• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Skrivbok Give Me Space

Med "Ge mig utrymme" Journal från Designworks Ink är det roligt och modernt att hålla koll på dina anteckningar, mål och listor! Denna mjuka omslagsjournal har en Sassy Sentiment i metalliskt guldbokstäver med en klassisk illustrationskonststil för att passa Vintage Sass Vibe.

Artikelnr: JB86-1100EU
EAN-kod:: 840214813993
Minsta beställning: 3 st
Finns i lager
 • Beskrivning

  Med "Ge mig utrymme" Journal från Designworks Ink är det roligt och modernt att hålla koll på dina anteckningar, mål och listor! Denna mjuka omslagsjournal har en Sassy Sentiment i metalliskt guldbokstäver med en klassisk illustrationskonststil för att passa Vintage Sass Vibe. Insidan av journalen har linjerade sidor, en rubrik med ämne och datum och en bandmarkör för att hålla dig organiserad och i tid med alla dina uppgifter och idéer. Denna dagbok är den perfekta presenten till alla skrivboksälskare. - 14,6 X 21,6 cm Soft Touch-pärm - guldfolie accenter - 240 linjerade sidor - informationssidor - tryckt med sojabläck på syrafritt papper - handsydd, lay-flat bindning - bandmarkör

   

 • Om tillverkaren

  Tänk stort. Skriv mer!
  Designworks skapar produkter för författare, drömmare och älskare av fantastisk design. Oavsett om det är djärvt och vackert eller diskret och funktionellt talar våra anteckningsböcker, dagböcker, tillbehör till varje personlighet. Oavsett om du är på väg till ditt kontor eller hemma, har Designworks Ink dig något för dina behov av vackra skrivtillbehör till hemmet och kontoret. Vi erbjuder en mängd olika kollektioner och uttryck så välj den som talar till dig.