• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Whiskypussel - Skottland

”Dagens regn är morgondagens whisky.

Artikelnr: 7350121880214
EAN-kod:: 7350121880214
Minsta beställning: 4 st
Finns i lager
 • Beskrivning

  ”Dagens regn är morgondagens whisky.”
  Skotskt ordspråk

  Upptäck den fängslande världen av skotsk whisky med detta omsorgsfullt sammanställda pussel. Fördjupa dig i de fem distinkta Scotch Whisky-regionerna, var och en med sina egna unika egenskaper, medan du sätter ihop den vackert illustrerade kartan över Skottland. Upptäck den rika historien om denna tidlösa sprit och utforska de ikoniska destillerierna som har varit förvaltare av Skottlands whiskytillverkningstraditioner i generationer.

  Inuti pusselboxen hittar du en mängd extra innehåll som förhöjer din upplevelse med en profil av ikoniska skotska single malt-whiskies och en introduktion till whiskyprovning, som guidar dig på en sensorisk resa. Omfamna essensen av uisge beatha, ”livets vatten”, och njut av den skotska whiskyns tidlösa skönhet med vårt pussel. Sláinte!


  Illustrationer av Derek Fenech.

   

  Storlek: 1000 bitar

  Pusslets mått: 48 x 68 cm

  Poster mått: 48 x 68 cm

  Mått på låda: 33 x 22,7 x 3,9 cm

   

  Tillverkad i EU av lokalt återvunnet papper i enlighet med de strängaste miljöstandarderna.

  För varje såld artikel planterar vi ett träd och gör en donation för att förbättra den globala tillgången till säkert dricksvatten.

 • Om tillverkaren

  På Water and Wines anser vi att lära sig om vin ska vara som att njuta av en perfekt lagrad årgång - det är en upptäcktsresa som avslöjar lager av komplexitet och skönhet i varje steg. Det är därför vi har skapat en samling sommeliertillverkade, konstnärligt illustrerade pussel som tar dig med på ett äventyr genom vinets och spritens värld. Varje pussel är rigoröst undersökt, hållbart tillverkat och skickligt utformat, så att du kan lära dig och skapa oförglömliga stunder med nära och kära.

  Vi vill vara din one-stop-shop för äventyr fyllda av vandringslust och minnesvärda upplevelser som för dig närmare dina nära och kära eller ger dig mer mindfulness när du är ensam. Våra produkter är inte bara ett pussel; de är magiska resor som väntar på att hända. Tänk dig att mysa med dina bästisar över en lasagnekväll och umgås över ett vinpussel från Italien, eller att känna dig uppladdad och inspirerad efter att ha lagt Kaliforniens solkust under din nedvarvningstid. Det är dessa stunder vi lever för och vi längtar efter att få dela dem med dig.

  Följ med oss på den här resan och upptäck glädjen i vin- och spritvärlden som aldrig förr.