• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Vinpussel - Spanien

”Los amigos y el vino deberían ser viejos.

Artikelnr: 7350121880023
EAN-kod:: 7350121880023
Minsta beställning: 4 st
Snart på lager
 • Beskrivning

  ”Los amigos y el vino deberían ser viejos.”
  ”Vänner och vin bör vara gamla.” - Spanskt ordspråk

  Kliv in i Spaniens rika vinframställningshistoria, där vinframställning har varit en tradition i tusentals år. Vårt konstnärligt illustrerade spanska vinpussel erbjuder en fängslande utforskning av Spaniens vinkultur, med olika regioner som Rioja, Priorat och Ribera del Duero, som producerar distinkta och smakrika viner.

  Pussellådan är utformad av erfarna sommelierer och innehåller druvprofiler för några av de mest ikoniska spanska druvsorterna, med detaljerade beskrivningar av deras aromer, viktiga egenskaper och tips om matkombinationer. Fördjupa dig i den färgstarka världen av spanska viner när du lägger detta förtrollande pussel, från de krispiga vita vinerna från Galicien till de vulkaniska röda vinerna från Kanarieöarna.

  Illustrationer av Nikita Fabbro.

  Storlek: 1000 bitar

  Pusslets mått: 48 x 68 cm

  Poster mått: 48 x 68 cm

  Mått på låda: 33 x 22,7 x 3,9 cm

  Tillverkade i EU av lokalt återvunnet papper i enlighet med de strängaste miljöstandarderna.

  För varje såld produkt planterar vi ett träd och gör en donation för att förbättra den globala tillgången till säkert dricksvatten.

 • Om tillverkaren

  På Water and Wines anser vi att lära sig om vin ska vara som att njuta av en perfekt lagrad årgång - det är en upptäcktsresa som avslöjar lager av komplexitet och skönhet i varje steg. Det är därför vi har skapat en samling sommeliertillverkade, konstnärligt illustrerade pussel som tar dig med på ett äventyr genom vinets och spritens värld. Varje pussel är rigoröst undersökt, hållbart tillverkat och skickligt utformat, så att du kan lära dig och skapa oförglömliga stunder med nära och kära.

  Vi vill vara din one-stop-shop för äventyr fyllda av vandringslust och minnesvärda upplevelser som för dig närmare dina nära och kära eller ger dig mer mindfulness när du är ensam. Våra produkter är inte bara ett pussel; de är magiska resor som väntar på att hända. Tänk dig att mysa med dina bästisar över en lasagnekväll och umgås över ett vinpussel från Italien, eller att känna dig uppladdad och inspirerad efter att ha lagt Kaliforniens solkust under din nedvarvningstid. Det är dessa stunder vi lever för och vi längtar efter att få dela dem med dig.

  Följ med oss på den här resan och upptäck glädjen i vin- och spritvärlden som aldrig förr.