• Ingen minimiorder
  • Nordens ledande presentgrossist
  • Snabb orderhantering

 

Studentpresenter

 

Vår i luften, syrenerna blommar och examen och studenten står för dörren...

I vårt breda sortiment hittar ni allt för firandet, från Champagneglas till studentfrukosten, praktiska fickpluntor till examensdagen, och roliga spel till festen, till minnesvärda gåvor, som Jordglober och Samlingsböcker.

Kolla in hela vårt sortiment för härliga presenter!

 

Caroline visar Cartonic 

Cartonic

 

 

 

 

 

Spännande produkter med rymdtema!

 

Rymden

 

 

 

 

 

Spännande nyheter från Gift Republic!

 

Gift Republic

 

 

 

 

 

Glad Påsk 

 

Ta del av vårt påskerbjudande – Fri frakt på alla weborders. Använd koden: EASTER24

Giltig till och med: 2024-04-02

 

 

 

Piccolo Seeds 

Piccolo erbjuder utvalda frön för urbana trädgårdar!
Grönsaker och växter som är särskilt utformade för krukodling: kompakta sorter som passar för trädgårdar eller på terrassen.
Piccolo tycker att en balkongträdgård ska vara vacker, därför erbjuder de frukt, ätbara blommor, grönsaker och örter. Deras utvalda frön är förpackade med hållbara och helt återvinningsbara material.

Piccolo Seeds

 

 

 

Samlingsböcker med olika teman

 

Samla dina bästa recept, reseminnen, drinkrecensioner, foton och milstolpar eller ha koll på ditt trädgårdsarbete med dessa fina samlingsböcker från Suck UK. Samlingsböckerna kombinerar det bästa av dagbok, fotoalbum, receptsamling  och scrapbook i ett, och finns i flera teman.

Samlingsböcker Suck UK

 

 

 

Spring News

 

Paddywax

Designworks Ink

 

Games Room


Upptäck Games Room, en förstklassig samling av klassiska spel. Den klassiska och eleganta Games Room-linjen handlar om bra design, från de livfulla, geometriskt mönstrade förpackningarna till själva spelen: varje genomtänkt designad produkt ser lika vacker ut på hyllan som den är rolig att spela.

 

Games Room

 

Fiskesäsongen närmar sig!


 

Här hittar du fina utvalda fiskeprodukter, allt från fina verktyg till emaljmuggar och spel, från kända varumärken som Gentlemen's Hardware och Gift Republic.

Fiske

 

Jordglober 

 

Jordglober, som förutom att vara intressanta och pedagogiska objekt, även är snyggt designade och passar perfekt som spännande inredningsdetaljer!

Jordglober & Kartor

 

 

Buddha Board

 

Inspirerad av Zen-filosofin om att leva i nuet fortsätter denna platta att fascinera. Du målar dina motiv med vanligt vatten som blir svart som bläck när det kommer i kontakt med plattan. Motivet stannar en stund och försvinner sedan sakta bort och påminner oss om att ingenting är för evigt. Konceptet är att du ska lära dig leva i, och uppskatta nuet, utan att oroa dig för resultatet.

 

Buddha Board

 

Caroline pratar om träspelen från Iron & Glory

 

Iron & Glory handlar om syfte. Uthålligt, användbart, snyggt syfte. Skapat ur en tillverkartradition i New York och genomsyrad av en passion för traditionell design och hantverk, står Iron & Glory för robust, tidlöshet funktionalitet.

Iron & Glory

 

Välkommen till vårt showroom!

 

Caroline visar nya fräscha nyheter från Designworks Ink, Gentlemen's Hardware, och Paddywax!

 

INSPIRATION

Följ oss på instagram