• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Tändstickor i Cowboystövel, Svart

Denna vintageinspirerade tändstickshållare i keramik innehåller 25 säkerhetständstickor som enkelt tänds genom att man stryker på bottnen av stöveln! När säkerhetständstickorna har tagit slut är hållaren kompatibel med alla tändstickor.

Artikelnr: ACC19EU
EAN-kod:: 840214812262
Minsta beställning: 4 st
Finns i lager
 • Beskrivning

  Denna vintageinspirerade tändstickshållare i keramik innehåller 25 säkerhetständstickor som enkelt tänds genom att man stryker på bottnen av stöveln! När säkerhetständstickorna har tagit slut är hållaren kompatibel med alla tändstickor. Oavsett om du dagdrömmer om att vara tillbaka i Music City eller vill ha en västernkänsla, är dessa keramiska stöveltändtstickor en rolig inredningsdetalj!

  Färg på tändstickor: Rosa
  Färg på stövel: Svart
  Innehåller: 25 färgglada säkerhetständstickor med tändstickshållare i keramik

 • Om tillverkaren

  Våra liv består av minnesvärda ögonblick.
  Paddywax skapar ljus som är genomtänkt designade för att skapa rätt atmosfär för bestående minnen. Paddywax startades som ett kreativt design- och temadrivet företag i Nashville, Tennessee, 1996. Man börjar med en historia och bygger runt den för att skapa kollektioner som tillför värme och stämning till ditt hem. Ljusen är designade och framtagna avsiktligt, med en blandning av material, texturer, former och unika dofter för att skapa vackra minnen till tonerna av levande ljus. Fokus ligger också på att kärlen ska vara återanvändningsbara. En bärande tanke i varje ljuskollektion är att doftljusen inte är engångsartiklar utan en del av inredningen i ditt hem som kan leva vidare en lång tid.