• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Spel Regn & Regnbåge

I detta roliga regnbågsspel från Petit Collage måste de små arbeta tillsammans för att vinna!Syftet med det här färgmatchningsspelet är att göra färdigt regnbågen innan vattenkannan fylls med regndroppar, samarbetsspelet uppmuntrar lagarbete och samarbete.

Artikelnr: PTC644
EAN-kod:: 810073341142
Minsta beställning: 4 st
Finns i lager
 • Beskrivning

  I detta roliga regnbågsspel från Petit Collage måste de små arbeta tillsammans för att vinna!  Syftet med det här färgmatchningsspelet är att göra färdigt regnbågen innan vattenkannan fylls med regndroppar, samarbetsspelet uppmuntrar lagarbete och samarbete.  Lämplig för 2-4 spelare, i åldrarna 4-8.  Tillverkat av 50 % återvunnet material, FSC-papper och är tryckt med vegetabiliskt bläck.  Petit Collage's Rain Rain Rainbow har utsetts till vinnare av PureWows Happy Kid Awards 2022!

  Bästa samarbetsspel: Rain Rain Rainbow

  "Spelet är förtjusande enkelt: Vänd över regndropparna på molnet och försök att fullborda regnbågen innan vattenkannan "fylls." Det är ett 15-minuters nöje som barn mellan 4 och 8 kommer att älska, och vi älskar att spelare arbetar tillsammans, snarare än i konkurrerar."


 • Om tillverkaren

  Petit Collage handlar om bra design. Genom att kombinera en modern estetik med fokus på att använda hållbara material, skapar Petit Collage genomtänkta produkter för de små. Deras produkter kombinerar design av hög kvalitet med högt lekvärde och ser lika vackra ut på hyllan som de är roliga för våra barn att leka med! Den allra första produkten, redan 2006, var ett handgjort litet ugglecollage gjord av återvunnet material. Den produkten inspirerade inte bara företagsnamnet Petit Collage utan också företagets hållbarhetsfilosofi.