• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Spel- Bees Trees Seas and Me

Från det högsta trädet till det djupaste havet är planeten jorden full av liv - inklusive du och jag! Detta samarbetsspel om vår föränderliga värld uppmuntrar spelarna att arbeta tillsammans för att skapa hälsosamma livsmiljöer.

Artikelnr: PTC702
EAN-kod:: 0810073343023
Minsta beställning: 6 st
Finns i lager
 • Beskrivning

  Från det högsta trädet till det djupaste havet är planeten jorden full av liv - inklusive du och jag!

  Detta samarbetsspel om vår föränderliga värld uppmuntrar spelarna att arbeta tillsammans för att skapa hälsosamma livsmiljöer. Snurra på snurran för att dra ett kort och skicka tillbaka djuren till sina lyckliga hem. Men se upp för termometern, för om det blir för varmt måste du börja om igen!

  Medan du spelar lär du dig om några av de miljöfaror som vår planet står inför och vad du kan göra för att göra skillnad.

  När alla livsmiljöer är återställda och fulla av liv vinner alla!

  Spelet är perfekt för familjer, skolgrupper och blivande naturforskare och passar för åldrarna 4-8 år, 2-4 spelare, har en genomsnittlig speltid på 15 minuter och innehåller instruktioner på engelska, holländska, franska, tyska, italienska och spanska.

  Tillverkat av 50% återvunnet material och tryckt på FSC-papper med vegetabiliskt bläck.

  HUR MAN SPELAR/SYFTET MED SPELET:

  Detta samarbetsspel om vår föränderliga värld uppmuntrar spelarna att arbeta tillsammans för att skapa hälsosamma livsmiljöer. Under spelets gång kan du använda kortguiden med faror och belöningar för att lära dig om några av de miljöfaror som vår planet står inför och vad du kan göra för att göra skillnad.

  För att komma igång blandar du varje livsmiljödrag och lägger dem i separata högar i närheten, bredvid snurran och den skjutbara termometern. Den yngsta spelaren snurrar först.

  Om pilen landar på en färg väljer du ett kort i den livsmiljön. Om det är ett djurkort placerar du det på den matchande rutan på spelplanen; om det är ett farokort placerar du det på den tomma rutan på spelplanen. Om pilen landar på termometerikonen flyttar du skjutreglaget på termometern ett steg upp mot rött.

  Om pilen landar på jord-ikonen flyttar du skjutreglaget på termometern ett steg nedåt. Om skjutreglaget redan är längst ner, snurra då pilen igen!

  Spelet går sedan vidare till nästa spelare. När en livsmiljö har fyllts med matchande djur kan du nästa gång du snurrar den färgen ta bort farokortet och lägga till ett belöningskort istället.

  Grattis, den livsmiljön är komplett!

  Spelet fortsätter tills alla livsmiljöer är kompletta, eller tills skjutreglaget når termometerns topp. Om det händer så - uh-oh! - är den här spelomgången över. Rensa spelbrädet och börja om.

  När alla livsmiljöer är återställda och fulla av liv vinner alla!

  VEM ÄR DET FÖR: Perfekt för familjer, skolgrupper och blivande naturforskare.

  INNEHÅLL: 20 djurkort, 5 farokort, 5 belöningskort, 1 miljöspelbräda, 1 skjuttermometer, 1 spinner

 • Om tillverkaren

  Petit Collage handlar om bra design. Genom att kombinera en modern estetik med fokus på att använda hållbara material, skapar Petit Collage genomtänkta produkter för de små. Deras produkter kombinerar design av hög kvalitet med högt lekvärde och ser lika vackra ut på hyllan som de är roliga för våra barn att leka med! Den allra första produkten, redan 2006, var ett handgjort litet ugglecollage gjord av återvunnet material. Den produkten inspirerade inte bara företagsnamnet Petit Collage utan också företagets hållbarhetsfilosofi.