• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Vinpussel - Italien

”Anni e bicchieri di vino non si contano mai.

Artikelnr: 7350121880016
EAN-kod:: 7350121880016
Minsta beställning: 4 st
Finns i lager
 • Beskrivning

  ”Anni e bicchieri di vino non si contano mai.”
  ”Ålder och glas vin ska aldrig räknas.” - Italienskt ordspråk

  Vårt pussel från Italien tar dig med på en resa genom landets exceptionella vinregioner, en bit i taget. Detta pussel, som är tillverkat av experter och vackert illustrerat, fångar essensen av italiensk vinframställning genom att lyfta fram de druvsorter som har gjort Italien till en av världens mest älskade vindestinationer. Från Sangiovese till Nebbiolo till Glera, pusslet visar signaturdruvorna på kartan och hyllar deras unika aromer och egenskaper.

  Den medföljande lådan har sammanställts av sommelierexperter och innehåller druvprofiler av de mest kända italienska druvorna, komplett med tips om matparning så att du kan njuta av de sanna smakerna från Dolce Vita. Gör dig redo att utforska djupet av den italienska vinkulturen och njut av en gåtfull upplevelse som ingen annan!

  Illustrationer av Nikita Fabbro.

  Storlek: 1000 bitar

  Pusslets mått: 48 x 68 cm; 18,9” x 26,8”

  Poster mått: 48 x 68 cm; 18,9” x 26,8”

  Mått på låda: 33 x 22,7 x 3,9 cm; 12,9” x 9,9” x 1,5”

  Tillverkade i EU av lokalt återvunnet papper i enlighet med de strängaste miljöstandarderna.

  För varje såld produkt planterar vi ett träd och gör en donation för att förbättra den globala tillgången till säkert dricksvatten.

 • Om tillverkaren

  På Water and Wines anser vi att lära sig om vin ska vara som att njuta av en perfekt lagrad årgång - det är en upptäcktsresa som avslöjar lager av komplexitet och skönhet i varje steg. Det är därför vi har skapat en samling sommeliertillverkade, konstnärligt illustrerade pussel som tar dig med på ett äventyr genom vinets och spritens värld. Varje pussel är rigoröst undersökt, hållbart tillverkat och skickligt utformat, så att du kan lära dig och skapa oförglömliga stunder med nära och kära.

  Vi vill vara din one-stop-shop för äventyr fyllda av vandringslust och minnesvärda upplevelser som för dig närmare dina nära och kära eller ger dig mer mindfulness när du är ensam. Våra produkter är inte bara ett pussel; de är magiska resor som väntar på att hända. Tänk dig att mysa med dina bästisar över en lasagnekväll och umgås över ett vinpussel från Italien, eller att känna dig uppladdad och inspirerad efter att ha lagt Kaliforniens solkust under din nedvarvningstid. Det är dessa stunder vi lever för och vi längtar efter att få dela dem med dig.

  Följ med oss på den här resan och upptäck glädjen i vin- och spritvärlden som aldrig förr.