska spelet "Who Am I" med en spektakulär twist! Se vem som kommer att koras som mästare i Family Games Night! Innehåller 4 kazoos, 70 låtkort, 4 galna glasögon, 70 namnkort, sandtimer och instruktioner. 8+.
Solitaire i färger
Som en del av den spännande GAMES ROOM-serien, är detta färgglada spel en ny version av det klassiska pusselbrädspelet Solitaire! Den vackra lådan rymmer en elegant träskiva och 33 färgglada kulor i detta klassiska strategipusselspel. Spela solo, eller spela dubbelversionen med en vän! Reglerna är få, men strategierna är många: Fånga så många kulor som möjligt genom att hoppa över dem. Om du lyckas hamna med bara en kula kvar i mitten är du en vinnare!
Spel Selfish Star Wars
Det här strategispelet är ett lopp genom galaxen för att vara den första att fånga Millennium Falcon. Försök att komma närmare segern samtidigt som du desperat bevarar din bränsletillförsel och samtidigt saboterar dina medspelare. Uppgradera ditt skepp med en rad kraftfulla vapen som behövs för att överleva mot Exogorths, asteroidfält, gravitationsbrunnar och det farligaste av allt, varandra! Har du vad som krävs för att överleva, och ännu bättre, se till att du är den enda som gör det? Inkluderar: Instruktioner, 5 spelarkort, 5 spelarmattor, 39 utrymmeskort, 48 bränslekort, 31 uppgraderingskort, Millennium Falcon Card och Galaxy Guide. • Star Wars strategikortspel där bara de hänsynslösa överlever! • Sök i galaxen efter rebellskummet ombord på Millennium Falcon • Uppgradera ditt skepp och nå rebellerna först! • 2-5 spelare, rekommenderas för åldrar över 8 år • Perfekt för hemmet, och en fantastisk present   Mått: 20,9 x 20,9 x 4,5 cm
Familjens Sanning o Konsekvens
Med 100 spännande uppmaningar på 50 dubbelsidiga pinnar, blir dessa familjevänliga frågor och roliga utmaningar - tillsammans med den eleganta och glada förpackningen - det perfekta spelet att ta med på utflykter, semester eller spelkvällen hemma!
Spelkort Map of the Stars
Map of the Stars-spelkort från Ridley's Games! Spela dina favoritkortspel med denna kortlek med vackra illustrationer av stjärnor och konstellationer. Hitta stjärnbilder som finns på södra och norra halvklotet, som Cassiopeia och björnbäret/plogen, på varje kort, och bli inspirerad att göra din egen stjärnskådning! Perfekt för astronomiälskare! Kommer förpackat i en praktisk förvaringsburk för lek hemma eller på språng. 54 kort. Säljs i display med 6 kortlekar.
Spelkort Geometri
Spelkort med fina geometriska former, från Designworks ink! 52 kort.
Spelkort Hundar
Öva ditt pokeransikte och spela med stil med DesignWorks Inks spelkort med hundar! Oavsett om du vinner eller förlorar, får Designworks inks spelkort med snygg design även en dålig hand att se bra ut. Detta är en standardkortlek med 52 guldfoliestämplade kort som är specialdesignade och unika för DesignWorks Ink.
Spelkort Katter
Öva ditt pokeransikte och spela med stil med DesignWorks Ink Playing Cards - Cats! Standardkortlek 52 guldfoliestämplade kort som är specialdesignade och unika för DesignWorks Ink.
Träpussel Archimedes
Kanske det äldsta kända matematiska pusslet, utvecklat av den berömda grekiske matematikern Archimedes för cirka 2 200 år sedan. Pusslet består av 14 bitar av olika former och målet är att kombinera bitarna till en kvadrat. Matematikern Bill Cutler fastställde 2003, med hjälp av en dator, att det finns 536 unika sätt att montera den i en kvadratisk form. Trots det är det svårt att hitta en enda lösning. Hur många tror du att du kan hitta? När pusslet inte används är det ett dekorativt föremål i sig som förstärker vilket utrymme du än väljer att placera det i. Ramen är gjord av lackerad MDF och pusselbitarna av FSC certifierad tallträ. 27x27 cm.
