• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Home Detox Eteriska Oljor

Tre blandningar skapade för att hjälpa till att detoxa ditt hem och som lämnar en lugnande och fräsch doft!Kök Detox: En vacker blandning av citron, salvia och lavendel för att ge en renande, fräsch och lugnande atmosfär.

Artikelnr: AH0027HD
EAN-kod:: 5056223126961
Minsta beställning: 3 st
Finns i lager
 • Beskrivning

  Tre blandningar skapade för att hjälpa till att detoxa ditt hem och som lämnar en lugnande och fräsch doft!  Kök Detox: En vacker blandning av citron, salvia och lavendel för att ge en renande, fräsch och lugnande atmosfär.  Hall Detox: En upplyftande blandning av pepparmynta, citron, rosmarin och lavendel för att återuppliva och fräscha upp luften.  Hem Detox: En fräsch blandning av cypress, citron och enbär för att fräscha upp och rena luften och ge en härlig atmosfär.  Användning: Sprid ut i luften, applicera på huden, använd till massage, kompress, ångterapi eller i bad.  Diffusorer: Se bruksanvisningen som medföljer brännaren eller diffusorn.


 • Om tillverkaren

  Brittiska Aroma Home förstår vikten av välbefinnande i vardagen. Oavsettom du bara behöver lite tid för att stressa ner och slappna av, eller om du helt och hållet vill komma i balans med både kropp och själ, har Aroma Home de rätta produkterna för din välbefinnande. Aroma Home utvecklar och producerar sina eterisk oljor, doftvax och ljus i Storbritannien.I sortimentet hittar du också tillbehören för ditt välbefinnande.

  Detoxa, stressa ner, somna gott eller bli upppiggad av underbara dofter genom ånga från en diffuser, av smält vax eller varför inte från gosiga mjukisdjur som både värmer och lugnar. Ge bort en lyxig stund till dig själv eller någon du unnar det bästa.