• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Serenty Diffusor i Keramik

Sprid en härlig doft i ditt hem med denna vackert utformade diffusor!Att sprida eteriska oljor i luften är ett enkelt sätt att njuta av de terapeutiska fördelarna med oljorna.

Artikelnr: AH-DIF-0001-CR
EAN-kod:: 5056223124196
Minsta beställning: 2 st
Finns i lager
 • Beskrivning

  Sprid en härlig doft i ditt hem med denna vackert utformade diffusor!  Att sprida eteriska oljor i luften är ett enkelt sätt att njuta av de terapeutiska fördelarna med oljorna. Aromaterapioljor har den naturliga förmågan att förbättra ditt välbefinnande.  Hjälper till att upprätthålla en hälsosam fuktighetsnivå i luften.  Vattenkapacitet: 85ml. ger mer än 2 timmars diffusion.  1) Placera enheten på en jämn yta.

  2) Ta bort locket och fyll vattentanken med kranvatten i rumstemperatur.

  3) Tillsätt 2-3 droppar eterisk olja i vattnet. Spill INTE olja på locket eftersom det kan skada det.

  4) Sätt tillbaka locket.

  5) Anslut USB-kabeln och tryck på önskad ljusknapp.

  Obs: Försök INTE att tömma eller fylla på vattentanken när enheten är på eller när kabeln är ansluten.


 • Om tillverkaren

  Brittiska Aroma Home förstår vikten av välbefinnande i vardagen. Oavsettom du bara behöver lite tid för att stressa ner och slappna av, eller om du helt och hållet vill komma i balans med både kropp och själ, har Aroma Home de rätta produkterna för din välbefinnande. Aroma Home utvecklar och producerar sina eterisk oljor, doftvax och ljus i Storbritannien.I sortimentet hittar du också tillbehören för ditt välbefinnande.

  Detoxa, stressa ner, somna gott eller bli upppiggad av underbara dofter genom ånga från en diffuser, av smält vax eller varför inte från gosiga mjukisdjur som både värmer och lugnar. Ge bort en lyxig stund till dig själv eller någon du unnar det bästa.