Schack Spegel The Art of Chess
En vacker specialutgåva och större variant av PRINTWORKS Classic Chess, nu i en spektakulär spegeldesign. Pjäserna och skivan är gjorda av trä och ett tunt lager av akrylspegel är monterat på skivans yta, vilket ger bitarna en häftig reflektion. Boxen är gjord av högkvalitativt konstpapper och öppnar sig som en bok, vilket gör att den också passar perfekt ihop med dina böcker i bokhyllan. Omslaget är tryckt med ett rutigt silverfolie som efterliknar spegeleffekten. Detta spel är en del av PRINTWORKS koncept ”Coffee Table Games” och kommer att vara en dekorativ pjäs var du än väljer att placera den. 28x28 cm.
Coffee Table Fotoalbum, Life
Den här Coffee Table Fotoboken i neutrala färger påminner mer om en inbunden inredningsbok än ett traditionellt fotoalbum. När den är stängd ser den precis ut som en elegant coffee table-bok, men när den öppnas är den fylld med 80 benvita sidor av högkvalitativt fotopapper. Med sin rena och eleganta design kommer fotoboken förbättra varje rum du bestämmer dig för att placera den i. Det perfekta stället att lagra dina bilder från alla fina stunder i livet. Fotoboken mäter 28x19,5x3,5 cm. Den innehåller 80 benvita sidor av 150 gsm papper och passar 160 horisontella foton med en maximal dimension på 11 x 15 cm. Foton fästs enkelt med hjälp av fotostickers eller fotohörn. Inte tillgängligt i Finland och Baltikum.
Star Wars Spelkort Han Solo
Spelkorten för alla Star Wars fans! Kan du rädda Han Solo från carbonite? Ta reda på det med Star Wars Han Solo Solitaire från Ridley's Games! I en galax långt, långt borta... reser besättningen på Millennium Falcon till Jabba the Hutt's Palace på planeten Tatooine. Ditt uppdrag är att rädda Han Solo från hans frysblock. För att slutföra ditt uppdrag måste du flytta alla kort från flygbanan till landningsplattorna i stigande ordning! Perfekt för både Han Solo- och Star Wars-fans, och passar för åldrarna 8+, 1-2 spelare och har ett genomsnittligt spel på 20 minuter. Förpackad i en Han Solo kolfryst plåtburk, och kan den tas med på dina uppdrag i hela galaxen. Tryckt på FSC-papper med vegetabiliskt bläck. Kommer i en display med 6 kortspel.
Star Wars Spel, Stay On Target
Må kraften vara med dig när du försöker besegra Death Star i Star Wars Stay On Target från Ridley's Games! Death Stars avgasport är bara två meter bred och rebellflottan måste göra en direktträff för att förstöra Death Star! Som ledare för din flotta, ska du organisera din besättning och kör dina attacker. Målet med spelet är att framgångsrikt slutföra Attack Runs för att tjäna målpoäng. Varje spelare har ett försvarsvärde som de använder för att avleda imperialistiska attacker på sin väg till avgasporten. De kan till och med ringa Obi-Wan Kenobi för att få hjälp. Spelare som har tjänat fyra eller fler målpoäng från tidigare Attack Runs kan äntligen sikta och försöka förstöra Death Star. Den första spelaren att göra detta är vinnaren! Perfekt för strategispelsentusiaster och Star Wars-fans, den är förpackad i en cool Death Star-burk och är lämplig för åldrarna 8+, 2-5 spelare och har ett genomsnittligt spel på 25 minuter. Tryckt på FSC-papper med vegetabiliskt bläck. Säljs i display med 6 spel.
