• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

100 Födelsedagsskämt

Dessa 100 födelsedagsskämt från Ridley's Games innehåller fräcka ordlekar och söta dumheter som kommer att få dig att tjuta av skratt! Förpackade i en födelsedagstårta är de perfekta för att underhålla barn och få vuxna att fnissa.

Artikelnr: JOK023
EAN-kod:: 9781797229072
Minsta beställning: 6 st
Finns i lager
 • Beskrivning

  Dessa 100 födelsedagsskämt från Ridley's Games innehåller fräcka ordlekar och söta dumheter som kommer att få dig att tjuta av skratt!

  Förpackade i en födelsedagstårta är de perfekta för att underhålla barn och få vuxna att fnissa. Lämpligt för 8+ år, 1+ spelare, i genomsnitt 15 minuters kul. Tryckt på FSC-papper och med sojabläck. Återvinningsbart.


  Skämt för barn och vuxna - Vem älskar inte ett bra skämt? Speciellt sådana som får en hel fest att skratta! Den här samlingen innehåller klassiska skämt som du kommer att vilja upprepa om och om igen.

  FESTUNDERHÅLLNING - Roligt för hela familjen, detta set skulle vara perfekt underhållning för ett födelsedagsfirande.

  GREAT GIFT IDEA - Förpackat i en läcker födelsedagstårta box, skulle detta vara en bra present till skämtarna i ditt liv. Den är också perfekt för festpåsar!

  RIDLEY'S - Ridley's uppfinner spännande, originella kvalitetsspel och leksaker för att väcka fantasin, fördriva tristess och öppna upp en värld av enormt roligt. Våra spel erbjuder spelarna en verkligt unik upplevelse, med innovativa skräddarsydda förpackningar och spel.

 • Om tillverkaren

  Ridley's Games skapar fantasifulla, originella och trendkänsliga spel och pussel för alla åldrar. I snygga förpackningar är dessa perfekta presenter och aktiviteter för alla i familjen. Här hittar du klassiska brädspel, roliga partyspel, klurig frågesport och pussel som kan hålla spänningen uppe i timmar.