Månadens design

Frakt ohlsson & lohaven

 

Gentlemen's Hardware

Gift Republic

William Morris

Paddywax

 

Designworks ink

Petit collage

Visa: Lista / Tabell
Visa:
Sortera efter:
100 Golfskämt
Dessa 100 roliga golfskämt från Ridley's Games kommer att vara en hole-in-one för alla! Uppsättningen med 100 skämt, tryckta på golfbollsformade kort, är perfekt för golfälskare eller alla som tycker om ett bra skämt året runt. Tryckt på FSC-kort och tryckt med sojabläck.
Temakort Finn Ro
Kort med en massa praktiska tips, snabba lösningar och långsiktiga lösningar för ett lugnare jag. Kortlek med unika illustrerade kort. 52 förslag för att uppnå lugn. 100 % återvinningsbart och plastfritt.
Astrologi för katter
Är din hund en Oxe eller Vattuman? Lås upp hemligheterna bakom ditt husdjurs personlighet med detta kortpaket som innehåller alla 12 zodiaker. Mått: 23,5x21x16cm 100 kort
Astrologi för hundar
Är din kattunge en Vädur eller Jungfru? Lås upp hemligheterna bakom ditt husdjurs personlighet med detta kortpaket som innehåller alla 12 zodiaker. 100 kort Mått: 23,5x21x16cm
Kort Love Lingo Kärlekenspråk
Är du redo att bli djupare förälskad? Skapa en djupare kontakt med din partner med den här uppsättningen med 100 kort med tankeväckande frågor och romantiska kärlekscitat att dela. Mått: 9x16x3,5cm 100 kort
Kort Lev som en Minimalist
Är ditt liv lite rörigt och kaotiskt? Lär dig konsten att släppa taget med detta minimalistiska livsstilskortpaket, med övningar, bekräftelser och vägledning om hur du lever ett mer minimalistiskt liv. 9x16x3,5 cm 100 kort
Veckans Välmående Yoga
Calming Yoga Weekly Wellness Cards är designade för att förbättra din flexibilitet och ditt välbefinnande. Balansera din livsstil och kom i samklang med din kropp med dessa roliga, veckovisa utmaningar! Med 26 instruktionskort, 52 yogarutiner och ett miljövänligt displayställ ger detta paket det perfekta stödet för din välbefinnanderesa.
Veckans Välmående Sinnesro
Mindfulness Weekly Wellness Cards är utformade för att förbättra ditt tänkesätt och ditt välbefinnande. Dessa roliga, veckovisa utmaningar fokuserar på att förbättra din livsstil och koppla dig till dina tankar och känslor. Med 52 unika utmaningskort och ett miljövänligt displayställ hjälper detta paket dig på din resa och spårar dina framsteg.
Veckans Välmående Lycka
Happiness Weekly Wellness Cards är utformade för att förbättra ditt välbefinnande och din livsstil. Dessa roliga, veckovisa utmaningar fokuserar på nyckelpelarna för lycka och sätt att förbättra ditt humör. Med 52 unika utmaningskort och ett miljövänligt displayställ hjälper detta paket dig att logga din resa och reflektera över dina framsteg.
Kort Feng Shui Hemma
Lär dig konsten och hemligheterna med Feng Shui i hemmet, för att förbättra ditt välbefinnande, ditt välstånd och ditt kärleksliv. Produktinfo: 100 kort Mått: 15x9x3,5cm
Kort Hundskämt
Det här paketet är fyllt med 100 roliga hundvitsar och skämt! Det är ett perfekt sätt att muntra upp hundälskaren. Produktinfo: 100 kort CDU Mått: 23,5x21x16cm
Kort Kattskämt
Detta paket är fyllt med 100 av de roligaste kattvitsarna och skämten, vilket gör det till den perfekta presenten för alla kattälskare! 100 kort CDU Mått: 23,5x21x16cm
Kort Lunar Oracles
Dessa orakelkort är för dem som vill ta kontroll över sina liv och ta nästa steg på sin andliga resa. Se vart månens orakel kan ta dig!
Kort Läs Aura
Är du redo att börja se och läsa auror? Dessa kort är fyllda med kunskap och aktiviteter för att lära dig allt om auror och hur vi kan använda dem för att förbättra vår fysiska, mentala och andliga hälsa. 100 kort.
Manifestera Ditt Liv
