• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Fingerdockor Uppträder Petit Friends

Det här praktiska fingerdockssatsen erbjuder en kreativ byggaktivitet och ett utmärkt sätt att lära sig och öva grundläggande sociala färdigheter.

Artikelnr: PTC709
EAN-kod:: 9781797229263
Minsta beställning: 4 st
Finns i lager
 • Beskrivning

  Det här praktiska fingerdockssatsen erbjuder en kreativ byggaktivitet och ett utmärkt sätt att lära sig och öva grundläggande sociala färdigheter. Låtsaslekar ger barnen en chans att öva på interaktion och olika sätt att agera ut olika scenarier.

  Att skapa karaktärer och berättelser, rollspela och uppträda för andra hjälper till att utveckla sociala färdigheter, problemlösning, social-emotionell inlärning och kreativt tänkande.

  Tillverkad av FSC-papper och förpackad i 75% återvunnet material tryckt med vegetabiliskt bläck.

  Lämplig för barn från 4 år

  Petit Collage kombinerar en modern estetik med miljömedveten tillverkning för att skapa djärva, genomtänkta produkter som glädjer små barn. Vi strävar efter att göra våra produkter både vackra och roliga.

 • Om tillverkaren

  Petit Collage handlar om bra design. Genom att kombinera en modern estetik med fokus på att använda hållbara material, skapar Petit Collage genomtänkta produkter för de små. Deras produkter kombinerar design av hög kvalitet med högt lekvärde och ser lika vackra ut på hyllan som de är roliga för våra barn att leka med! Den allra första produkten, redan 2006, var ett handgjort litet ugglecollage gjord av återvunnet material. Den produkten inspirerade inte bara företagsnamnet Petit Collage utan också företagets hållbarhetsfilosofi.