• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Fänkål Bronze

Söt fänkål av brons är en mörk, rökfärgad bladväxt med blad och frön med lakritssmak; den fungerar bra som en bakgrundsväxt i perenna bårder.

Artikelnr: PS1057
EAN-kod:: 8053306010848
Minsta beställning: 6 st
Finns i lager
 • Beskrivning

  Söt fänkål av brons är en mörk, rökfärgad bladväxt med blad och frön med lakritssmak; den fungerar bra som en bakgrundsväxt i perenna bårder. De gula blomställningarna lockar många nyckelpigor, vilket hjälper till att hålla bladlössen på avstånd. Söt fänkål odlas speciellt för sina frön – som faktiskt är frukter – som används färska eller torkade som krydda i många kulinariska traditioner som bröd, salami och likörrecept. Rostade fänkålsfrukter äts som mukhwas, ett matsmältnings- och andningsfräschare efter måltid, eller kanderas som comfit i Indien. Kul fakta: som ett resultat av spansk kolonisering blev växten vild och växer nu fritt utmed Kaliforniens legendariska Interstate 101


 • Om tillverkaren

  BRA SAKER KOMMER I SMÅ FÖRPACKNINGAR! 
  Som en hyllning till att ’bra saker kommer i små förpackningar’ är Piccolo Seeds den självklara produkten för stads-odlare med utrymmesbrist men också för entusiasten med gröna fingrar. Deras iögonfallande design bjuder på flera varianter av kompaktväxande grönsaker, bär, örter och ätbara blommor, speciellt utvalda för odling på balkong, i uterum, på terrassen eller den lilla trädgården. Piccolo’s fröer är omsorgsfullt utvalda, GMO fria och utan kemisk behandling. De vackra färgglada frö-förpackningarna är gjorda  av hållbara och helt återvinningsbara material. En fin present för vilken odlare som helst och även en samtida målgrupp med gröna fingrar. Användarvänliga tips inuti förpackningen som ger odlare såväl nybörjare som erfaren, möjlighet att skapa en vacker liten odling.