• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Vinpussel - Champagne

“Come quickly, I am tasting the stars!”Quote attributed to Dom Pérignon (1638-1715) and made popular in a print advertisement in the 1880s.

Artikelnr: 7350121880276
EAN-kod:: 7350121880276
Minsta beställning: 4 st
Finns i lager
 • Beskrivning

  “Come quickly, I am tasting the stars!”
  Quote attributed to Dom Pérignon (1638-1715) and made popular in a print advertisement in the 1880s.

  Skäm bort dig själv i den lyxiga världen av mousserande vin med vårt Champagne-pussel. Den är delikat handillustrerad och visar upp den prestigefyllda Champagne-regionen i Frankrike, hem till världens finaste bubbel, och firar regionens rika historia och kultur. Pusslet, sammanställt i samarbete med Master of Wine och champagnespecialisten Essi Avellan, lyfter fram huvudregionerna i Champagne, alla 17 Grand Cru-byar, och kartlägger de druvsorter som gör denna berömda vinstil, som Chardonnay, Pinot Noir och Pinot Meunier.

  Packa upp lådan för att upptäcka extra information inuti, och lär dig om den unika produktionsprocessen som kallas "méthode champenoise" och de primära druvsorterna som formar detta ikoniska vin.

  Illustrationer av Derek Fenech.

  Storlek: 1000 stycken

  Pusselmått: 48 x 68 cm

  Affischmått: 48 x 68 cm

  Boxens mått: 33 x 22,7 x 3,9 cm

  Tillverkad i EU av lokalt framställt återvunnet papper, i enlighet med de tuffaste miljöstandarderna.

  För varje sålt pussel kommer vi att plantera ett träd och göra en donation för att förbättra global tillgång till säkert dricksvatten.

 • Om tillverkaren

  På Water and Wines anser vi att lära sig om vin ska vara som att njuta av en perfekt lagrad årgång - det är en upptäcktsresa som avslöjar lager av komplexitet och skönhet i varje steg. Det är därför vi har skapat en samling sommeliertillverkade, konstnärligt illustrerade pussel som tar dig med på ett äventyr genom vinets och spritens värld. Varje pussel är rigoröst undersökt, hållbart tillverkat och skickligt utformat, så att du kan lära dig och skapa oförglömliga stunder med nära och kära.

  Vi vill vara din one-stop-shop för äventyr fyllda av vandringslust och minnesvärda upplevelser som för dig närmare dina nära och kära eller ger dig mer mindfulness när du är ensam. Våra produkter är inte bara ett pussel; de är magiska resor som väntar på att hända. Tänk dig att mysa med dina bästisar över en lasagnekväll och umgås över ett vinpussel från Italien, eller att känna dig uppladdad och inspirerad efter att ha lagt Kaliforniens solkust under din nedvarvningstid. Det är dessa stunder vi lever för och vi längtar efter att få dela dem med dig.

  Följ med oss på den här resan och upptäck glädjen i vin- och spritvärlden som aldrig förr.