• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Frågesport Disney Jubileum 100 Years of Wonder

Fira 100 år av underverk och testa dina Disney-kunskaper med 100 nya triviafrågor.

Artikelnr: DSY011
EAN-kod:: 0810073342927
Minsta beställning: 6 st
Finns i lager
 • Beskrivning

  Fira 100 år av underverk och testa dina Disney-kunskaper med 100 nya triviafrågor. Från Musse Pigg och Snövit till Buzz Lightyear och Bruno, det är dags att visa vad du kan!
  Spela som individer eller lag och svara rätt på så många frågor som möjligt om Disney-filmer, Pixar-filmer och Disneys historia. Den första spelaren eller laget som når 20 poäng vinner! Det finns tre sätt att spela på beroende på kunskapsnivån i gruppen, så från nybörjare till det ultimata superfanet kan alla vara med och fira mushusets hundraårsjubileum!
  År 2023 firar Disney sitt 100-årsjubileum! Detta trivia-set i begränsad upplaga blickar tillbaka på dess grund, utveckling och naturligtvis dess magiska produktioner.
  Det är den perfekta presenten till Disney-fans och passar från 8 år, 2+ spelare, har en genomsnittlig speltid på 15 minuter och innehåller engelska instruktioner.
  Frågekorten är tryckta med FSC-papper och sojabläck och förpackade i en begränsad upplaga av en souvenirburk med speciella platina Disney100-design.

   

  HUR MAN SPELAR: Frågekategorierna är Disney-filmer, Pixar-filmer och Disneys historia. Det finns tre sätt att spela beroende på kunskapsnivån i gruppen: det finns flervalssvar för det fan som fortfarande arbetar sig igenom den gamla katalogen; 50/50-svar för det fan som kan sina saker; och bara frågan för det ultimata super-fanet som tror att de vet allt! Alla spelare kan följa samma metod, eller variera den efter kunskap - valet är ert! Den första spelaren eller laget som når 20 poäng vinner spelet! Så, hur mycket vet du egentligen om det stora mushuset?

 • Om tillverkaren

  Ridley's Games skapar fantasifulla, originella och trendkänsliga spel och pussel för alla åldrar. I snygga förpackningar är dessa perfekta presenter och aktiviteter för alla i familjen. Här hittar du klassiska brädspel, roliga partyspel, klurig frågesport och pussel som kan hålla spänningen uppe i timmar.