• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Vinpussel - Tyskland

”Livet är för kort för att dricka dåligt vin!” ”Livet är för kort för att dricka dåligt vin!” - Tyskt ordspråk Ge dig ut på en fascinerande resa genom underlandet av tyska viner och druvsorter med vårt vackert kurerade pussel.

Artikelnr: 7350121880092
EAN-kod:: 7350121880092
Minsta beställning: 4 st
Finns i lager
 • Beskrivning

  ”Livet är för kort för att dricka dåligt vin!”
  ”Livet är för kort för att dricka dåligt vin!” - Tyskt ordspråk

  Ge dig ut på en fascinerande resa genom underlandet av tyska viner och druvsorter med vårt vackert kurerade pussel. Det tyska pusslet är omsorgsfullt sammanställt av sommelierer och konstnärligt illustrerat och belyser landets viktigaste vinproducerande regioner och de viktigaste druvsorterna.

  Förutom den intrikata pusseldesignen innehåller lådan också informativa druvprofiler, en guide till tyska vinetiketter och höjdpunkter från landets landmärken inom vinkulturen. När du lägger pusslet kan du utforska kartan och upptäcka de olika vinregionerna och platserna som gör Tyskland till en unik och mångsidig vindestination.


  Illustrationer av Nikita Fabbro.

  Storlek: 1000 bitar

  Pusslets mått: 48 x 68 cm

  Poster mått: 48 x 68 cm

  Mått på låda: 33 x 22,7 x 3,9 cm
  Tillverkade i EU av lokalt återvunnet papper i enlighet med de strängaste miljöstandarderna.

  För varje såld produkt planterar vi ett träd och gör en donation för att förbättra den globala tillgången till säkert dricksvatten.

 • Om tillverkaren

  På Water and Wines anser vi att lära sig om vin ska vara som att njuta av en perfekt lagrad årgång - det är en upptäcktsresa som avslöjar lager av komplexitet och skönhet i varje steg. Det är därför vi har skapat en samling sommeliertillverkade, konstnärligt illustrerade pussel som tar dig med på ett äventyr genom vinets och spritens värld. Varje pussel är rigoröst undersökt, hållbart tillverkat och skickligt utformat, så att du kan lära dig och skapa oförglömliga stunder med nära och kära.

  Vi vill vara din one-stop-shop för äventyr fyllda av vandringslust och minnesvärda upplevelser som för dig närmare dina nära och kära eller ger dig mer mindfulness när du är ensam. Våra produkter är inte bara ett pussel; de är magiska resor som väntar på att hända. Tänk dig att mysa med dina bästisar över en lasagnekväll och umgås över ett vinpussel från Italien, eller att känna dig uppladdad och inspirerad efter att ha lagt Kaliforniens solkust under din nedvarvningstid. Det är dessa stunder vi lever för och vi längtar efter att få dela dem med dig.

  Följ med oss på den här resan och upptäck glädjen i vin- och spritvärlden som aldrig förr.