• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Dill Mammut Long Island

Dill är en populär ört som är besläktad med persilja och morot; den odlas för sin skarpa smak och kulinariska mångsidighet (alla delar av växten, inklusive blad, stjälkar, blommor och frön, kan användas för att smaksätta rätter), men den har också en lång historia av medicinsk användning.

Artikelnr: PS1054
EAN-kod:: 8053306010817
Minsta beställning: 6 st
Finns i lager
 • Beskrivning

  Dill är en populär ört som är besläktad med persilja och morot; den odlas för sin skarpa smak och kulinariska mångsidighet (alla delar av växten, inklusive blad, stjälkar, blommor och frön, kan användas för att smaksätta rätter), men den har också en lång historia av medicinsk användning. Växten är verkligen uppskattad tidigt på morgonen, när den daggdroppade dillen bryter solljuset och förbereder sitt fjäderliknande lövverk och skärmade gula blommor på att välkomna dussintals nyckelpigor och andra nyttiga insekter, som kommer att hålla din köksträdgårds bladlusbestånd till ett minimum samtidigt som de polliner. Long Island Mammoth är en stor, attraktiv arvssort från USA.


 • Om tillverkaren

  BRA SAKER KOMMER I SMÅ FÖRPACKNINGAR! 
  Som en hyllning till att ’bra saker kommer i små förpackningar’ är Piccolo Seeds den självklara produkten för stads-odlare med utrymmesbrist men också för entusiasten med gröna fingrar. Deras iögonfallande design bjuder på flera varianter av kompaktväxande grönsaker, bär, örter och ätbara blommor, speciellt utvalda för odling på balkong, i uterum, på terrassen eller den lilla trädgården. Piccolo’s fröer är omsorgsfullt utvalda, GMO fria och utan kemisk behandling. De vackra färgglada frö-förpackningarna är gjorda  av hållbara och helt återvinningsbara material. En fin present för vilken odlare som helst och även en samtida målgrupp med gröna fingrar. Användarvänliga tips inuti förpackningen som ger odlare såväl nybörjare som erfaren, möjlighet att skapa en vacker liten odling.