• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Countdown Character Sonic

Officiell Sonic the Hedgehog: Tails Countdown-figur Han må vara supersnabb, men inte ens Tails kan få julen att komma snabbare, men du kan bygga honom i tid för julen.

Artikelnr: NS3822
EAN-kod:: 5056280449553
Finns i lager
 • Beskrivning

  Officiell Sonic the Hedgehog: Tails Countdown-figur

  Han må vara supersnabb, men inte ens Tails kan få julen att komma snabbare, men du kan bygga honom i tid för julen. Den här fantastiska Tails-figuren står på isen bredvid Checkpoint. Nu  introduceras det här festliga sortimentet av figur-adventskalendrar, Countdown Characters®! Räkna ner dagarna till jul genom att bygga en figur i premiumkvalitet direkt från dina favoritspel, filmer och TV-serier. Varje dag från och med den 1 december öppnar du en låda för att exponera en ny komponent i din modell som ska vara klar till julafton. Inget lim behövs - tryck bara ihop delarna och njut.

  Räkna ner dagarna till jul och bygg din alldeles egna Tails-figur som du kan visa upp och behålla för alltid. Kom i julstämning med vårt utbud av adventskalendrar med figurer, Countdown Characters®. Bygg en figur i premiumkvalitet baserad på dina favoritspel, filmer och TV-serier för att öka spänningen inför julen. Med början den 1 december öppnar du en låda varje dag för att avslöja en ny aspekt av din figur. Med totalt 24 komponenter kommer du att vara klar till julafton och ha den redo att sparas som ett minne eller en gåva till någon du tycker om.

   

  - Officiell SEGA-produkt.

  - Designad och konstruerad av Numskull Designs.

  - Högkvalitativ figur som är uppdelad i 24 delar.

  - Levereras i Collector's Box - användbar förpackning med praktiska lådor som har andra användningsområden när du har byggt din figur.

  - Den här figuren föreställer Tails som står på "is" vid Checkpoint.

  - Från och med den 1 december öppnar du en dörr varje dag för att avslöja en ny del av din modell.

  - Delarna sätts ihop med varandra - inget lim behövs!

  - På julafton är din modell komplett och redo att ges bort eller behållas som ett samlarobjekt.