• Ingen minimiorder
  • Nordens ledande presentgrossist
  • Snabb orderhantering

 

Games Room


Upptäck Games Room, en förstklassig samling av klassiska spel. Den klassiska och eleganta Games Room-linjen handlar om bra design, från de livfulla, geometriskt mönstrade förpackningarna till själva spelen: varje genomtänkt designad produkt ser lika vacker ut på hyllan som den är rolig att spela.

 

Games Room

 

Fiskesäsongen närmar sig!


 

Här hittar du fina utvalda fiskeprodukter, allt från fina verktyg till emaljmuggar och spel, från kända varumärken som Gentlemen's Hardware och Gift Republic.

Fiske

 

Jordglober 

 

Jordglober, som förutom att vara intressanta och pedagogiska objekt, även är snyggt designade och passar perfekt som spännande inredningsdetaljer!

Jordglober & Kartor

 

 

Buddha Board

 

Inspirerad av Zen-filosofin om att leva i nuet fortsätter denna platta att fascinera. Du målar dina motiv med vanligt vatten som blir svart som bläck när det kommer i kontakt med plattan. Motivet stannar en stund och försvinner sedan sakta bort och påminner oss om att ingenting är för evigt. Konceptet är att du ska lära dig leva i, och uppskatta nuet, utan att oroa dig för resultatet.

 

Buddha Board

 

Caroline pratar om träspelen från Iron & Glory

 

Iron & Glory handlar om syfte. Uthålligt, användbart, snyggt syfte. Skapat ur en tillverkartradition i New York och genomsyrad av en passion för traditionell design och hantverk, står Iron & Glory för robust, tidlöshet funktionalitet.

Iron & Glory

 

Välkommen till vårt showroom!

 

Caroline visar nya fräscha nyheter från Designworks Ink, Gentlemen's Hardware, och Paddywax!

 

INSPIRATION

Följ oss på instagram