• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Sticker och Aktivitetsset Funny faces

Timmar av skoj väntar med detta aktivitetsset med klistermärken med roliga ansikten.

Artikelnr: PTC715
EAN-kod:: 9781797229331
Minsta beställning: 6 st
Finns i lager
 • Beskrivning

  Timmar av skoj väntar med detta aktivitetsset med klistermärken med roliga ansikten. Den stora utvikbara sidan har lekfulla, detaljerade illustrationer på båda sidor. Barnen kan välja bland över 100 omplacerbara klistermärken för att skapa roliga ansikten och fåniga scener.

  Det här setet är kompakt och lätt och passar perfekt för roliga aktiviteter hemma och på språng. Klistermärkesaktiviteterna uppmuntrar till fantasifull lek och hjälper till att utveckla koordinationen mellan hand och öga, färg- och formigenkänning samt finmotorik.

  Tillverkat av FSC-papper och kartong och är plastfritt utan laminering.

  Lämplig för 3 år+

  Petit Collage kombinerar en modern estetik med miljömedveten tillverkning för att skapa djärva, genomtänkta produkter som glädjer de små. Vi strävar efter att göra våra produkter vackra och roliga i lika hög grad.

 • Om tillverkaren

  Petit Collage handlar om bra design. Genom att kombinera en modern estetik med fokus på att använda hållbara material, skapar Petit Collage genomtänkta produkter för de små. Deras produkter kombinerar design av hög kvalitet med högt lekvärde och ser lika vackra ut på hyllan som de är roliga för våra barn att leka med! Den allra första produkten, redan 2006, var ett handgjort litet ugglecollage gjord av återvunnet material. Den produkten inspirerade inte bara företagsnamnet Petit Collage utan också företagets hållbarhetsfilosofi.