• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Bladmynta Shiso röd rön mix

Shiso, även känd som "japansk basilika", väcker en fråga till alla som smakar: är det en basilika eller en mynta? Varken det ena eller det andra, Shiso har en unik smak som är svår att beskriva.

Artikelnr: PS1025
EAN-kod:: 8053306010404
Minsta beställning: 6 st
Finns i lager
 • Beskrivning

  Shiso, även känd som "japansk basilika", väcker en fråga till alla som smakar: är det en basilika eller en mynta? Varken det ena eller det andra, Shiso har en unik smak som är svår att beskriva. Vissa säger att den är "citrusig", medan andra kallar den "örtig" - och andra kallar den fortfarande "söt"! Vad som är obestridligt är att det kan användas för att ge smak och färg till många olika japanska rätter, från umeboshi till sushi och sashimi. Dess gröna och lila blad med ojämna kanter blir allt vanligare i västerländsk gourmetmatlagning och mixologi, även om det har funnits sedan viktoriansk tid, då shiso var populär som landskapsväxt. Och dess attraktionskraft sträcker sig bortom dess galna smak och attraktiva utseende – de gamla kampsportsmästarna hävdade att shiso höll dem flexibla, ungdomliga och vitala. Kanske är det sant – det är värt ett försök!  150 fröer.   


 • Om tillverkaren

  BRA SAKER KOMMER I SMÅ FÖRPACKNINGAR! 
  Som en hyllning till att ’bra saker kommer i små förpackningar’ är Piccolo Seeds den självklara produkten för stads-odlare med utrymmesbrist men också för entusiasten med gröna fingrar. Deras iögonfallande design bjuder på flera varianter av kompaktväxande grönsaker, bär, örter och ätbara blommor, speciellt utvalda för odling på balkong, i uterum, på terrassen eller den lilla trädgården. Piccolo’s fröer är omsorgsfullt utvalda, GMO fria och utan kemisk behandling. De vackra färgglada frö-förpackningarna är gjorda  av hållbara och helt återvinningsbara material. En fin present för vilken odlare som helst och även en samtida målgrupp med gröna fingrar. Användarvänliga tips inuti förpackningen som ger odlare såväl nybörjare som erfaren, möjlighet att skapa en vacker liten odling.