• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Cartonic 3D Pussel DAVID

Cartonic 3D-pussel är ett enkelt och roligt sätt att skapa ett äkta konstverk av kartong.

Artikelnr: CARTDAV
EAN-kod:: 4820190000000
Minsta beställning: 4 st
Finns i lager
 • Beskrivning

  Cartonic 3D-pussel är ett enkelt och roligt sätt att skapa ett äkta konstverk av kartong. Det är ett färdigskuret kit med kartongskivor. Under skapandet kommer du bokstavligen att bevittna hur den formas lager för lager. När du är klar kan du göra ditt konstverk ännu mer unikt genom att måla det eller njuta av det som det är i din heminredning.  David är ett mästerverk inom renässansskulptur, skapat i början av 1500-talet av Michelangelo. Två berömda konstnärer började arbeta på den enorma marmorbiten som ägarna kallade "jätten" under nästan 40 år innan Michelangelo fick kontraktet. Han behövde bara 4 år för att färdigställa objektet. Den ursprungliga statyn är mer än 5 meter hög och gjord i marmor. Vi föreslår att du börjar din skulpturkarriär med en lite mindre etyd i kartong.

  Detaljer antal: 94 st

  Storlek på monterat pussel: 18x11,7x16 cm

   

 • Om tillverkaren

  Cartonic 3D-pussel är det enkla och miljövänliga sättet att skapa ett äkta konstverk av kartong. De 60 minuterna av sortering och montering av skulpturen lager för lager kommer att få dig att känna dig lugnare. Det är en chans att tillbringa lite tid på egen hand i tystnad eller att faktiskt vara tillsammans med ditt barn, syskon eller partner och inte med din telefon.
  Cartonic är en dubbel presentidé eftersom du kan ge bort den direkt i lådan eller... montera ihop och måla ikonen som din vän älskar och göra din gåva unik och speciell.
  Cartonic-teamet brinner för att tillbringa tid med att skapa vad som helst och dekorera sina hem med inspirerande saker. Så 2022 kom de på idén med skulptur och pussel i en låda. Personerna och objekten väljs ut genom omröstning bland kollegorna 
  Cartonic är stolta över att designa och producera sina pussel i Ukraina. Vi hoppas att du kommer att fastna för kartongprocessen, precis som de gör.