• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Aromaljus Energi

Sommarrea - 50% dras av i kassan!

Artikelnr: AH0045EN
EAN-kod:: 5056223127289
Minsta beställning: 3 st
Finns i lager
 • Beskrivning

  Detta Energize-doftljus innehåller eterisk apelsinolja som kan hjälpa till att få ny energi och lyfta humöret!  Vårt doftljus Energize med eteriska oljor av apelsin och ingefära för en fräsch citrusarom som ger energi, lyfter och fyller ditt utrymme med positivitet. Ljusen är tillverkade i Storbritannien med naturligt sojavax och högkvalitativa eteriska och doftoljor för att lämna en långvarig doft i ditt hem.  280 g.

  Innehåll: Sojavaxljus, blandat med eterisk olja, presenterat i en keramisk hållare.  Upp till 60 timmars brinntid.  Tillverkad i Storbritannien med sojavax och blandad med eteriska oljor för högsta kvalitet.

  60+ timmars brinntid.  Få ut det mesta av ditt ljus genom att följa dessa tips:

  - Bränn i 2-4 timmar åt gången, lämna aldrig utan uppsikt.

  - Håll veken snygg och kort, trimma till cirka 5 mm.

  - Håll dig borta från drag som kan orsaka flimmer och sot, vilket minskar brinntiden.

   

 • Om tillverkaren

  Brittiska Aroma Home förstår vikten av välbefinnande i vardagen. Oavsettom du bara behöver lite tid för att stressa ner och slappna av, eller om du helt och hållet vill komma i balans med både kropp och själ, har Aroma Home de rätta produkterna för din välbefinnande. Aroma Home utvecklar och producerar sina eterisk oljor, doftvax och ljus i Storbritannien.I sortimentet hittar du också tillbehören för ditt välbefinnande.

  Detoxa, stressa ner, somna gott eller bli upppiggad av underbara dofter genom ånga från en diffuser, av smält vax eller varför inte från gosiga mjukisdjur som både värmer och lugnar. Ge bort en lyxig stund till dig själv eller någon du unnar det bästa.