• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Favoriter Etereiska Oljor

En samling av de mest populära oljorna för att främja välbefinnande, från Aroma Home!LAVENDEL: Lavendel är en av de mest mångsidiga av alla eteriska oljor, allmänt känd för sina avslappnande effekter på kroppen.

Artikelnr: AH0028FA
EAN-kod:: 5056223126985
Minsta beställning: 3 st
Finns i lager
 • Beskrivning

  En samling av de mest populära oljorna för att främja välbefinnande, från Aroma Home!  LAVENDEL: Lavendel är en av de mest mångsidiga av alla eteriska oljor, allmänt känd för sina avslappnande effekter på kroppen.  STRESSLIFTNING: En mild blandning av mandarin, geranium och kanel för att lindra stress och ge en lugnande avkopplande atmosfär.  SOVA GOTT: En vackert doftande blandning av lavendel, mandarin och sandelträ för att främja avkoppling och vilsam sömn.  3x9 ml.  En samling av de mest populära oljorna för att främja välbefinnande, från Aroma Home!  LAVENDEL: Lavendel är en av de mest mångsidiga av alla eteriska oljor, allmänt känd för sina avslappnande effekter på kroppen.  STRESSLIFTNING: En mild blandning av mandarin, geranium och kanel för att lindra stress och ge en lugnande avkopplande atmosfär.  SOVA GOTT: En vackert doftande blandning av lavendel, mandarin och sandelträ för att främja avkoppling och vilsam sömn.  3x9 ml.  Användning: Som doftolja, eller på huden, massage, kompress, ångterapi eller i bad.


 • Om tillverkaren

  Brittiska Aroma Home förstår vikten av välbefinnande i vardagen. Oavsettom du bara behöver lite tid för att stressa ner och slappna av, eller om du helt och hållet vill komma i balans med både kropp och själ, har Aroma Home de rätta produkterna för din välbefinnande. Aroma Home utvecklar och producerar sina eterisk oljor, doftvax och ljus i Storbritannien.I sortimentet hittar du också tillbehören för ditt välbefinnande.

  Detoxa, stressa ner, somna gott eller bli upppiggad av underbara dofter genom ånga från en diffuser, av smält vax eller varför inte från gosiga mjukisdjur som både värmer och lugnar. Ge bort en lyxig stund till dig själv eller någon du unnar det bästa.