Det här paketet med kort innehåller 100 tips och tricks för hur du manifesterar ditt drömliv. Använd kraften i universum för att få det du vill ha, och lär dig att leva livet som du vill.
Kort Astrologi
Har du alltid undrat vad ditt stjärntecken verkligen betyder? Detta kortpaket guidar dig genom hur du läser ditt astrologidiagram och förstår dess dolda betydelser.
Skrapkort, Saker med Mamma
Skapa värdefulla minnen tillsammans med mamma, med dessa skrapkort. Med 52 fina aktiviteter som du och din mamma kan dela.  
Skrapkort Saker med Pappa
Dokumentera tiden med din pappa med dessa skrapkort! Fylld med 52 saker som ni kan dela och njuta av tillsammans. Skrapa av folien på varje kort för att avslöja din aktivitet!
Skrapkort Bucketlist Date
Letar du efter fler dateidéer? Dessa kort är fyllda med 52 perfekta dejter för dig och din partner. Skrapa av panelen på varje kort för att avslöja nästa date!  
Kort Be Happy
Hitta tillbaka till lyckan med detta kortpaket. Med 100 citat och utmaningar för att främja positivitet, mindfulness och tacksamhet.
Kort LGBTQ+ Ikoner
Lär dig några av de extraordinära berättelserna om dem som har påverkat HBTQ+-gemenskapens tidigare och nuvarande historia. Bli introducerad för dina nya superhjältar samtidigt som deras tapperhet och fantastiska prestationer ger dig kraft.
Kort Personlighetstest
Är du optimist eller pessimist? Spontan eller en planerare? Ta reda på vem du verkligen är med detta personlighetstestpaket. Med 10 tester inkluderade kommer detta roliga paket att avslöja dina sanna färger och visa vem du relaterar mest till!
Träningskort Calm Club
Förbättra ditt träningspass (och din kropp) med 'Body Work'. 52 kort, 52 veckor på ett år. Prova en ny övning varje vecka, för ett års högintensiv intervallträning, som du inte kommer att bli uttråkad av. Vackra bilder beskriver tydligt rörelserna, tillsammans med bra och intressant information, för att säkerställa att du får full nytta varje gång du tar på dig träningskläderna! Instruktionskort för träning. 52 unika kort i ett paket. 100 % återvinningsbar och plastfri produkt. Mått: 12,8 x 9,7 x 4 cm
Kort Positiva Plantor
Lär dig hur växter kan förbättra ditt välbefinnande, hjälpa dig att sova bättre, få dig att slappna av och mycket mer! 100 kort med intressant information om hur olika växter påverkar oss.
Kort Oförskämda Gester
Vad du trodde var en oskyldig tummen upp kan få allvarliga konsekvenser i vissa delar av världen, lär dig allt om vad olika handgester betyder runt om i världen med denna uppsättning med 100 kort!
Kort 100 Kvinnor
Låt dig inspireras och lär dig mer om 100 av de mest inflytelserika, banbrytande, mäktiga kvinnorna som förändrade världen vi lever i idag. 100 kort med intressant information.
Spel Sant eller Falskt
Du har en 50/50 chans att få dem rätt, men frågorna i detta knepiga frågespel kommer att få dig att skrika av frustration eller hoppa av glädje när du får reda på om de är sanna eller falska! 100 kort med frågor.
Kort Chakra
Är du redo att starta en självupptäcktsresa och låsa upp dina dolda energier och krafter? Dessa kort leder dig genom vart och ett av dina sju stora chakran och skickar dig på din väg mot upplysning. 100 kort.
Kort Stressa Ner
Svårt att slappna av? Detta paket med 100 kort hjälper till att hantera och ta bort stress i ditt liv. Ett steg i rätt riktning mot ditt nya liv. Kommer i en fin ask: 107x72x35 mm.
Kort Boost your Brain
Må bättre genom att träna din hjärna! Kort med roliga, dagliga utmaningar som hjälper dig att känna dig skärpt och får dig att utmana dig själv. 100 kort med utmaningar.
Kort Yoga Poser
Den perfekta kortleken för dig som är intresserad av, och vill lära dig mer yoga! 100 kort med fina illustrationer och namn på varje yogaställning.
Spel Golf Trivia
