• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Keramikby Rökelse Vitt Hus

Inspirerade av ikoniska scener av julbyar, tar Paddywax Holiday Town keramiska rökelsehållare in julens dofter i ditt hem på ett helt nytt sätt! Bygg din egen stad med vårt urval av stugor, radhus och hus.

Artikelnr: IN0020EU
EAN-kod:: 840214809422
Minsta beställning: 4 st
Snart på lager
 • Beskrivning

  Inspirerade av ikoniska scener av julbyar, tar Paddywax Holiday Town keramiska rökelsehållare in julens dofter i ditt hem på ett helt nytt sätt!  Bygg din egen stad med vårt urval av stugor, radhus och hus.  Paketet innehåller 20 rökelsestrutar.  Toppnoter: Bergamott, Teak

  Mellannoter: kanel, jasmin, apelsin

  Basnoter: Tobak, bärnsten, mysk, patchouli  För användning med rökelsestrutar.

  Placera husen på ett brandsäkert underlag innan du tänder en rökelsestrut. 

  Får ej användas tillsammans med värmeljus då keramiken blir het av ljuset      

   

 • Om tillverkaren

  Våra liv består av minnesvärda ögonblick.
  Paddywax skapar ljus som är genomtänkt designade för att skapa rätt atmosfär för bestående minnen. Paddywax startades som ett kreativt design- och temadrivet företag i Nashville, Tennessee, 1996. Man börjar med en historia och bygger runt den för att skapa kollektioner som tillför värme och stämning till ditt hem. Ljusen är designade och framtagna avsiktligt, med en blandning av material, texturer, former och unika dofter för att skapa vackra minnen till tonerna av levande ljus. Fokus ligger också på att kärlen ska vara återanvändningsbara. En bärande tanke i varje ljuskollektion är att doftljusen inte är engångsartiklar utan en del av inredningen i ditt hem som kan leva vidare en lång tid.