• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Vinpussel - Sydafrika

”Trampa försiktigt, andas lugnt, skratta hysteriskt.

Artikelnr: 7350121880030
EAN-kod:: 7350121880030
Minsta beställning: 4 st
Finns i lager
 • Beskrivning

  ”Trampa försiktigt, andas lugnt, skratta hysteriskt.”
  - Nelson Mandela

  Fördjupa dig i en livlig hyllning till sydafrikanska viner med vårt konstfullt illustrerade pussel. Från Walker Bays kustcharm till Stellenbosch bergiga terräng fångar detta pussel essensen av Västra Kapprovinsen, där landets viktigaste vinproducerande regioner är koncentrerade.

  Pussellådan är omsorgsfullt utvald av sommelierer och innehåller druvprofiler och massor av tips om matkombinationer, så att du kan utforska smakerna och egenskaperna hos lokala druvsorter. Lär dig mer om varje region och distrikt när du lägger pusslet och få en djupare förståelse för Sydafrikas rika vinkultur.

  Illustrationer av Derek Fenech.

  Storlek: 1000 bitar

  Pusslets mått: 48 x 68 cm

  Poster mått: 48 x 68 cm

  Mått på låda: 33 x 22,7 x 3,9 cm

  Tillverkade i EU av lokalt återvunnet papper i enlighet med de strängaste miljöstandarderna.

  För varje såld produkt planterar vi ett träd och gör en donation för att förbättra den globala tillgången till säkert dricksvatten.

 • Om tillverkaren

  På Water and Wines anser vi att lära sig om vin ska vara som att njuta av en perfekt lagrad årgång - det är en upptäcktsresa som avslöjar lager av komplexitet och skönhet i varje steg. Det är därför vi har skapat en samling sommeliertillverkade, konstnärligt illustrerade pussel som tar dig med på ett äventyr genom vinets och spritens värld. Varje pussel är rigoröst undersökt, hållbart tillverkat och skickligt utformat, så att du kan lära dig och skapa oförglömliga stunder med nära och kära.

  Vi vill vara din one-stop-shop för äventyr fyllda av vandringslust och minnesvärda upplevelser som för dig närmare dina nära och kära eller ger dig mer mindfulness när du är ensam. Våra produkter är inte bara ett pussel; de är magiska resor som väntar på att hända. Tänk dig att mysa med dina bästisar över en lasagnekväll och umgås över ett vinpussel från Italien, eller att känna dig uppladdad och inspirerad efter att ha lagt Kaliforniens solkust under din nedvarvningstid. Det är dessa stunder vi lever för och vi längtar efter att få dela dem med dig.

  Följ med oss på den här resan och upptäck glädjen i vin- och spritvärlden som aldrig förr.