• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Blåklint Polka Dot Mix

Blåklint är en gammal trädgårdsväxt – även känd som ungkarlsknapp – som blommar i bäddar, bårder och krukor från sen vår till sensommar.

Artikelnr: PS1051
EAN-kod:: 8053306010787
Minsta beställning: 6 st
Finns i lager
 • Beskrivning

  Blåklint är en gammal trädgårdsväxt – även känd som ungkarlsknapp – som blommar i bäddar, bårder och krukor från sen vår till sensommar. Medan den vanliga blåklinten är känd för sin karakteristiska klarblå färg, är sorten "Polka Dot Mix" en blandning av blått, brunt, rött, rosa, lavendel och vitt, och plantorna blir upp till 30 cm höga. Symboliskt sett är blåklinten omgiven av mycket folklore och mytologi. På 1800-talet var detta romantikens "blå blomma" som symboliserade begär, kärlek och det metafysiska sökandet efter det oändliga. Hittills är det symbolen för många länder och organisationer. I trädgårdar är det en favoritblomma hos pollinatörer.


 • Om tillverkaren

  BRA SAKER KOMMER I SMÅ FÖRPACKNINGAR! 
  Som en hyllning till att ’bra saker kommer i små förpackningar’ är Piccolo Seeds den självklara produkten för stads-odlare med utrymmesbrist men också för entusiasten med gröna fingrar. Deras iögonfallande design bjuder på flera varianter av kompaktväxande grönsaker, bär, örter och ätbara blommor, speciellt utvalda för odling på balkong, i uterum, på terrassen eller den lilla trädgården. Piccolo’s fröer är omsorgsfullt utvalda, GMO fria och utan kemisk behandling. De vackra färgglada frö-förpackningarna är gjorda  av hållbara och helt återvinningsbara material. En fin present för vilken odlare som helst och även en samtida målgrupp med gröna fingrar. Användarvänliga tips inuti förpackningen som ger odlare såväl nybörjare som erfaren, möjlighet att skapa en vacker liten odling.