• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Lös Gåtan Cleopatras förbannelse

När vi försökte ta reda på var Kleopatras grav ligger verkar vi av misstag ha släppt lös en monumental förbannelse över världen som sliter sönder rum-tid-kontinuumet.

Artikelnr: GME126
EAN-kod:: 9781797229119
Minsta beställning: 6 st
Finns i lager
 • Beskrivning

  När vi försökte ta reda på var Kleopatras grav ligger verkar vi av misstag ha släppt lös en monumental förbannelse över världen som sliter sönder rum-tid-kontinuumet. Ingenting är där det borde vara - en agent har sett en grottman äta en varmkorv på Times Square! Du måste resa tillbaka och bryta förbannelsen för att återställa tidslinjen till dess rätta ordning.

  Ge dig ut på en spännande resa genom det forntida Egypten i denna fängslande escape-room-upplevelse. Lös utmanande pussel, bryt århundraden gamla förbannelser och upptäck dolda skatter när du fördjupar dig i mysterierna i Cleopatras grav. Använd din logiska förmåga, list och mod för att lösa pusslen och rädda framtiden. Tidens öde vilar i dina händer.

  Escape Room är perfekt för vänner, familjer, pussellösare och Escape Room-fanatiker och passar för åldrarna 12+, 1 eller fler spelare och har en genomsnittlig speltid på 90 minuter. Dessutom, till skillnad från de flesta escape-pusselspel, är Timescape: Cleopatra's Curse helt återanvändbart och kan ges bort eftersom innehållet inte skadas under spelets gång om man använder en suddbar penna för att anteckna.

  Tryckt med FSC-papper och sojabläck.

  Hur man spelar:
  Gå tillbaka i tiden och fördjupa dig i det forntida Egyptens värld. Du och dina kollegor måste samarbeta för att bryta förbannelsen över Kleopatras grav innan era upplysta chefer på Time Agency oavsiktligt släpper ut den över världen!
  Du och ditt team måste hitta ledtrådar, dechiffrera koder och lösa mysterier för att ta er igenom detta escape room-liknande spel. Använd era kombinerade krafter av logik, list och mod för att lösa de sju pusslen och överlista kungarnas drottning. Om du misslyckas kommer historien att skrivas om. Men om du lyckas med ditt uppdrag kommer den sanna tidslinjen att återställas!

  Vem är det för?
  Perfekt för vänner, familjer, pussellösare och Escape Room-fanatiker.

  Vad som finns inuti:
  Ditt uppdrag, sju pusselpaket (med ledtrådar och hjälpmedel för att lösa pusslen), svar, resultatlista

  ESCAPE ROOM - Om du älskar ett Escape Room är Timescape: Cleopatras förbannelse spelet för dig. Sätt din logiska förmåga och ditt sinne på prov när du avslöjar ledtrådar, dechiffrerar koder och löser mysterier. Och det bästa av allt? Du kan göra det bekvämt från ditt eget hem, och det är upp till dig om du vill sätta en klocka på det!

  PERFEKT FÖR PARTNERS ELLER FESTER - Samla dina vänner och familj och låt spelen börja! Detta Escape Room-liknande spel är utformat för en eller flera spelare i åldrarna 12+ och tar i genomsnitt 90 minuter att spela. Oavsett om du utmanar dig själv att klara spelet ensam, spelar med din partner för att se vem som kan lösa pusslen först, eller slår dig ihop med en grupp vänner på en spelkväll, finns det något för alla att njuta av!

  ÅTERGIVNINGSBART - Till skillnad från de flesta flyktpussel är Timescape: Cleopatra's Curse helt återanvändbart, så det kan delas med vänner och familj för att njuta av. Det krävs ingen förstörelse för att slutföra uppdraget, och så länge en suddbar penna används för anteckningar kan spelet spelas om eller ges bort om och om igen. Och när alla du känner har spelat är det bara att slänga det i återvinningen!

  RIDLEY'S - Ridley's Games uppfinner spännande, originella kvalitetsspel och leksaker för att väcka fantasin, få bort tristessen och öppna upp en värld av enormt roligt. Våra spel erbjuder spelarna en verkligt unik upplevelse, med innovativa skräddarsydda förpackningar och spel.

   

 • Om tillverkaren

  Ridley's Games skapar fantasifulla, originella och trendkänsliga spel och pussel för alla åldrar. I snygga förpackningar är dessa perfekta presenter och aktiviteter för alla i familjen. Här hittar du klassiska brädspel, roliga partyspel, klurig frågesport och pussel som kan hålla spänningen uppe i timmar.