• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Spel Pet Jumble

Ha riktigt roligt med kortspelet Pets Jumble från Petit Collage.

Artikelnr: PTC713
EAN-kod:: 9781797229317
Minsta beställning: 6 st
Finns i lager
 • Beskrivning

  Ha riktigt roligt med kortspelet Pets Jumble från Petit Collage. Det är ett barnspel som handlar om snabbt tänkande och snabba reaktioner och som garanterat kommer att locka till skratt och skoj under alla spelkvällar.

  Detta kortmatchningsspel för barn är lätt att spela. Det är idealiskt för 2-6 spelare, från 4 år och uppåt. Det finns 31 kort med husdjurstema och spelinstruktioner ingår. Det är en utmärkt present eller aktivitet för en spelkväll.

  Korten och instruktionerna är förpackade i en hållbar minnesburk och kan enkelt förvaras tillsammans och skyddas från skador. Det är lätt att slänga ner spelet i handväskan eller ryggsäcken för att ha kul på språng, vilket gör det till en perfekt reseaktivitet för barn.

  Tillverkat av FSC-material och förpackat av 75 % återvunnet material tryckt med vegetabiliskt bläck.

  Petit Collage kombinerar en modern estetik med miljömedveten tillverkning för att skapa djärva, genomtänkta produkter som glädjer de små. Vi strävar efter att göra våra produkter vackra och roliga i lika hög grad.

 • Om tillverkaren

  Petit Collage handlar om bra design. Genom att kombinera en modern estetik med fokus på att använda hållbara material, skapar Petit Collage genomtänkta produkter för de små. Deras produkter kombinerar design av hög kvalitet med högt lekvärde och ser lika vackra ut på hyllan som de är roliga för våra barn att leka med! Den allra första produkten, redan 2006, var ett handgjort litet ugglecollage gjord av återvunnet material. Den produkten inspirerade inte bara företagsnamnet Petit Collage utan också företagets hållbarhetsfilosofi.