• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Domino Upptäck Skillnaden - Känslor

Kan du matcha och se skillnaden i känslorna, i detta Feelings Dominoes från Petit Collage? Detta är det klassiska spelet Domino.

Artikelnr: PTC665
EAN-kod:: 0810073341890
Minsta beställning: 4 st
Finns i lager
 • Beskrivning

  Kan du matcha och se skillnaden i känslorna, i detta Feelings Dominoes från Petit Collage?

  Detta är det klassiska spelet Domino...med en twist, varje spelare turas om att lägga till en domino för att matcha, men inga två domino-bilder är exakt likadana. Varje spelare måste upptäcka skillnaden på sin känslo-domino innan spelet går vidare till nästa spelare.

  I detta känslo-domino behöver de små upptäcka den matchande känslan (glad, ledsen, lugn osv.) och namnge känslan på sin match, vilket uppmuntrar utvecklingen av känslomässig intelligens. Detta 2-i-1-spel är dubbelt så roligt, eftersom den andra sidan av dominobrickorna har traditionella prickar för att utveckla taluppfattningen!

  Perfekt för åldrarna 3+ och 2-6 spelare. Dominobrickorna är tillverkade av 80% återvunnet papper och levereras i en resevänlig påse av återvunnen polyester.

 • Om tillverkaren

  Petit Collage handlar om bra design. Genom att kombinera en modern estetik med fokus på att använda hållbara material, skapar Petit Collage genomtänkta produkter för de små. Deras produkter kombinerar design av hög kvalitet med högt lekvärde och ser lika vackra ut på hyllan som de är roliga för våra barn att leka med! Den allra första produkten, redan 2006, var ett handgjort litet ugglecollage gjord av återvunnet material. Den produkten inspirerade inte bara företagsnamnet Petit Collage utan också företagets hållbarhetsfilosofi.