Spel 90s Super Snap
Tror du att du är en mästare på 90-talsikoner? Sätt dina färdigheter på prov med 90-talets Super Snap – det snabba matchningsspelet som får dig att slåss mot dina vänner för att bli nostalgins mästare! 60x kort
Spel 80s Super Snap
Tror du att du är en mästare på 80-talsikoner? Från Bono till BMX-cyklar, testa dina färdigheter med 80-talets Super Snap – det snabba matchningsspelet som får dig att slåss mot dina vänner för att bli nostalgins mästare! 11x11x4,5 cm 60 kort
Spel, Unicorn Poo
Ett magiskt superpooping kortspel för alla åldrar, som bara tar några minuter att lära sig! Tävla mot dina vänner för att bli den första spelaren att spola alla dina enhörningsbajsskort ur din hand för att vinna omgången!
Skrapbok Bucketlist 100 Filmer
Dokumentera din kärlek till filmer med denna interaktiva skrapbok! Fylld med 100 filmer för dig att upptäcka. När du har tittat på filmen, skrapa bort folien på varje sida och avslöja en illustration under. Anpassa din bok genom att betygsätta filmen, dokumentera din favoritkaraktär och skriva din egen recension.
Skrapbok Bucketlist Familjen
Dokumentera tiden med din familj med denna interaktiva skrapbok! Fylld med 100 aktiviteter för dig att upptäcka. När du har slutfört aktiviteten, skrapa bort folien på varje sida och avslöja en illustration nedanför. Anpassa din bok genom att lägga till bilder, betygsätta aktiviteten och dokumentera dina favoriter.
Kuponger Filmtajm
Tycker du att du spenderar timme efter timme på att leta efter en bra film att se? Slösa inte bort din tid längre, ta en biljett, Gift Republic har valt ut 100 av de mest fantastiska filmerna för dig att se. 100 biljetter.
Schack Akacia Trä
Lyxigt schackspel i trä, från Gentlemen's Hardware! En trendig dekoration på soffbordet som alltid är redo när gästerna kommer på besök. Akaciaträ 32 schackpjäser med förvaringspåse Kommer i en fin presentask Schackbräde: 29x29 cm. 
Charader
Testa din skådespelartalang genom att efterlikna titlarna på böcker, filmer, sånger, pjäser och TV-program med det klassiska spelet Charader från Gentlemen's Hardware! Utmana dina vänner och familj med de 140 korten.
Frågesport Spelkväll
Sätt allmänbildningen på prov och utmana vänner och familj med ett brett utbud av ämnen från astronomi till zoologi med Game Night Trivia från Gentlemen's Hardware! Detta kortspel innehåller 140 flervalsfrågor.
Frågesport Musik
Testa dina musikkunskaper med Rock 'n Roll Trivia-spelet från Gentlemen's Hardware! Frågespelet består av 140 frågekort med musiktema, och artister som The Rolling Stones, Metallica, Kings of Leon med mera! Samla dina vänner och familj för att ta reda på vem som kan mest.
Spelkort Whiskey
Roliga spelkort med intressant information om whisky! 52 vattentåliga spelkort i en fin plåtask.
Fia
I en vacker låda kommer detta Fia-set med en färgglad träskiva, en sexsidig tärning och sexton träspelpjäser. Flytta dina pjäser över spelplanen enligt numret som kastas på tärningen och gå tillbaka till hemmabasen före dina motståndare. Kul, snabbt och lätt att spela, Fia kommer att få dina vänner och familj att tävla för att vinna! 270x270x40 mm.
Kalaha
I en vacker låda kommer detta spel – en livfull uppdatering av ett av världens första brädspel. Komplett med ett hopfällbart bräde och spelpjäser i trä, handlar detta strategispel för två spelare om att samla så många kulor du kan. Spelaren med flest stenar i slutet är  vinnaren.  
Sanning & Konsekvens Vågat
Spel med 100 söta och heta uppmaningar på 50 dubbelsidiga pinnar, perfekt för att utforska sitt förhållande eller våga prova något nytt på en date!
