• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Aromaljus Stressa Ner

Detta anitstress doftljus innehåller Amber, Tonka Bean & Cedarwood eterisk olja som kan hjälpa till att varva ner och slappna av samt minska känslor av stress och ångest! Behaglig doft som hjälper dig att varva ner och stressa ner efter en lång dag.

Artikelnr: AH0047DS
EAN-kod:: 5056223127326
Minsta beställning: 3 st
Finns i lager
 • Beskrivning

  Detta anitstress doftljus innehåller Amber, Tonka Bean & Cedarwood eterisk olja som kan hjälpa till att varva ner och slappna av samt minska känslor av stress och ångest!  Behaglig doft som hjälper dig att varva ner och stressa ner efter en lång dag. Dessa ljus är tillverkade i Storbritannien med naturligt sojavax och högkvalitativa eteriska och doftoljor för att lämna en långvarig doft i ditt hem.  280 g.

  Innehåll: Sojavaxljus, blandat med eterisk olja, kommer i en keramisk hållare.  Upp till 60 timmars brinntid.  Få ut det mesta av ditt ljus genom att följa dessa tips:

  - Bränn i 2-4 timmar åt gången, lämna aldrig utan uppsikt.

  - Håll veken snygg och kort, trimma till cirka 5 mm.

  - Håll dig borta från drag som kan orsaka flimmer och sot, vilket minskar brinntiden.

   

 • Om tillverkaren

  Brittiska Aroma Home förstår vikten av välbefinnande i vardagen. Oavsettom du bara behöver lite tid för att stressa ner och slappna av, eller om du helt och hållet vill komma i balans med både kropp och själ, har Aroma Home de rätta produkterna för din välbefinnande. Aroma Home utvecklar och producerar sina eterisk oljor, doftvax och ljus i Storbritannien.I sortimentet hittar du också tillbehören för ditt välbefinnande.

  Detoxa, stressa ner, somna gott eller bli upppiggad av underbara dofter genom ånga från en diffuser, av smält vax eller varför inte från gosiga mjukisdjur som både värmer och lugnar. Ge bort en lyxig stund till dig själv eller någon du unnar det bästa.