Frågespelet för alla golfare! Utmana dig själv och dina golfvänner i det här fantastiska frågesportspelet med 100 frågor om golf. 100 kort med frågor och svar.
Spel Geek Gamer Trivia
Roligt frågesportspel som handlar om spel och konsoler! Utmana dina spelvänner i det här frågesportspelet med 100 frågor.  
Frågespel Marvel
Utmana dina vänner och lär dig massor med det här roliga frågespelet med frågor om Marvel! 140 kort med frågor som alla handlar om Marvel. Spelet är tillverkat i samarbete med Marvel Förpackningsstorlek: 125x50x90 mm.
Frågespel Disney
Utmana dina vänner och lär dig massor med det här roliga frågespelet med frågor om Disney! 140 kort med frågor som alla handlar om Disney. Spelet är tillverkat i samarbete med Disney Förpackningsstorlek: 125x50x90 mm.
Spelkort Dog Lover
Rolig kortlek för alla hundälskare! Varje kort har en illustrerad hund, samt namn och information om varje hundras. Kommer i en fin plåtask 105x85x25 mm. Säljs i display med 12 st.
Spelkort Inspirational Women
Spela alla dina favoritkortspel samtidigt som du lär dig massor om världens mest framgångsrika och inspirerande kvinnor! Korten går att använda som en vanlig kortlek och på varje kort finner du intressant information om en inspirerande kvinna. Kommer i en fin metallask: 105x82x25 mm. Säljs i display med 6 st.
Spelkort Whisky Lover
Från ingredienser till smaknoter, den här kortleken innehåller allt du behöver veta om whisky! Spelkorten har intressant information om whisky men går att använda som helt vanliga spelkort så att du kan spela dina favoritspel. Kommer i en fin metallask: 133x75x30 mm. Kommer i en fin display med 6 stycken.
Kort Speak Cat
Har du någonsin undrat vad din kattvän försöker säga till dig? Kanske är den hungrig, uttråkad eller bara vill prata! Denna kortlek hjälper dig att förstå din katt bättre. 100 kort. Föprackningsstorlek: 155x92x35 mm.  
Kort Speak Dog
Skäller din hund alltid på dig för något men du vet bara inte vad det är? Dessa kort hjälper dig att förstå vad din hund försöker kommunicera till dig och ger information om allt från tonhöjd till kroppsspråk. 100 kort. Föprackningsstorlek:155x92x35 mm.
Kort Fortune Telling
Vad har framtiden att erbjuda? Sök svar i den här kortleken som består av 100 kort.
Kort Jag Älskar Dig
Lär dig säga "Jag älskar dig" på 100 olika språk! 100 kort.
Spel Travel Trivia
Roligt och lärorikt frågesportspel med resetema! 100 kort med frågor (på engelska).
Handläsning Kort
Lär dig den mycket gamla konsten, handläsning! 100 informationskort guidar dig.
Kort Get Fit
Dags att komma i form? Dessa kort hjälper dig, med 100 effektiva träningstips. Kommer i en fin ask: 107x72x35 mm.    
Kort Fucking Swear
Lär dig 100 fula ord och svordomar från hela världen med dessa roliga kort! 150x90x35 mm.
Kort Digital Detox
Känner du att du behöver vara borta lite från allt det digitala? Dessa kort hjälper dig, med 100 saker du kan göra för en digital detox. Kommer i en fin ask: 107x72x35 mm.
Kort Meditation
100 kort som hjälper dig att slappna av och meditera! Massor med riktigt bra tips på hur du på ett enkelt sätt kan må bättre. Kommer i en fin ask och passar perfekt som present.
Kort Berömda citat
100 kort med berömda citat från berömda personer! Spela med kompisen och gissa vem som sa vad. Kommer i en fin ask.
100 sätt att rädda planeten
Ta hand om vår planet! På de här korten hittar du 100 smarta och praktiska saker du kan göra för att vara med och göra skillnad. Kommer i en fin ask. 160x95x35 mm.
Kort The oracle tarot
The Oracle är en kortlek inspirerad av naturen och utformad för att hjälpa dig på din inre resa! 42 Kort Guide 100% återvinningsbar och plastfri
Frågespel Inspirational Women
