• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Vinpussel - Australien

“If we sip the wine, we find dreams coming upon us out of the imminent night.

Artikelnr: 7350121880269
EAN-kod:: 7350121880269
Minsta beställning: 4 st
Finns i lager
 • Beskrivning

  “If we sip the wine, we find dreams coming upon us out of the imminent night.”
  D. H. Lawrence,   Unrhyming Poems, 1928 

  Upptäck den pulserande världen av australiensiska viner med detta fantastiska tillägg till vår samling. Landet är känt för sina Shiraz och Pinot Noir och är hem för mer än 60 vinregioner. Det australiensiska pusslet är noggrant kurerat av experta sommelierer och illustrerat för hand, och framhäver de huvudsakliga vinproducerande regionerna och lokala druvsorter från den berömda Barossa-dalen till Yarra-dalen med kallt klimat.

  Våra druvprofiler och tips för matparning ingår i pussellådan, vilket gör det till en komplett vinlärande upplevelse. Det här är mer än ett pussel, det här är en hyllning till australiensiska viner och det underbara djurlivet, designat för att ge timmar av underhållning.

  Illustrationer av Derek Fenech.

  Storlek: 1000 stycken

  Pusselmått: 48 x 68 cm

  Affischmått: 48 x 68 cm

  Boxens mått: 33 x 22,7 x 3,9 cm

  Tillverkad i EU av lokalt framställt återvunnet papper, i enlighet med de tuffaste miljöstandarderna.

  För varje sålt pussel kommer vi att plantera ett träd och göra en donation för att förbättra global tillgång till säkert dricksvatten.

 • Om tillverkaren

  På Water and Wines anser vi att lära sig om vin ska vara som att njuta av en perfekt lagrad årgång - det är en upptäcktsresa som avslöjar lager av komplexitet och skönhet i varje steg. Det är därför vi har skapat en samling sommeliertillverkade, konstnärligt illustrerade pussel som tar dig med på ett äventyr genom vinets och spritens värld. Varje pussel är rigoröst undersökt, hållbart tillverkat och skickligt utformat, så att du kan lära dig och skapa oförglömliga stunder med nära och kära.

  Vi vill vara din one-stop-shop för äventyr fyllda av vandringslust och minnesvärda upplevelser som för dig närmare dina nära och kära eller ger dig mer mindfulness när du är ensam. Våra produkter är inte bara ett pussel; de är magiska resor som väntar på att hända. Tänk dig att mysa med dina bästisar över en lasagnekväll och umgås över ett vinpussel från Italien, eller att känna dig uppladdad och inspirerad efter att ha lagt Kaliforniens solkust under din nedvarvningstid. Det är dessa stunder vi lever för och vi längtar efter att få dela dem med dig.

  Följ med oss på den här resan och upptäck glädjen i vin- och spritvärlden som aldrig förr.