• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Folia Ljus och Kruka Grön

Ljuskollektionen Folia visar upp spräckliga keramiska kärl gjorda för att kombineras till stapelbara, självvattnande planteringskärl när vaxet tar slut.

Artikelnr: FO1204EU
EAN-kod:: 840214811111
Minsta beställning: 4 st
Finns i lager
 • Beskrivning

  Ljuskollektionen Folia visar upp spräckliga keramiska kärl gjorda för att kombineras till stapelbara, självvattnande planteringskärl när vaxet tar slut.  Folia-serien består av 2 olika storlekar på kärl där detta stora ljus har designats med ett hål i botten, vilket gör de idealiska att använda som kruka. De mindre kärlen saknar hål i botten fungerar i kombination med de stora som en bevattningsskål till krukan. Tillsammans bildar de en perfekt kombination.  De stora kärlen ”Ljus och Kruka” kommer i 3 olika färger.

  De mindre kärlen ”Återbruksljus” kommer också de i 3 olika färger.

  Ovandel och underdel säljs separat – du väljer själv vilka kombinationer du vill ha.  Mixa och matcha för att skapa en färgglad planterings- och doftkombination lika unik som du är. Vänd på dammskyddslocket för att upptäcka hur du kan återanvända ditt ljus med några enkla steg!  Folia matt spräcklig keramiskt ljus (326g) - Sage Green - Bambu och grönt te


 • Om tillverkaren

  Våra liv består av minnesvärda ögonblick.
  Paddywax skapar ljus som är genomtänkt designade för att skapa rätt atmosfär för bestående minnen. Paddywax startades som ett kreativt design- och temadrivet företag i Nashville, Tennessee, 1996. Man börjar med en historia och bygger runt den för att skapa kollektioner som tillför värme och stämning till ditt hem. Ljusen är designade och framtagna avsiktligt, med en blandning av material, texturer, former och unika dofter för att skapa vackra minnen till tonerna av levande ljus. Fokus ligger också på att kärlen ska vara återanvändningsbara. En bärande tanke i varje ljuskollektion är att doftljusen inte är engångsartiklar utan en del av inredningen i ditt hem som kan leva vidare en lång tid.