• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Anis

Anis kommer från östra Medelhavet och är en av de äldsta kända kryddväxterna, som används både för kulinariska och medicinska ändamål, tack vare sin söta och mycket aromatiska lakritssmak.

Artikelnr: PS1031
EAN-kod:: 8053306010527
Minsta beställning: 6 st
Finns i lager
 • Beskrivning

  Anis kommer från östra Medelhavet och är en av de äldsta kända kryddväxterna, som används både för kulinariska och medicinska ändamål, tack vare sin söta och mycket aromatiska lakritssmak. Genom romarna, som serverade aniskryddade kakor efter tunga måltider för att underlätta matsmältningen, spreds den över hela Europa av romerska legioner. Anisfrön, hela eller malda, används i teer och för konfektyrändamål, såväl som i en mängd olika regionala och etniska likörer, t.ex. grekisk ouzo, italiensk sambuca och fransk pastis, för att bara nämna några. Av dess många egenskaper, "väcker den upp kroppslig lust", avvärjer det onda ögat och håller mardrömmar borta om de placeras under ens kudde.  125 frön


 • Om tillverkaren

  BRA SAKER KOMMER I SMÅ FÖRPACKNINGAR! 
  Som en hyllning till att ’bra saker kommer i små förpackningar’ är Piccolo Seeds den självklara produkten för stads-odlare med utrymmesbrist men också för entusiasten med gröna fingrar. Deras iögonfallande design bjuder på flera varianter av kompaktväxande grönsaker, bär, örter och ätbara blommor, speciellt utvalda för odling på balkong, i uterum, på terrassen eller den lilla trädgården. Piccolo’s fröer är omsorgsfullt utvalda, GMO fria och utan kemisk behandling. De vackra färgglada frö-förpackningarna är gjorda  av hållbara och helt återvinningsbara material. En fin present för vilken odlare som helst och även en samtida målgrupp med gröna fingrar. Användarvänliga tips inuti förpackningen som ger odlare såväl nybörjare som erfaren, möjlighet att skapa en vacker liten odling.