Testa dina kunskaper om några av världens mest inspirerande kvinnor och deras otroliga prestationer med detta frågesportspel från Ridley's Games! 80 frågekort med inspirerande kvinnor från hela världen Illustrerade bilder Kommer i en fin ask 88x91x38 mm.
Frågespel Adventure
Frågesportspel med äventyrstema! 100 kort med frågor som kan vara bra att känna till som äventyrare, t.ex. vad gör du om du möter en elefant? Perfekt att spela runt lägerelden eller på tågresan. Varje fråga har fyra alternativ som svar. Spelet är på engelska. Kommer i en fin plåtask: 110x220x38 mm. Se allt från:
Spelkort BBQ
Detta är spelet för alla som älskar att grilla! Spelkorten har roliga illustrationer och intressant BBQ-fakta samt tips och tricks. Tillverkade i en speciell plast som tål både vatten och BBQ-sås. Kortleken går att använda precis som en vanlig kortlek så att du kan spela ditt favoritspel. Kommer i en fin metallask: 105x85x20 mm. Se allt från:
Yogakortlek
Bli en mästare på yoga med den här fantastiska yogakortleken från Calm Club! Kortleken innehåller totalt 52 kort med olika övningar på. Kommer i en fin ask: 125x96x40 mm. Kortleken är återvinningsbar och plastfri.
Spelkort Överlevnad
Kortleken för alla äventyrare! Denna kortlek från Gentlemen's Hardware är helt vattentålig och varje kort innehåller bra överlevnadstips som verkligen kan komma väl till pass. Lär dig mängder med olika knopar, hur du hittar vatten, vad du gör om du stöter på en björn och mycket, mycket mer! Allt kommer i en riktigt fin plåtask och passar perfekt som present till äventyraren. Kortleken går att använda precis som en vanlig kortlek så att du kan spela ditt favoritspel var du än är. 52 kort tillverkade i plast vilket gör dem vattentåliga Varje kort innehåller fakta och tips om överlevnad Förpackningsstorlek: 105x85x20 mm Se allt från:
Kortlek More Than One Story
Vi är alla mer än en berättelse... Detta är ett kortspel utvecklat för att bygga broar mellan människor i alla åldrar, från alla bakgrunder och kulturer.  Den nigerianska författarens Chimamanda Ngozi Adichies föreläsning om hur vi alla behöver fler berättelser om varandra för att undvika att fastna i segregation, fördomar och främlingsfientlighet har inspirerat elever och medarbetare på Kultur- och fritidsförvaltningen i Simrishamn att utveckla kortspelet.  Du kan stödja detta spännande initiativ genom att sälja More Than One Story i din butik. En del av inkomsterna går till att sponsra projekt och ungdomsverksamheten i Simrishamns kommun.  Hur man spelar:  Berätta om... Varje kort ger förslag på vad den ena spelaren kan berätta om sig själv för de andra spelarna. Alla vinner! Frågorna är på Svenska och Engelska.   Democracy Innovation Award More Than One Story tilldelades Democracy Innovation Award av Europarådet på World Forum for Democracy i Strasbourg. UNAOC:s Intercultural Innovation Award  Kultur- och fritidsförvaltningens projekt och brobyggande kortspel, More Than One Story, är en av tio finalister för det Intercultural Innovation Award från The United Nations Alliance of Civilizations och BMW-Group. Priset delades ut vid en prisceremoni på UNAOC 6th Global Forum på Bali, Indonesien där bland annat FN:s generalsekreterare var närvarande. Alla finalister får olika nivåer av ett projektbidrag samt ett års stöd från UNAOC för att sprida sina projekt runt om i världen! De kommer att ingå i det globala nätverket Intercultural Leaders.
Kort Dad Jokes
100 av de bästa pappaskämten! En del kanske låtsas att de skäms över pappaskämten men alla vet att de i hemlighet älskar dem. Den perfekta presenten till alla pappor, blivande pappor eller din vän med den där pappaskämt-energin. 100 kort med roliga skämt.
Produkten är slut i lager. Fyll i din e-postadress nedan så kontaktar vi dig så fort den finns i lager.

E-post