• Ingen minimiorder
  • Nordens ledande presentgrossist
  • Snabb orderhantering

Ohlsson & Lohaven är den ledande presentgrossisten i Norden!

Med en gedigen erfarenhet sedan 1983 är Ohlsson & Lohaven det etablerade företaget som förser handeln med enastående presenter för alla tillfällen. Vi erbjuder handeln ett brett och unikt sortiment av högkvalitativa presenter för alla tillfällen.

Våra presenter är mer än bara föremål, de skapar minnesvärda möten mellan människor. Vare sig de är vackra, roliga, aktuella eller användbara, sprider de glädje, väcker tankar och visar omtanke. Det är dessa egenskaper som gör oss till den självklara partnern för museer, presentbutiker, e-handlare, besöksmål, heminredningsbutiker, leksaksbutiker, modebutiker och bokhandlare över hela Norden.

Vi förstår vikten av att kunna erbjuda ett ständigt uppdaterat sortiment i din butik. Därför samarbetar vi med välrenommerade och kreativa leverantörer som håller sig i framkant. Vi ser till att du alltid har de senaste och mest eftertraktade produkterna att erbjuda dina kunder.

Med vår dedikerade avdelning "Ohlsson & Lohaven Skräddarsytt" kan vi även producera en unik kollektion av presentartiklar med dina egna bilder eller logotyper. Vi är stolta över att vara leverantörer till Nordens främsta museer, besöksmål och konstgallerier. Med vår personliga service och långa erfarenhet finns vi här för att hjälpa dig på bästa sätt.

Vi värnar om ett hållbart samhälle, och därför är vi mycket noggranna när vi väljer våra samarbetspartners och varumärken. Vi genomför noggranna kontroller för att säkerställa att våra leverantörer lever upp till våra höga krav och följer vår strikta uppförandekod.

Du hittar oss i den vackra staden Simrishamn på Österlen, där vi har vårt lager och kontor. Härifrån ser vi till att leverera kvalitetsprodukter snabbt och effektivt till hela Norden.