• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Spel Tortoise Tumble

Imponera på dina medspelare med dina tumlingkunskaper när du rullar dina sköldpaddor över trädgården för att ta poäng.

Artikelnr: GME119
EAN-kod:: 9781797228297
Minsta beställning: 6 st
Finns i lager
 • Beskrivning

  Imponera på dina medspelare med dina tumlingkunskaper när du rullar dina sköldpaddor över trädgården för att ta poäng. Hur och var dina sköldpaddor landar avgör hur många poäng du vinner, så du kommer att vilja träna upp din bästa tumlingsteknik så snabbt som möjligt. Men var försiktig så att du inte landar på ryggen - det skulle vara extremt pinsamt. Den spelare som först får 500 poäng vinner och kröns till Top Tortoise Tumbler!

  Spelet är perfekt för vänner, familjer och sköldpaddsälskare och passar från 8 år och uppåt, 1+ spelare, tar i genomsnitt 15 minuter att spela och innehåller engelska instruktioner. Tillverkad av FSC-papper och sojabläck.

  Hur man spelar:
  För att börja spelet måste du först skapa trädgården. Sätt ihop de nio scenkorten i vilken position du vill. Det finns potentiella bonusar på varje kort, så tänk noga på var du placerar de som tjänar mest!
  Den första spelaren rullar de två gummisköldpaddorna på trädgården och kontrollerar poängkortet för att se hur många poäng de har vunnit. Att landa på skalsidan ger t.ex. fler poäng än att landa med ansiktet nedåt, men att landa på ryggen ger noll poäng! Kom ihåg att kolla efter bonusar på det kort där du landade också. Är du inte nöjd med din poäng? Du kan kasta om två gånger per tur, men kom ihåg: din poäng kan både minska och öka. Och om en sköldpadda missar trädgården helt och hållet får du noll poäng och kan inte kasta om. När du har gjort allt du kan registrerar du din totala poäng för den omgången på resultattavlan och skickar sköldpaddorna till nästa spelare. Trädgårdens layout förblir densamma under hela spelet. Den första personen som får 500 poäng vinner och kröns till Top Tortoise Tumbler!

   

  Vem är den till för?
  Perfekt för vänner, familjer och alla som älskar sköldpaddor.

  Vad den innehåller:
  Två sköldpaddor i gummi, nio trädgårdsscenkort och en poängplatta.

  Roligt rullande spel - Gör dig redo att rulla med Tortoise Tumble från Ridley's Games! Perfekt för snabb, interaktiv lek: den första spelaren som får 500 poäng vinner. Passar särskilt bra för personer som föredrar spel med rörelse och action framför klassiska brädspel.

  LÄTT ATT SPELA - Allt handlar om att tumla! Rulla dina sköldpaddor till den bästa poängpositionen baserat på hur och var de landar. Efter några övningskast kommer du snart att utveckla den perfekta tumlingstekniken för att ta dig till seger.

  ROLIGT ATT SPELA SOLO ELLER I EN GRUPP - Samla dina vänner och familj för lite tävlingsglädje eller spela spelet solo och hitta avkoppling i att rulla. Detta lätta strategispel är utformat för 1 eller flera spelare i åldrarna 8+ och tar i genomsnitt 15 minuter att spela. Det är också perfekt för sköldpaddsälskare!

  INNEHÅLL - Innehåller två söta gummisköldpaddor, nio trädgårdskort, engelska instruktioner och en poängplatta. Allt du behöver ta med dig är en penna och dina ex skal ent tumlande färdigheter!

  RIDLEY'S - Ridley's Games uppfinner spännande, originella kvalitetsspel och leksaker för att väcka fantasin, få bort tristessen och öppna upp en värld av enormt roligt. Våra spel erbjuder spelarna en verkligt unik upplevelse, med innovativa skräddarsydda förpackningar och spel.

 • Om tillverkaren

  Ridley's Games skapar fantasifulla, originella och trendkänsliga spel och pussel för alla åldrar. I snygga förpackningar är dessa perfekta presenter och aktiviteter för alla i familjen. Här hittar du klassiska brädspel, roliga partyspel, klurig frågesport och pussel som kan hålla spänningen uppe i timmar.