• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Whiskeypussel Kentucky & Tennessee

“Civilization begins with distillation.

Artikelnr: 7350121880313
EAN-kod:: 7350121880313
Minsta beställning: 4 st
Finns i lager
 • Beskrivning

  “Civilization begins with distillation.”
  William Faulkner (1897-1962)

  Kliv in i en värld av bourbonwhisky från Kentucky och Tennessee med vårt vackert designade pussel. När du sätter ihop den invecklade kartan kan du upptäcka de lokala destillerierna som är whiskyscenens bultande hjärtan och resa genom USA:s historia. Varje pusselbit avslöjar historien om detta gyllene elixir och förflyttar dig till hjärtat av sydstatskulturen.

  Inuti pusselboxen hittar du en samling ikoniska recept på whiskeycocktails, en guide till whiskyprovning och en fullstor affisch av själva pusslet. Det är mer än bara ett pussel - det är en extraordinär resa in i bourbonwhiskyns väsen och en hyllning till sydstaternas gästfrihet. Skål för det äventyr som väntar!

  Illustrationer av Sophie Haza.

   

  Storlek: 1000 bitar

  Pusslets mått: 48 x 68 cm

  Poster mått: 48 x 68 cm

  Mått på låda: 33 x 22,7 x 3,9 cm

  Varje pussel levereras med en fullstor affisch av vår design och ett boxställ.

  Tillverkade i EU av lokalt återvunnet papper i enlighet med de strängaste miljöstandarderna.

  För varje såld produkt planterar vi ett träd och gör en donation för att förbättra den globala tillgången till säkert dricksvatten.

 • Om tillverkaren

  På Water and Wines anser vi att lära sig om vin ska vara som att njuta av en perfekt lagrad årgång - det är en upptäcktsresa som avslöjar lager av komplexitet och skönhet i varje steg. Det är därför vi har skapat en samling sommeliertillverkade, konstnärligt illustrerade pussel som tar dig med på ett äventyr genom vinets och spritens värld. Varje pussel är rigoröst undersökt, hållbart tillverkat och skickligt utformat, så att du kan lära dig och skapa oförglömliga stunder med nära och kära.

  Vi vill vara din one-stop-shop för äventyr fyllda av vandringslust och minnesvärda upplevelser som för dig närmare dina nära och kära eller ger dig mer mindfulness när du är ensam. Våra produkter är inte bara ett pussel; de är magiska resor som väntar på att hända. Tänk dig att mysa med dina bästisar över en lasagnekväll och umgås över ett vinpussel från Italien, eller att känna dig uppladdad och inspirerad efter att ha lagt Kaliforniens solkust under din nedvarvningstid. Det är dessa stunder vi lever för och vi längtar efter att få dela dem med dig.

  Följ med oss på den här resan och upptäck glädjen i vin- och spritvärlden som aldrig förr.