Frågesport Mythologi
Frågespel med 140 mytologiska frågeställningar i en vacker och kompakt låda. Spelet sätter din kunskap om världens mytologier på det ultimata testet! Dessa flervalsfrågor täcker världsomspännande myter och folktro – från gudar och hjältar till magiska vidunder och monster.
Star Wars Spel Manalorian
Roligt spel, förpackat i en häftig Mandalorian-hjälm, från Ridley's Games! Ett roligt kortkastningsspel där det är The Mandalorian mot Galactic Empire. Perfekt för The Mandalorian-fans! Lämpligt för åldrarna 8+, 2-6 spelare.  
Backgammon The Art of
Backgammon; ett av de äldsta spelen i världen! Med detta nya koncept vill vi ge det en 2000-tals makeover och injicera det med djärva färger och typografi som ger det ett konsnärligt uttryck oavsett om spelet är stängt eller öppet. Dina klassiska favoritspel i ett nytt utseende och koncept vi kallar för "Coffee Table Games". Den stilrena förpackningsdesignen gör vårt Backgammon unikt och det är en självklar inredningsdetalj i varje hem. Innehåller enkla instruktioner på engelska, tyska och franska. Två akrylskivor täcker spelytan. Pjäserna är gjorda i plast. Rekommenderas för spelare från 5 år gamla och för upp till 4 spelare. Inte tillgängligt i Finland och Baltikum.
Fyra i Rad Classic
Fyra i rad med en ny estetisk twist som ser lika bra ut när det används som när det ligger i sin förvaringslåda! Med en distinkt grafik garanterar det här spelet en lekfull färginjektion till alla heminredningar. Spelet är tillverkat av lackat trä, inklusive de 42 spelskivorna (21 av varje färg) med en styv konstruktion som fälls ihop till ett kompakt spel när du förvarar det. Levereras med lättlästa instruktioner på engelska, franska och tyska. Rekommenderas för upp till 2 spelare och från 4 år. Inte tillgängligt i Finland och Baltikum.
Schack Clouds
En vacker specialutgåva av vårt klassiska schack i en spektakulär molndesign. Delarna och skivan är gjorda av trä och ett tunt lager akryl är monterat på skivans yta som ger bitarna en effektiv reflektion. Boxen är gjord av konstpapper av hög kvalitet med en tryckt molnformation och en foliestämpel i marinblått och vitt. Detta spel är en del av vårt koncept "Coffee Table Games" och kommer att vara en dekorativ pjäs var du än väljer att placera den. Inte tillgängligt i Finland och Baltikum.
Kalaha Classic
Kalaha med en ny estetisk twist som ser lika bra ut när det spelas som när det förvaras! Med en distinkt grafik garanterar detta spel en lekfull färginjektion till alla heminredningar. Vårt spel är helt tillverkat av lackat trä, en styv konstruktion som fälls ihop till ett kompakt spel när du förvarar det. Levereras med lättlästa instruktioner på engelska, franska och tyska. Inte tillgängligt i Finland och Baltikum.
Schack The Art of Chess
PRINTWORKS populära schackspel nu i en svart vit specialutgåva. Schackbräde och pjäser är gjorda av trä och spelbrädet har en tunt lager av akryl monterat på toppen, vilket ger pjäserna en fin reflektion och är lätt att hålla rent med en våt trasa. Förpackningen är gjord i högkvalitativt papper med ett elegant folietryck i svart och silver. När du inte spelar är detta spel det perfekta "Coffee Table Game" och fungerar som ett snyggt dekorativt objekt i ditt hem vart du än väljer att placera det. Inte tillgängligt i Finland och Baltikum.
Luffarschack Classic
Dina klassiska favoritspel i nytt utseende och koncept vi kallar för "Coffee Table Games". Få tre-i-rad utan att din motståndare förutspår din unika strategi och du vinner. Den stilrena förpackningsdesignen gör vårt Luffarschack unikt och det är en självklar inredningsdetalj i varje hem.  Sällskapsspelet innehåller enkla instruktioner på engelska, tyska och franska. Spelet har en spelplan i lackat trä med akryl ovanpå och lackade spelpjäser i trä. Inte tillgängligt i Finland och Baltikum.
