• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Temakort Mindful Animals

Uppmuntra ditt barn att pausa och stressa ner med dessa Mindful Animals Calming Activity Cards från Petit Collage!Dessa 50 kort med mindfulness- och avslappningstekniker för barn kommer att hjälpa lugna och lugna dem efter en mycket hektisk dag - eller mitt i en! Föreställ dig att du är en flamingo som står lugnt och balanserar på bara ett ben! Eller ta ett djupt andetag och sträck nacken uppåt och förläng den som en giraff!Perfekt för åldrarna 4+, det är ett bra sätt att börja uppmuntra mindfulness bland barn – samtidigt som de engagerar sig i avkopplande lek.

Artikelnr: PTC630
EAN-kod:: 810073340435
Minsta beställning: 6 st
Finns i lager
 • Beskrivning

  Uppmuntra ditt barn att pausa och stressa ner med dessa Mindful Animals Calming Activity Cards från Petit Collage!  Dessa 50 kort med mindfulness- och avslappningstekniker för barn kommer att hjälpa lugna och lugna dem efter en mycket hektisk dag - eller mitt i en! Föreställ dig att du är en flamingo som står lugnt och balanserar på bara ett ben! Eller ta ett djupt andetag och sträck nacken uppåt och förläng den som en giraff!  Perfekt för åldrarna 4+, det är ett bra sätt att börja uppmuntra mindfulness bland barn – samtidigt som de engagerar sig i avkopplande lek. Tryckt på FSC-papper med vegetabiliskt bläck, designat med ditt barns och planetens hälsa i åtanke.  Vinnare av en NAPPA Award 2021 och fick en Oppenheim Toy Portfolio Gold Seal Award 2021!


 • Om tillverkaren

  Petit Collage handlar om bra design. Genom att kombinera en modern estetik med fokus på att använda hållbara material, skapar Petit Collage genomtänkta produkter för de små. Deras produkter kombinerar design av hög kvalitet med högt lekvärde och ser lika vackra ut på hyllan som de är roliga för våra barn att leka med! Den allra första produkten, redan 2006, var ett handgjort litet ugglecollage gjord av återvunnet material. Den produkten inspirerade inte bara företagsnamnet Petit Collage utan också företagets hållbarhetsfilosofi.