• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Checkmate Rutigt Ljus Svart

Det här är Paddywax Checkmate-kollektion! Inspirerade av den senaste återkomsten av schackbrädetrycket kommer dessa ljus i handmålade kärl, vilket gör vart och ett unikt.

Artikelnr: CM1101EU
EAN-kod:: 840214809262
Minsta beställning: 4 st
Finns i lager
 • Beskrivning

  Det här är Paddywax Checkmate-kollektion! Inspirerade av den senaste återkomsten av schackbrädetrycket kommer dessa ljus i handmålade kärl, vilket gör vart och ett unikt. Checkmate designades med återanvändbarhet i åtanke. När de väl har tömts blir de en perfekt vas, mugg eller en pennhållare! Dessa kärl tål mikrovågsugn, diskmaskin och livsmedel. Fyll dem med något varmt och njut av dessa handmålade konstverk!  Personalfavorit: "Luktar som en kvällspromenad genom en fräsch trädgård"  Storlek: 312 g.

  Fartyg: Porslin

  Tål mat, mikrovågsugn och diskmaskin  Toppnoter: gröna olivblad, Meyer citron, frostad aldehydaccord

  Mellannoter: svarta fikon, hedion, dimmiga fikonblad

  Basnoter: poppelträ, klar mysk, tonkabönor


 • Om tillverkaren

  Våra liv består av minnesvärda ögonblick.
  Paddywax skapar ljus som är genomtänkt designade för att skapa rätt atmosfär för bestående minnen. Paddywax startades som ett kreativt design- och temadrivet företag i Nashville, Tennessee, 1996. Man börjar med en historia och bygger runt den för att skapa kollektioner som tillför värme och stämning till ditt hem. Ljusen är designade och framtagna avsiktligt, med en blandning av material, texturer, former och unika dofter för att skapa vackra minnen till tonerna av levande ljus. Fokus ligger också på att kärlen ska vara återanvändningsbara. En bärande tanke i varje ljuskollektion är att doftljusen inte är engångsartiklar utan en del av inredningen i ditt hem som kan leva vidare en lång tid.