Plockepinn Classic
Dina klassiska favoritspel i nytt utseende och koncept vi kallar för "Coffee Table Games". Den stilrena förpackningsdesignen gör vårt Plockepinn unikt och det är en självklar inredningsdetalj i varje hem. Sällskapsspelet innehåller enkla instruktioner på engelska, tyska och franska och innehåller 41 färgade pinnar i trä. Inte tillgängligt i Finland och Baltikum.
Yatzy Classic
Dina klassiska favoritspel i nytt utseende och koncept vi kallar för "Coffee Table Games". Den stilrena förpackningsdesignen gör vårt Yatzy spel unikt och det är en självklar inredningsdetalj i varje hem. Sällskapsspelet innehåller enkla instruktioner på engelska, tyska och franska. Spelet innehåller 5 svarta tärningar, 2 svarta pennor och ett 50 sidors resultathäfte. Rekommenderas för spelare från 4 år gamla, och för upp till 6 spelare. Inte tillgängligt i Finland och Baltikum.
Kinasschack Classic
Dina klassiska favoritspel i ett nytt utseende och koncept vi kallar för "Coffee Table Games". Den unika förpackningsdesignen gör detta Kinaschack unikt och det är en självklar inredningsdetalj i varje hem. Sällskapsspelet innehåller enkla instruktioner på engelska, tyska, och franska. Det har en spelplan i lackerat trä med akryl ovanpå och lackerade spelpjäser i trä. Det rekommenderas för spelare från 5 år gamla, och för upp till 6 spelare. Inte tillgängligt i Finland och Baltikum.
Domino Classic
Dina klassiska favoritspel i ett nytt utseende och koncept vi kallar för "Coffee Table Games". Den stilrena förpackningsdesignen gör vårt Dominospel unikt och det är en självklar inredningsdetalj i varje hem. Detta sällskapsspel innehåller enkla instruktioner på engelska, tyska och franska och innehåller 28 färgade brickor i trä. Spelet rekommenderas för spelare från 4 år gamla, och för upp till 6 spelare. Inte tillgängligt i Finland och Baltikum.
Schack Classic
Dina klassiska favoritspel i ett nytt utseende och koncept vi kallar för "Coffee Table Games". Den stilrena förpackningsdesignen gör vårt Schackspel unikt och det är en självklar inredningsdetalj i varje hem. Sällskapsspelet innehåller enkla instruktioner på engelska, tyska och franska. Spelet har en spelplan i lackat trä med akryl ovanpå och lackade spelpjäser i trä. Rekommenderas för spelare från 5 år gamla och för två spelare. 25x25 cm. Inte tillgängligt i Finland och Baltikum.
Backgammon Classic
Dina klassiska favoritspel i ett nytt utseende och koncept vi kallar för "Coffee Table Games". Den stilrena förpackningsdesignen gör vårt Backgammon unikt och det är en självklar inredningsdetalj i varje hem. Innehåller enkla instruktioner på engelska, tyska och franska. Två akrylskivor täcker spelytan. Pjäserna är gjorda i plast. Rekommenderas för spelare från 5 år gamla och för upp till 4 spelare. Inte tillgängligt i Finland och Baltikum.
Tornspel
Tornspel med en ny estetisk twist! Med en sober palett och distinkt grafik garanterar detta spel en lekfull färginjektion till alla heminredningar. Spelet är gjort av trä. Levereras med lättlästa instruktioner på engelska, franska och tyska. Inte tillgängligt i Finland och Baltikum.
Yatzy
Yatzy med ett nytt estetiskt uttryck som är lika snyggt när det spelas som när du förvarar den! Detta spel innehåller 5 blå tärningar, 2 blå pennor och ett resultatblock med 50 sidor. Inte tillgängligt i Finland och Baltikum.  
Produkten är slut i lager. Fyll i din e-postadress nedan så kontaktar vi dig så fort den finns i lager.

E-post