• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Doftljus Gran

Doftljus format som en julgran, från Paddywax!Det perfekta doftljuset till jul, med en fantastisk doft av Cypress & Fir som är en fin doft med toner av granbarr, eukalyptus och krossad tallkotte för att ge ditt hem en fräsch doft av skog.

Artikelnr: CFHSM03EU
EAN-kod:: 840214809224
Minsta beställning: 6 st
Finns i lager
 • Beskrivning

  Doftljus format som en julgran, från Paddywax!  Det perfekta doftljuset till jul, med en fantastisk doft av Cypress & Fir som är en fin doft med toner av granbarr, eukalyptus och krossad tallkotte för att ge ditt hem en fräsch doft av skog.  Allt är designat för att framkalla julkänsla.  Toppnoter: Bergamott, citronskal, röda bär

  Mellannoter: Mistelblad, sandelträ, vaniljböna

  Basnoter: Cypressgrenar, gran, tall  100 mm. Hög.   120 g. vilket ger en brinntid på 24-28 timmar.


 • Om tillverkaren

  Våra liv består av minnesvärda ögonblick.
  Paddywax skapar ljus som är genomtänkt designade för att skapa rätt atmosfär för bestående minnen. Paddywax startades som ett kreativt design- och temadrivet företag i Nashville, Tennessee, 1996. Man börjar med en historia och bygger runt den för att skapa kollektioner som tillför värme och stämning till ditt hem. Ljusen är designade och framtagna avsiktligt, med en blandning av material, texturer, former och unika dofter för att skapa vackra minnen till tonerna av levande ljus. Fokus ligger också på att kärlen ska vara återanvändningsbara. En bärande tanke i varje ljuskollektion är att doftljusen inte är engångsartiklar utan en del av inredningen i ditt hem som kan leva vidare en lång tid.